Dzisiaj jest 24 lut 2025, 13:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 924, 925, 926, 927, 928, 929, 930 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
*

Pojazd:
No i .. bombki strzelil..:( Spotkalem sie po 4 msc,generalnie raz sie widzielismy wiec poznanie na nowo,pogadalismy na koniec przytulilismy sie,buziak i tyle..pisze do niej kiedy sie spotkamy a ona a'la czy pamietam ze ona nie chce nic w sensie chlopaka ;/ A wg mnie nieraz ostro dawala do zrozumienia,pisala wciaz sama nie wiem czy zrobila sobie ze mnie przyjacioleczke czy co odpisalem tylko "aha" i tyle :/ Za bardzo sie nastawilem i cholernie mi na niej zalezy co zrobic? Narazie sie nie odzywam,jestem w dolku wiem smiesznie to brzmi ale bardzo mi na niej zalezy i generalnie nie wiem co ze soba zrobic ;/ Ktos cos doradzi?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Zakręć ,omotaj i porzuć ,to jest sukces. W ciągu tygodnia każda się odezwie. Nie robisz nic a nic innego. To są właśnie dziewczyny. Tego nie trzeba rozumieć. Jeśli myślicie ,że jestem jakieś ciacho ponieważ tak piszę a dziewczyny lecą na wygląd to zmieńcie plany ,bo jestem zwyczajnym chłopakiem ,który ma zwyczajne życie. Nie jestem jakimś pedałem w rureczkach i air maxach który nie sprzeciwi się jeżeli coś mu się nie podoba ,bo mu błyszczyk zabiorą. Po co ma zależeć wam ,skoro może zależeć dziewczyną na was! Chłopy ,trochę chillu ,żyjcie ,bawcie się. Na śluby nadejdą jeszcze czasy. Nie zależnie czy wolisz koszulę czy dres możesz być tak samo extra dla dziewczyn! Dużo dystansu i do zabawy. Nie traktujcie dziewczyn jako wyzwania tylko jako zabawę. Nie zawsze musisz wygrać ,czasami więcej funu jest z samej rozrywki. Nie tyczy się to osoby w związku poważniejszym ,bo to już inna sprawa. Ale jeżeli chcecie znaleźć sobie extra dziewczynę to nie bójcie się tego. Pogadać można o wszystkim a jeżeli ci dziewczyna nie odpowiada to dookoła macie w tej chwili 20 ,ba może nawet i 5 razy tyle innych. Powodzonka i serwus mielochy :D

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
MIMIK, mocne i dobre slowa ale zapomniales jednak o jednym.

nie zawsze da sie zapanowac nad emocjami i uczuciami jak ustrzeli cie strzala amora i zacznie ci zalezec i kochac bedziesz to wlasnie tak to boli i sam dobrze o tym wiesz.

Przykro mi sie to czyta bo traktowanie kogos przedmiotowo to jak brak szacunku do samego siebie.
Wiem jedni i drudzy zabawiaja sie uczuciami i kazdy pewnie tego doswiadczym ze sam sie bawil albo nim sie zabawiono.

Ale z wlasnej obserwacji wiem ze przeznaczenie i prawdziwa milosc istnieje. i na poczatku gdy podchodzi sie do zwiazku jak do gry komputerowej dobrych rezultatow i konsekwencji to nie przyniesie i bedziemy sami bardziej cierpiec niz osoba ktora sie bawilismy.

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

*

Pojazd:
Otóż to Rumyk.Wiem Mimik,wiem..ale tak bardzo chciałem spróbować no i sam już nie wiem czy sie bawi czy co robi.Napisałem ze po tym co się wydarzyło jak się poznaliśmy myślałem że coś z tego będzie na co ona że "tam to było tam" :lol: Beka bo była trzeźwa wtedy po tym napisałem "Aha.." i skończyliśmy rozmowe narazie leje na to i się nie odzywam ..

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk pisze:
nie zawsze da sie zapanowac nad emocjami i uczuciami jak ustrzeli cie strzala amora i zacznie ci zalezec i kochac bedziesz to wlasnie tak to boli i sam dobrze o tym wiesz.

Jeżeli coś poważniej to inna bajka. Co do zapanowania nad emocjami ,kwestia przyzwyczajenia. Mi się już stało obojętne z kim gadam po ostatnim zerwaniu. Tak po prostu odeszło i doszedłem do wniosku ,że jest o wiele prostsze życie ,niż takie w którym miałbym się stresować tym wszystkim.

Rumyk pisze:
Przykro mi sie to czyta bo traktowanie kogos przedmiotowo to jak brak szacunku do samego siebie.
Wiem jedni i drudzy zabawiaja sie uczuciami i kazdy pewnie tego doswiadczym ze sam sie bawil albo nim sie zabawiono.

Traktować to wszystko jak zabawę ,nie dziewczynę jak zabawkę ,taka mała różnica.

Rumyk pisze:
Ale z wlasnej obserwacji wiem ze przeznaczenie i prawdziwa milosc istnieje. i na poczatku gdy podchodzi sie do zwiazku jak do gry komputerowej dobrych rezultatow i konsekwencji to nie przyniesie i bedziemy sami bardziej cierpiec niz osoba ktora sie bawilismy.

Może troszkę ,źle dobrałem słowa. Chodziło mi o to ,że jeżeli jest się spoko wobec dziewczyny i nie stresuje się całą tą otoczką ,to każda dziewczyna cię polubi i będzie chciała z tobą pogadać nawet po prostu a ty w tym czasie nie musisz się w ogóle starać ,no chyba ze chcesz coś zamotać no to inna rozmowa.

Poprawię "zakręć,omotaj i porzuć" na zakręć ,zagadaj i nie wczuwaj się. Bo taki miałem cel wypowiedzi.

