Dzisiaj jest 17 sie 2025, 17:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 902, 903, 904, 905, 906, 907, 908 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
*

Pojazd:
Kurde chlopaki juz prawie nie wytrzymuje ;/ Nie mam zbytnio czasu na takie podjazdy po moją dziewczynę , a tez Ona musi sie uczyć w tygodniu więc wszystko schodzi na weekendy w tym , ze ona ma 18 i wesele kuzyn ja zaprosil , a ja nie wytrzymuje , chce ją zobaczyc i wg pogadać , bo jakoś nie mogę z nią popisać na sms ;/ Macie też takie coś , ze jakoś dziwnie się wam pisze z dupą ?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Babka ma 18 lat idzie na wesele a jesteście razem i nie idziecie we dwoje ? Czasem też nie lubie pisać ale też można pisać i dzwonić. Chyba możecie sie spotykać w tygodniu np. wtorek środa po szkole lub wieczorem. Daleko macie do siebie ?

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

*

Pojazd:
jej kuzyn ja zaprosił , bo nie ma z kim iść , wg pytał się czy może z nią iśc , no ja przecież nie powiem , że nie . Zapraszają ja jacys typki , czasami nie chcą zaprosić z osoba towarzyszącą , bo nie wiadomo czy rozróby nie będzie i wg , no rozumiem takie sytuacje , że nie ma z osobą zaproszenie . Kurde ciężko wyrwac coś czasu żeby jechać po nią do sql , musi sie uczyc i wg . Ale oto chodzi , że nie wytrzymuje tego , ze jej nei widzę , wkurza mnie czasami pisanie z nią , bo takie dziwne , a jak ją zobaczę lub pogadam to jest bajka :)))) zadłużyłem się w niej w ciul i to chyba dla chlopaka jest niedobre gdyż teraz studia i co weekend się będziemy tylko widzieć i to bardzo boli , a druga sprawa jest taka , że jestem strasznym zazdrośnikiem ;/ i nie wytrzymuje czasami , i mysle co ona tam robi i wg ;/;/;/

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Ja bym nie pozwolił, gdyby ktokolwiek spytał czy może iść z moją dziewczyną na wesele. Jak to nie wypada odmówić ??? Jak koleś by się spytał czy może pocałować twoją to też by ci było głupio odmówić ? Niech każdy sam szuka sobie dziewczyny a nie podpieprza innym, bez przesady ... Jeszcze kuzyn ? Jak to wygląda ... brat z siostrą jako osobą towarzyszącą, ops .. coś tu nie gra .. A po za tym pójść samemu na wesele jak się ma zaproszenie z os. towarzyszącą to żaden wstyd moim zdaniem.. Więc nie puszczaj tak dziewczyny .. Co do komunikacji ... skoro chcecie się widywać a macie do siebie kawałek to może przez skaypa się kontaktujcie ?:)

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Przecież to jej kuzyn... przecież ci jej nie odbije nie wiem w czym tu masz problem.

-- 24 wrz 2013, o 18:43 --

Przecież to jej kuzyn... przecież ci jej nie odbije nie wiem w czym tu masz problem.

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Golf Mk1 GTD
Witam :D Patrząc, że dawno temu tu byłem, chciałem opisać swój "problem", więc byłem na 18nastce u koleżanki, dużo fajnych dziewczyn, ale od razu na początku w oko wpadła mi pewna blondynka :D w trakcie imprezy już lekko pijani spotkaliśmy się na takim balkonie, papieros i bardzo fajna rozmowa. Potem razem tańczyliśmy, większość czasu koło siebie, a na koniec jak wracała do domu zawołała moje imię i mnie przytuliła, co było słodkie :)
Pytanie brzmi, jak do niej po tych urodzinach napisać, bo chętnie poznałbym ją bardziej, a osobiście brak mi weny. Jakieś pomysły ?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
RaczekxD, napisz że fajnie ci się z nią rozmawiała i chciałbyś się z nią spotkać.

Obrazek

**
Awatar użytkownika

nie powiem, dość konkretnie

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
RaczekxD, no to jak bedziesz owijal w bawelne to nic nie zdzialasz

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Rumyk no masz rację, tylko moja sytuacja wygląda tak, że całą swoją uwagę chwilowo poświęcam innej, z którą mam świetny kontakt, a tamta miała być tak z ciekawości :D ale jak będzie zielona kropeczka koło jej profilu, to się coś wykombinuje :D

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
RaczekxD, jak bedzie zielona kropeczka, napisz do niej jak sie bawila na urodzinach i czy cie pamieta, a potem juz pojdzie z gorki :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

*

Pojazd:
chłopaki czy jak ja bede a akademiku a ona w lo przetrwa związek ? Czy serio da się wytrzymać ?

Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot 308
abduls, jak trafisz w akademiku na pokój z gejem to nie wytrzyma ona tego

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Grabek,
brat zaprasza siostrę ? .. proszę cię :roll:
RadeczekxD, tak jak Rumyk pisał, spytaj jak po tej 18 i czy cię pamięta ;>
abduls, Jeśli się naprawdę kochacie to tak;)

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
U mnie panowie zajebiscie jest ;) bynajmniej jak narazie:D
ogólnie dziewczyna bardzo ogarnięta, sama proponuje spotkania i ogólnie jak narazie jest zajebiście ;) zobazczymy jak długo i czy nie posypie się nic;)

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
abdulus słuchaj, to zalezy od was, ja idę na studia i moja też przy czym ona będzie mieszkała w akademiku bo ma dalej ale jak do tej pory widywalismy się tylko weekendami i tak to to jestesmy przyzwyczajeni do tego raczej, i myślę że damy radę mieszakmy 20km od siebie więc mi to nie robi róznicy czy jechać do niej czy tyle samo km tylko w przeciwną stronę do akademika. A jeśli chodzi Ci o rozłąke w kwestii czy nie wywinie jakiegoś numeru to powiem tyle nie wazne jakbys blisko nie był jak by chciała i tak by wywineła :)

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
abduls, to tylko kuzyn :P Niech się bawi :D

konrii98, Sorry konri ,ale czytając te posty twoje ostatnie to widać tą niedojrzałość jeszcze. To nie hejt tylko po prostu twierdzenie ,czasami zastanów się kilka razy zanim odpowiadasz. To tylko kuzyni ,może nie zna tej rodziny za bardzo a chciał by iść z znajomą.

RaczekxD, Działaj broo ,od kiedy to nie można pogadać sobie z dziewczynami :P Tak jak poleca grabek

abduls, Jeżeli tylko sobie ufacie ,to co to za problem :P połowa par ma taki moment jak wy.

pawelNS, Wtedy to niech i on się martwi :D

konrii98 pisze:
brat zaprasza siostrę ? .. proszę cię :roll:

Człeku ,on zapytał czy chciała by z nim iść. Dziewczyna zapytała swojego chłopaka czy sie zgadza. Jeżeli by miał z tym wielkie problemy to by powiedział że mu to nie odpowiada. On nie dowiedział się po fakcie że z nim była ,o co ci biega że takie masz z tym problemy.

seba24673, Gratki :cool:

ziolas94 pisze:
A jeśli chodzi Ci o rozłąke w kwestii czy nie wywinie jakiegoś numeru to powiem tyle nie wazne jakbys blisko nie był jak by chciała i tak by wywineła :)

I tutaj jest przykład życiowej prawdy :<

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, dokładnie zgadzam się z Tobą, też czytając jego posty, stwierdzam iż chyba jest jeszcze trochę niedojrzały i tego nie rozumie ;) Przecież to żaden problem, znam takich ludzi (siostra i brat) i ona by mogła mieć każdego i ponoć on też każdą, a tak się dobrze dogadują, że na studniówkę szli razem, na jakieś tam 18tki i wgl i nikt z tym nie ma żadnego problemu. Czy jakby Ciebie Twoja kuzynka zaprosiła na jakąś 18tke, wesele lub inna impreza okolicznościowa, bo nie ma żadnego takiego "przyjaciela" to też byś odmówił i miałbyś z tym jakieś problemy, że jak ona w ogóle takie coś może odwalać, żeby kuzyna zapraszać?
btw. konri"98" stwierdzam, że te 98 to rocznik, więc jesteś jeszcze trochę niedojrzały w tych sprawach ;)

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Moja Panna dostała zaproszenie z os towarzyszącą na wesele. Któregoś tam października mamy iść (wiem, że pod koniec :P). Jej rodziny zbytnio nie znam (tyle co najbliższą) i nie wiem w sumie jak mam się tam zachowywać. Lepiej pełna kultura czy jakby bardziej na luzie?
A co do prezentu to chyba wystarczy coś typu kwiaty no nie? Nie jesteśmy małżeństwem także wydaje mi się, że jakiegoś specjalnego prezentu nie trzeba kupować..

///BMW

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange pisze:
MIMIK, dokładnie zgadzam się z Tobą, też czytając jego posty, stwierdzam iż chyba jest jeszcze trochę niedojrzały i tego nie rozumie ;) Przecież to żaden problem, znam takich ludzi (siostra i brat) i ona by mogła mieć każdego i ponoć on też każdą, a tak się dobrze dogadują, że na studniówkę szli razem, na jakieś tam 18tki i wgl i nikt z tym nie ma żadnego problemu. Czy jakby Ciebie Twoja kuzynka zaprosiła na jakąś 18tke, wesele lub inna impreza okolicznościowa, bo nie ma żadnego takiego "przyjaciela" to też byś odmówił i miałbyś z tym jakieś problemy, że jak ona w ogóle takie coś może odwalać, żeby kuzyna zapraszać?
btw. konri"98" stwierdzam, że te 98 to rocznik, więc jesteś jeszcze trochę niedojrzały w tych sprawach ;)

Up w ch*j już dawno to zauważyłem też to miałem napisać , z Mimikiem też się zgadzam.

Pat na początku pełna kulturka a później na weselu wszystko się rozluźni.

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 902, 903, 904, 905, 906, 907, 908 ... 1019  Następna