Dzisiaj jest 21 lis 2024, 22:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 545 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Senda drd LE!
No ładnie ładnie :D wiedzę że nie daleko mnie mieszkasz :D

Moja Senda DRD RACING LE

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

No to Bartku widzimy się na wiosnę na spotach (Rzeszów, Głogów lub okolice) ;)

Dzięki wszystkim za dobre słowo :D

*

Pojazd: Senda drd LE!
arek95 pisze:
No to Bartku widzimy się na wiosnę na spotach (Rzeszów, Głogów lub okolice) ;)

Dzięki wszystkim za dobre słowo :D

No mam nadzieje :) bo pod koniec sezonu na zlotach cie nie widzialem :P

Moja Senda DRD RACING LE

Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia SR by DopiXxX
I co tero ?

:P Aprilia SR by DopiXxX: post2384681.html#p2384681 komentujcie

Części do SR: http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/Lset/

Zapraszam również do mojego projektu ;)

Teraz nie wiem ;D

Kupić sprzęgło rozrusznika, odnowić Jana, czekać przez zimę na te zielone plastiki CANDY.
Aha, zamówiłem we czwartek kokpit TNT biały i plastik pod siedzenie też z białego odlewu. Jak będą już zielone plastiki to zakładam na przód STR8 Black Line i Rox na sprzedaż. Puki co jeżdżę ;)

P.S. Zapomniałem, że po jutrze będę miał już może adapter do tarczy to założę... mam tarczę na przód 280mm. No i lagi zmienię bo też mam nowe a stare (nie) ciekną. Już płyn wyciekł cały xD

Awatar użytkownika

Szkoda go :P

Wspaniały jest ten Rox, szkoda mi go, więc dalej latam xD

Patrzcie, oto kokpit TNT biały + jak widzicie plastik pod siedzenie biały odlew też.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Wygląda cudnie *.* Tylko przydała by się siatka lub coś w ten deseń w nadkole bo widać środek :/

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Miałem zamawiać, lecz kolega twierdzi, że ma, więc czekam aż mi dowiezie ;)

Jeżeli chodzi o SR to powoli chudnie. Powoli powoli ale się wszystko sprzedaje. Może ktoś czegoś chce? Silnik minarelli.

-- 17 gru 2013, o 19:48 --

Siemka. Rozbieram dziś w SR cylinder, patrzę - "pełny" wał. Wiec rozpoławiam silnik, a tam Doppler Endurance 2003 ;D

-- 21 gru 2013, o 20:56 --

Nowe lagi, nowa tarcza, nowe kloxy itd.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pojazd:
To jest ta tarcza , od tego goscia co robi? Podróbki Overka itd? Dobrze hamuje ?

Hejtuj roxa bo jest najlepszym skuterem <3 , i miej o to ból dupki <3

Awatar użytkownika

Pojazd:
V3R0X pisze:

Pojazd:
To jest ta tarcza , od tego goscia co robi? Podróbki Overka itd? Dobrze hamuje ?

Nie to jest od takiego Arka kolegi tez robi na zamowienie różne tarcze z adapterem i o wiele taniej niż ten drugi pan :D. Arku no ładnie ładnie wyglada , tez jestem ciekaw jak z hamowaniem :D

Ps. Nie sprzedawaj roxa :D. Tyle w niego włozyłeś , a wątpie żeby ktoś ci zaoferował tyle ile byś chciał , ale powodzenia :D.

derbi-senda-x-treme-black-red-zapraszam-t405847.html Zapraszam do nowego Projectu !

Tak, tarcze wycinają jeszcze u mnie w mieście z adapterami.

Fajnie hamuje :D

Sprzedać trzeba będzie na wiosnę, ale na pewno po jakimś naszym spocie, bo najpierw nagramy filmy na GoPro, Hubert zmontuje, a potem będę sprzedawał Roxa :D Musi być jak najwięcej pamiątek.

Wiadomo, szkoda Roxanki, kasy przeszło przez nią dużo, ale nie żałuję, jestem zadowolony.

Jestem świadomy tego, że nie dostanę za dużo za nią, a na serię na pewno nie złożę, optyki też szkoda ;D

Awatar użytkownika

Pojazd:
Arku u ciebie tylko i wylacznie widział bym akcje albo złożenia seri + sprzedaż albo na czesci bo w calosci teraz nikt nie kupuje po tajuningach itd wola same seire;/. Na czesci mysle ze nie bylo by problemu sprzedac bo ludzie potrzebuja plastikow do roxa itd to mysle ze sprzedaz spokojnie silnik tez w momencie pojdzie . A jak twoje zielone plastiki ?:DD bd na wiosne chociaz ?:)

derbi-senda-x-treme-black-red-zapraszam-t405847.html Zapraszam do nowego Projectu !

