Dzisiaj jest 06 mar 2025, 20:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 343  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Siłownia
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
slawek0104
Ja pier*ole o czym Ty mówisz człowieku ? Cwel ? Grom to cwel spoko jeśli byś nie wiedział to na yt go subskrybują profesjonaliści, chłopak ma dużą wiedzę więc zamknij pysk i ucz się od niego zamiast kozaczyć na forum.

Hahah każdy powinien spróbować na sobie, zgodze się ale żeby coś spróbować to trzeba mieć jakąś wiedzę nie ?

Patrząc się na innych i słuchając mądrzejszych ode mnie, ucząc się od nich nic nie osiągnę tak ? Haha wiedzy nigdy nie za dużo, więc kolejne zdanie bez sensu piszesz, już dużo osiągnąłem a osiągnę jeszcze więcej.

Wole żeby pajac mnie spłodził niż nim być PAJACU :*

Kacper98
Dieta to sukces więc poczytaj sobie trochę na necie, postaraj się obliczyć dla siebie liczby kcal B/W/T i staraj się trafiać w te liczby, a kolarstwo swoją drogą, wiadomo że przez to będzie Ci trudniej ale spokojnie możesz ogarnąć temat i przytyć parę kg.

Gilera SMT na niezłym secie, wpadnij !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... 52#2136366

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
usłyszałeś gdzieś jakaś plotkę i teraz gadasz że węgli na noc się nie jada pff przestań. Co ten grom osiągnął ? Zredukował tłuszcz ? Co to za wyczyń trudniej jest zbudować masę mieśniową.

wypij sobie porcję bcaa bo z tych nerwów katabolizm cie zje.

Ostatnio zmieniony 12 sie 2013, 20:55 przez slawek0104, łącznie zmieniany 2 razy

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
slawek0104
Dobra nie będziemy się kłócić, Ty wiesz swoje ja wiem swoje, Grom może nie wygląda jakoś extra ale wiedzę ma dużą..

Awatar użytkownika

Pojazd:
teoria a praktyka to są dwie różne rzeczy w każdej dziedzinie czy to będzie kulturystyka czy coś innego.

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
slawek0104 pisze:
teoria a praktyka to są dwie różne rzeczy w każdej dziedzinie czy to będzie kulturystyka czy coś innego.

Zgadza się, właśnie on przekazuję teorię a nie praktykę

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Faktycznie u Groma teoria nie przekłada się w praktyke, zero klaty i po takim czasie ćwiczeń szału nie ma. Za to kosmos jest u WK . Są dosyć wiarygodni i miło się ich ogląda.
Grom ma u mnie unsuba bo już na prawdę , spedala się swoim zachowaniem i gadką , jest irytujący dla mnie.

Wczoraj zacząłem ćwiczenia na klatke, WK pokazało dosyć fajne rozwiązanie na środek klaty :
http://www.youtube.com/watch?v=7RTcQbuQ7ow

I wczoraj po tym ćwiczeniu wyszedłem z największą pompą klaty jaką kiedykolwiek miałem.. :) daje dobrze ..

Ogólnie mam problem z rozbudowaniem klaty.
Barki , brzuch , plecy to nie problem, na klatę jednak musze mieć dobre ćwiczenia.

Na razie płaska + te na środek klaty, ew później zmienie plan.

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
slawek0104, jaką plotke? przeciez to logiczne.. PO CO jeść na noc wegle? przeciez w nocy sie spi to jaki sens jest podnosic poziom insuliny?

Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
skolsik13 Zapotrzebowania nie bierz na oko, tylko w kalkulatorze kalorii w necie znajdź konkretne zapotrzebowanie jakie potrzebujesz do utrzymania wagi, i dodaj sobie np +400-500cal. Proporcje 20%Białko 30%tłuszcze i 50%węglowodany (szczerze mówiąc, tłuszcze i węglowodany na masie nie musza być trzymane mega restrykcyjne, najważniejsze jest końcowe rozliczenie-kaloria :).
rkos prawda :P
GrainV co ma insulina do testosteronu? :o . Jakbyś oglądał ich filmiki, to byś wiedział że wprowadzić organizm katabolizm to trudna sprawa, że niejedzenie przez nawet 16h nie prowadzi Cie w stan kataboliczny, że jedzenie węgli na noc nie jest niczym groźnym (słynne nabijanie węgli :D) i po treningu jest największy wyrzut h. wzrostu dlatego warto się wstrzymać 1-2h z jedzeniem żeby nie zaburzyć wyrzutów. I weź zjedz trochę węgli przed spaniem bo Ci testosteron buzuje :P. Ja lubię Groma, i ogólnie on z rozwojem swojej wiedzy ciągle updatuje swoje filmiki i teorie. Tak samo o często podkreśla że jest fanem starej szkoły kulturystyki, gdzie bodybuilderzy spędzali na siłowni po 4h więc też będziesz tyle spędzać? :P
Revo na mnie najlepszy bodziedz dają hantle na skosie (5 serii 10-3powt) rozpiętki http://www.youtube.com/watch?v=XCz_4JryqtU (DOKŁADNIE TAK) ja robię 3serie 8-4 powt + ostatnie dropseria 12powt dopompujące) i wyciskanie płaska hantle + pompki na poręczach też siłowo. Po rozpiętkach powinieneś mieć tyle siły, żeby wziąć przynajmniej 50-60% co normalnie wyciskasz hantlami :P (chodzi mi o to że męczące ćwiczenie).
Fajny kanał na YT: fastingtwins .

