SIEMKA WSZYSTKIMChciał bym wszystkim się pochwalić moim nowym sprzętem jakim jest
YAMAHA DT50X jej przebieg to około 15tyś. Rocznikowo jest z 2008.Okleina jak że i też lakier pod nią jest
w bdb stanie ale wiadomo ma jakieś tam małe i mało widoczne ryski. Jest to wersja SuperMoto
.
Ładnie chodzi nic nie przerywa
.No cóż więcej pisać a oto zdjęcia (tak wiem mało ich na weekend dorobię i dodam
)
Więc tak od momentu kupna w DT się wiele pozmieniało a mianowicie:
-nowe kierunki led
-przerywacz do kierunków led,
-nowa kierownica firmy eco,
-nowy wydech giannelli enduro (sąsiedzi ...),
-nowe lusterko revo,
-nowe łożyska w obu kołach,
-nowy łańcuch,
-wymieniony płyn w chłodnicy,
-oraz w skrzyni,
-wymienione uszczelniacze lag,
Oraz wiele innych pierdół o których pewnie zapomniałem ;)
Ale od momentu kupna pojeździłem na niej do koło 20 czerwca wtedy musiałem odstawić dt z powodu szlifa, jak każdemu wiadomo każde moto i każdy motocyklista wcześniej czy później musiał/o go zaliczyć ;).
Więc DeTka przez jakiś czas jeździła tak:
w sumie nic to nie zmieniło ale zastanawiałem się nad malowaniem w ten kolor :
lecz po jakimś czasie uświadomiłem sobie że nie pasował by więc DeTka po szlifie z zdartą okleiną i wypolerowanym lakierem :
mianowicie świeciła się jak psu jajca
. Tak pojeździłem z miesiąc i pozbierałem na tyle kasy żeby pomalować ją na czarną perłę i okleić i tutaj kolejny problem jaką okleinę wybrać myślałem nad tymi dwoma:
1.
2.
ostateczne polerowanie i kolejny tydzień :
następnie matowanie i malowanie
z clean black latałem sobie tydzień następnie oklejanie
padło na tą okleinę, 6h i wszystko gotowe ;-;:
Tak wiem myślałem nad dwoma całkiem innymi okleinami lecz padło na tą ponieważ najbardziej mi się podobała i tyle
Tak się prezentuje na DeTce
Na dzień dzisiejszy w DT zmienił się jedynie kąt nachylenia blachy ;) (kontrola ;-; )
komentujcie itp to może coś się jeszcze wymyśli i będę tutaj częściej gościł
.