TZRfan pisze:
wiem..ale tak bardzo chciałem spróbować no i sam już nie wiem czy sie bawi czy co robi.Napisałem ze po tym co się wydarzyło jak się poznaliśmy myślałem że coś z tego będzie na co ona że "tam to było tam" :lol: Beka bo była trzeźwa wtedy po tym napisałem "Aha.." i skończyliśmy rozmowe narazie leje na to i się nie odzywam ..

Tutaj już twoja decyzja ,jednak trochę czasu minęło a widzieliście się wtedy raz czy dwa i wyjechałeś. Sam dobrze pamiętam jak mówiłeś ,że i tak nie widzisz w tym świetlanej przyszłości ,bo nawet się nie poznaliście a co dopiero o wyjeździe gadać i jej czekaniu na ciebie.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*

Pojazd:
Mimik wiem..ale to było pieprzenie a'la pocieszenie :lol: A jak się z nią spotkałem to uświadomiłem sobie że bardzo bym chciał..no ale :lol: Może duże miasto,imprezy,studia też odegrały tutaj swoją rolę..

Jakie one sa glupie,jaraja ich ruchacze którzy się nimi zabawiają a jak ktoś chciałby coś poważniejszego to go oleje a potem 'faceci to świnie' :lol:

Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, też mnie to wkur*iaa !! puste szlaufy lecą na deklów albo mega przystojnego z kaloryferem, albo jakieś pi*dy w rurkach, tych calych fulcapach i obcislych sweterkach a potem pier*olenie, że gdzie ci prawdziwi faceci, albo że facet to świnia i nic tylko ranić umie.. NO KURFAAA..

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie można się za bardzo przejmować bo to jedynie DOPRAWIA PROBLEMÓW

-- 2 lis 2013, o 18:41 --

U mnie szczerze to lipa straszna ale jak to w takich przypadkach najlepszym rozwiązaniem jest 4pak piwa i paczka fajek <3

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212, czemu lipa?

-- 2 lis 2013, o 19:03 --

u mnie w sumie tez nie najlepiej..

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot Speedfight II X-Team
:)

Peugeot Speedfight II X-Team AC
Wydech : Yasuni Z
Wariator : Polini Speed Control
Dzwon Sprzęgła : Stage6 Wing Cooler

Ostatnio zmieniony 02 sty 2014, 22:35 przez Joonek, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

czasem tak bywa...

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
polecam na rozluźnienie, najlepszego przyjaciela człowieka w postaci flaszki 0,7 ;)

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

ElectricOrange, ty tylko bys chlal :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
Panowie, jestem ze swoją dziewczyną 3 miechy. Wczoraj był mały melanżyk to przyszły 2 koleżanki ( moja siedziała w domu, pisaliśmy SMSy :P ) no i tak wyszło, że kumpel "nakiepał" im do piwa, je porobiło ładnie :O No i jedna zaczęła się do mnie kleić, no to ja głupi skorzystałem i polizałem, pomacałem, ale teraz strasznie gryzie mnie sumienie :/ i nie bardzo wiem co teraz mam zrobić. :/ Siedzieć cicho i się z tym męczyć, czy jak ? :(

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, nie ma co się w sumie już tym przejmować, rozleci się mój związek to trudno już raz się posypał więc to tylko kwestia czasu. Ja sobie ona sobie i tak jakoś się toczy. Nic nie będę robił niech samo po swojemu się dzieje.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos, czyli jednak rezygnujesz? Tak na stałe czy akurat dziś wymyśliłeś?

misio357, Jeżeli sądzisz ,że ona mówi ci wszystko to powiedź jej minimalnie tą kwestię ,że popiliście sobie i tak wyszło. Albo miej to w sobie ,ale osobiście źle bym się czuł i tak nie robię jeżeli mam dziewczynę.

Rumyk ,a co u ciebie ?

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, przesaaaadzasz :D jesteśmy młodzi, trzeba się bawić ;p przyjdzie czas to imprezy pójdą na bok ale narazie gdy jeszcze nie jestem ustatkowany to coś trzeba robić ;p

pioterp13 pisze:

*

Pojazd: Peugeot Zenith'05
Ja mam ptak sytuacje , podoba mi się laska , ale chodziła ona z moim przyjacielem i troche dziwnie myśle jak ona zareaguje na moje zaloty i jak on :(

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, kilka razy myślałem o tym bo się jakoś nie dogadujemy ostatnio i mnie czasem nie powiem co trafia jak się tak odwala...

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, ja osobiście ci polecam ją opuścić i szukać innej ;p bo co chwile jak piszesz to masz z nią jakieś przypały i prędzej czy później się i tak rozstaniecie więc lepiej prędzej ;) Zacznij szukać innej ogarniętej ;) Ja poznałem rok temu dziewczynę, nie dość że ładna z idealną figurą, to do tego poukładana, inteligentna, mądra, religijna, słucha się rodziców a jak wiadomo dziewczyny w wieku 17lat to tylko imprezy w głowie, chlanie, ćpanie a rodziców jak by mogli to by z domu wyrzucili ;p i od tego roku nie miałem z nią ani jednej kłotni, co prawda nie jesteśmy razem, bo najpierw trochę pisaliśmy, potem przestaliśmy i od jakiegoś czasu znów coś tam popisujemy co raz częściej, wczoraj się widzieliśmy, pogadaliśmy i ogólnie wporzo ;) Więc Bartos przemyśl to i jeśli ci coś w niej nie pasuje to planuj już jakieś zakończenie bo taki związek sensu nie ma, kłócić się dziennie, nie odzywać się do siebie etc. Długo nie pociągniecie. Powodzenia :)

pioterp13 pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 924, 925, 926, 927, 928, 929, 930 ... 1019  Następna