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
YaroxRz dobrze gada, to chyba najlepsza opcja.
Ludzie hejtują za to że projekty na części lecą zawsze i mówią żeby w całości sprzedać - a główki im nie pozwalają dojść do tego że tuningów nikt nie chce i na części prędzej można sprzedać.

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

O zielone plastiki Norbercie pytaj Mateusza ;D Może po świętach coś bd wiedział.

Co do sprzedaży... po prostu szkoda mi tej mocy rozkładać. Jeżdżę na tym tuningu dość długo i jeszcze mi się moc nie znudziła - nadal się tym jaram ;D

Są kupujący, którzy są obeznani w temacie, bo albo coś wcześniej mieli, albo z kumplem tunerem wpadną itd. to wiedzą czego chcą, ale też może przyjechać ojciec laik z 15 letnim synem laikiem, gdzie moc ich pozytywnie zaskoczy w porównaniu do innych skuterów, które wcześniej oglądali (tacy nie szukają konkretnego Aeroxa, tylko ogólnie skuter). I chciałbym właśnie, żeby silnik tak został, żeby ktoś się mógł nim cieszyć.

Nie ukrywam też, że też macie rację i zaraz sobie zrobię kalkulację jakie będę miał ostateczne wydatki na serii, a jakie na sporcie.

*

Pojazd: Yamaha aerox
Arku można wiedzieć ile za tarczę sobie ceni ten Pan ? Bo może też taką sobie zakupię po świętach :<

Ogłoszenie:
Kod:
http://tablica.pl/oferta/nowa-tarcza-oversize-280mm-aerox-adaper-CID5-ID3NKqh.html

Jak masz jakieś pytania to tam dzwoń do niego. Numer jest w ogłoszeniu.

P.S.

Silnik w serię z uwzględnieniem kupna seryjnych części (w tym policzyłem jakiś wydech za 150 bo nie chcę serii tylko jaki tecnigas, gianelli itd. plus wariator koło stówki) i sprzedaż części obecnych to zwraca mi się ok 630 zł. Wał zostawiam.

Plus rozwiązanie takie jak seryjna kierownica, plastiki na kiere i licznik seryjny minus sprzedanie kiery z adapterem, licznika koso to też plus ok 210 zł.

Plus sprzedaż białego kokpitu, białej podłogi, założenie czarnych to plus powiedzmy 200 zł (rozbieżność jest duża).

Plus to, co jeszcze mam w pokoju itd.

I w sumie na sprzedaniu tego Roxa na prawie serii nie byłaby wielką stratą. Tylko ile za niego wezmę? 3500 dostałbym?

Awatar użytkownika

Pojazd:
arek95 pisze:
Ogłoszenie:
Kod:
http://tablica.pl/oferta/nowa-tarcza-oversize-280mm-aerox-adaper-CID5-ID3NKqh.html

Jak masz jakieś pytania to tam dzwoń do niego. Numer jest w ogłoszeniu.

P.S.

Silnik w serię z uwzględnieniem kupna seryjnych części (w tym policzyłem jakiś wydech za 150 bo nie chcę serii tylko jaki tecnigas, gianelli itd. plus wariator koło stówki) i sprzedaż części obecnych to zwraca mi się ok 630 zł. Wał zostawiam.

Plus rozwiązanie takie jak seryjna kierownica, plastiki na kiere i licznik seryjny minus sprzedanie kiery z adapterem, licznika koso to też plus ok 210 zł.

Plus sprzedaż białego kokpitu, białej podłogi, założenie czarnych to plus powiedzmy 200 zł (rozbieżność jest duża).

Plus to, co jeszcze mam w pokoju itd.

I w sumie na sprzedaniu tego Roxa na prawie serii nie byłaby wielką stratą. Tylko ile za niego wezmę? 3500 dostałbym?

Arku myśle ze 3500zł z wydechem wariatorem i walem to dobra cena , oczywiscie tyle wezmiesz w sezonie . Tylko z wygladu najlepiej full seria , kiere , licznik sprzedaj to :). Ewentualnie na czesci ,ale jednak w seri lepiej bo jak sprzedaz to wiesz kasa kupka dostaniesza tak na czesci to wiesz, nie wiem jak ty ale ja np z apki to kupka mialem 650zł :D ,a wziołem ogolnie 2500 reszte przejebalem nawet nie wiem gdzie xd

Awatar użytkownika

To daj foty jak siatka będzie .

To już od cb zależy jak sprzedasz :D

Upov

Obrazek
Obrazek

Siatki mi się na razie nie chce. Kolega miał dać, ale jednak babcia mu to wywaliła, a mi się nie chce zamawiać metra. Jak będą gotowe zielone plastiki to z obecnej czachy przełożę bo w nowych palstikach mam siatkę str8.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 545 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Następna