fuckout2 pisze:
Fajne te ringi
Da radę to do polski wysłać,bo tylko widzę UK ,ciekawe jaka wtedy cena przesyłki ...
Zadziwię Cie ;) Przesyłka bedzie tansza niz do UK!
Przesyłka do PL jest FREE!
Wejdz w linka, kliknij Postage and payments, w liście wyszukaj POLAND, kliknij i zatwierdź przyciskiem "get rates"
Na górze pokarze Ci się kwota za przesyłke ( akurat tym razem pokaże sie FREE )
Do zapłaty za przedmiot potrzebujesz PayPalla ( konto jest za free, łączy sie z twoim kontem bankowym i to jest najbezpieczniejsza forma płatności) ;)
wojtek369 pisze:
Eme, jak sa zwykle zarowki to tez mozna zamalowac odblysnik ? czy tylko w soczewkach tak mozna zrobic ?
Kombinuj cos teraz z tylna lampa
Gdy masz soczewki to swiatło nie odbija sie w kloszu, a jesli masz odbłyśniki to musi światło sie odbić zeby swiecic na droge ;d
czaj to:
W takiej lampie światło z żarówki odbija sie i świeci na drogę, jeśli to zamalujesz to nie bedzie świecić tak jak powinna.
Dlatego w miejscu kierónków wsadziłem kawałek pianki żeby zachować ten odbłyśnik.
Ta lampa jest czarna ale odblysniki zostały zeby odbijac swiatlo na drogę.
A tak jak u mnie, jest soczewka która skupia światło i kieruje je na drogę,, więc odbłysnik niepotrzebny i zamalowałem na czarno ;D Mam nadzieje że zrozumiałeś ;)
A tylnia lampa w swoim czasie, mam juz mały plan ;d
Najpierw musze go zarejestrowac, ubezpieczyc i zdac MOT ;s ( przegląd)
Przemek051195 pisze:
Wyprzedziłeś mnie z lampami, też miałem podobny plan, ale bez ringów i innych świecidełek ...
Ja byłem zmuszony ponieważ lewy kierunek połamał sie w drobny mak i nie mogłem go dokupic, wiec wprowadziłem w lampe trochę modyfikacji ;D
Pomaluj ją chociaż, bo efekt boooomba!
pal gume pisze:
zarabiste ile zapłaciłeś za wszystko ?
Za wszystko? tzn. lampy?
Spraya miałem wiec licze free
Ringi wyszły mnie jakos 50 PLN
Ledowe postojówki w kolorze pomaranczowym robiące za kierunki około 10PLN
robocizna i przyjemnośc free wiec za całość jakos 60PLN ;D
BTW, dzisiaj zamówiłem mała paczuszke, mam nadzieje ze na weekend dojdzie ;D a co w niej?
Black Dellorto 21mm
Oraz filt powietrza, taki:
Zdjęcia całej maszyny wrzucę do końca tygodnia
Dzięki za miłe słowa!