Awatar użytkownika

Pojazd:
DooOminO pisze:
slawek0104, jaką plotke? przeciez to logiczne.. PO CO jeść na noc wegle? przeciez w nocy sie spi to jaki sens jest podnosic poziom insuliny?

człowieku masz mała wiedzę idź oglądnij sobie groma czy jak mu tam.]

Revo tak samo z klatką mam problem ale polecił mi znajomy i robię tak >

wycisk skos+ hantlami dokładna technika i potem dobijam pompkami na poręczy z obciążeniem tak samo skupiam się dokładnie na technice i powiem ci że dobrze idzie a ćwiczę planem p&p to jak dowalę 2x w tygodniu to miazga.

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
PlastusR50X
Nie potrzebnie wypowiadałem się na temat katabolizmu-mój błąd ale to że poziom insuliny obniża poziom testosteronu to prawda. Okej może jedzenie węgli na noc nie jest takie straszne jak piszą ale jeżeli można je upchać we wcześniejszych porach dnia to luzik. Na noc białko i tego bd się trzymał ;)
WK oglądam każdy odcinek ale nie też nie do końca im wierze we wszystko tylko słucham co mówią też inni ludzie typu Grom czy Karmowski.

slawek0104
Wszyscy dla Ciebie mają małą wiedzę także chyba Ty jej nie masz za dużo.

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
slawek, Plastus, no ok lece na siłownie i stestuje rozpiętki na skośnej, dawno ich nie robiłem.. Problem w tym że muszę to zrobić jedną hantla na zmianę :P . Nie mam 2 hantelek.. : )

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Pany ja też mam mały problem, niby małolat jeszcze jestem bo 15 lat ale mam 188 cm wzrostu, 75 kg wagi i chciałbym mn. zahamować wzrost, bo nie chcę być jakimś YETI... Słyszałem, że przez ćwiczenia mięśni grzbietu da się zahamować wzrost ? Z mojej "domowej siłowni" to razie robię ABS II wiadomo dlaczego :D :D i nie sprawia mi jakiś większych problemów jak do tej pory widać już po brzuchu 6 pak ale jeszcze dosyć słabo, ćwiczę 2 mies. dopiero, może to przez to ale chyba powinien być już bardziej widoczny?;d górne partie brzucha są ok ale dolna partia słabiej, Biegam i dużo trenuję w nogę, klatkę i nogi mam b. dobrze wyćwiczone, ale plecy prawie wcale, polecacie jakieś takie jak "dla małolata" ćwiczenia na grzbiet ?:) jeszcze trochę słabo u mnie z rękoma, tak jakby siłę w nich mam, ale są chude ;/ Próbuję też jakoś przytyć, ale na nic moje próby :|| Tylko bez hejtów bym prosił, że młody jestem :|

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Revo chodzi o to żeby więcej stosować ćwiczeń rozciągających na klatkę typu rozpiętki brama poręcze. jak nie masz 2 hantli to dupa.

GrainV przecież napisałem że polecił mi znajomy i na mnie działa to może spróbować na siebie bo jak myślisz że klatkę zrobisz samym WL to się mylisz.

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
slawek
mało z ławki nie spadłem ale ogarnąłem rozpiętki 1 hantlą :D

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
nie wiem nie robiłem nigdy jedną hantla ale wydaje mi się że nie będzie tak efektywnie jak 2 hantlami.

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
No nie będzie bo nie potrafię zrobić tak równo tego ćwiczenia jak 2 ma hantlami, tz inny kąt mam i trochę sposób wyrzucania hantli .

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Miałem miesiąc przerwy, ale znowu wracam :P
http://db.tt/h8MVEXuy

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Elo, potrzeba mi... powiedzmy wypisania ćwiczeń ogólnorozwojowych bez hantli itp. bo nie mam sprzętu. Posiadam jedynie odważnik 15kg. Jest to z 70cm odważnik z rączkami na zewnątrz i ciężarem wewnątrz. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ale nie ważne. Tak jak mówiłem. Potrzeba mi wypisać ćwiczenia ogólnorozwojowe, jak je wykonywać, w jakich seriach to nie bo to sam sobie rozdzielę i powiedzieć co takiego najczęściej spotykanego w domu (bez celowego kupowania, poprostu jest i jem) mogę jeść żeby z lekka na masie przybyć :) Może post głupi i bezsensowny ale liczę na sensowną pomoc. Pompki, podnoszenie odważnika poprzez zaginanie rąk do klatki na stojąco i brzuszki nie wystarczą :/

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Poszukaj w google ''trening domatora'' . :)

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie myślicie, że shake- płatki kukurydziane (tak wiem, złe, owsianych nie dam rady przełknąć) + mleko/woda + gainer, będzie dobrym drugim śniadaniem na masówce czy lipa?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 343  Następna