Ostrowidz pisze:
Fajne F8, kask Ci też świetnie wyszedł
Jakiej firmy masz kask ?
Jak Powiem to piźniesz
Kask kupiłem w 2009 roku w NETTO
Dałem jakieś 230/ 250 PLN, raz że ładnie na mnie pasował, był jak ulał, ładny byl oraz miał kilka atestow.
Był w czarnym macie, nazwy nie pamietam
Zywcu Zalezy z jakiego rocznika bo na googlach widziałem kilka kolorków tych alusów ;p
a mi chodzi o cos takiego:
Szpiku97 Filmik to jedynie jak pyrka na postoju bo jakos nie widzi mi sie jazda z tel w rece, tym bardziej ze od cholery jest blota na drodze dlatego ze tory kłada i ciężarówki nosza wszystko na asfalt i jest w uj ślisko ;s
Zanim foty z prac, mam historyjkę ;p
Kiedys widziałem jak jakiś młodszy koleś działał coś przy krosie, zaraz przy mojej ulicy. Nie znałem go ani on mnie.
Przedwczoraj wybiłem z chaty polatac troche i wracam a on stoi przed domem.
Patrze sie na niego on na mnie, yebłem dwa razy po gazie a on odpowiedział tym samym, wiec ja trzy razy i on odpowiedział. Kiwnołem głową i zaczołem powoli ruszac to on tyta i do mnie, zatrzymalismy sie i patrzeliśmy wzajemnie na maszyny bez slowa. Po chwili mówi ze jeko kumpel jedzie i jada polatac i ze jak chce to moge dołączyc.
Polatalismy troche i zatrzymujemy sie na szluga (ja nie pale ale oni tak ;p)
I tak od słowa do słowa i nie dowierzali że to 70 (mówili ze lekko 125 mogło by tam siedziec
) cały czas na coś patrzyli i podziwiali, a jak mówiłem ze sam wszystko składałem i przerabiałem to zupełnie odlecieli ;p
Dobre 2h latalismy w nocy i trzy maszyny były głośne więc terroryzowaliśmy okolice ;p
Było zajebiście, ale nic nie przebije "zagadania" "gaz, gaz" "gaz, gaz"
Oks, starczy czytania teraz jakieś foty ;p
Nowa cewa:
Przymiarka osłonki przy pompie:
Niestety wąż chłodnica-pompa był za krótki o jakieś 5 centów i musiałem wziąć ten stary
A a teraz mistrzostwo inżynierii ;D
Jako że wcześniej miałem elektryczne ssanie to nie mogłem go zastosować w nowym gazioru i musiałem coś wykombinować,
I zrobiłem najprostrze ssanie jakie można ;p
Jak ciągłem ta główkę to śśanie było otwarte a jak puszczałem to automatycznie sie zamykało i gitara ;D
Tylko najgorsze ze trzeba było trzymać ta chwilke ;p Teraz mam 50cm stage 6