Dzisiaj jest 13 lut 2025, 21:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 957, 958, 959, 960, 961, 962, 963 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No i pogadałem z tą moją . Ona nie chciała , ze nie ma czasu . I potem ze w szkole . No to sie zapytałem czy juz przemyslala co miala przemyslec i wgl a ona ze nie jeszcze . A ja czy nie mozemy sie dogadać i jakoś zacząć od nowa . Ona że narazie bedzie lepiej jak jest teraz . No to ja żeby się wiecej do mnie nie odzywała bo nie chce jej nawet znać bo tak się nie zachowują prawie dorośli ludzie , i poszedłem . Ale no jestem bardziej niż pewien że no do 3 tygodni i sama się odezwie z płaczem i przeprosinami a ja oleje za to jak się zachowywała teraz w stosunku do mniee .. I ogólnie już wyjebka na nią ;)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie jakieś ciekawe opcje na walentynki?

Myślę zabrać moją na łyżwy, potem może gdzieś na dobre jedzenie(zobaczymy jak bede stał z kasą) wiadomo jakaś różyczka później wpadniemy do mnie lub do niej (bo niestety w jej kwaterze w której mieszka na studiach zostaje jej koleżanka....)

A może wy macie jakieś nie banalne pomysły? Moja akurat nie należy do tych co wymagaja nei wiadomo czego i liczy sie dla niej to że spedzimy czas razem itp. ale wolałbym ją miło zaskoczyc.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, widząc po tym jak piszesz, jak dla mnie zachowujesz się jak dziecko, ona ma na cb wy*ebke a ty ją prosisz, żebyście się dogadali, zaczęli od nowa, ona nie chce a ty nagle wielkiego focha odwalasz i właśnie to ty zachowujesz się jak dziecko a nie jak "prawie dorosły" pisząc, że nie chcesz jej znać, że ma się do cb nie odzywać i wgl.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, ja kupie swojej różyczkę i zabiorę na pizze i cole albo zamówimy do domu i jakiś fajny filmik obejrzymy we dwoje wieczorkiem :) moim zdaniem wystarczy bo nie ma co wyczyniać i modzić bo i tak najlepszym prezentem jest dla nas czas spędzony z drugą osobą.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie jak zacząć rozmowe na Fb do takiej jakby koleżanki ? :D Bo znam ją ale tak kilka razy coś tam w grupie gadaliśmy nad wodą . I zaczepiłem ona to samo itp. Ale nie mam nr. tel więc bym popisał i umówił się na jakiś spacer czy coś :> Myślałem nad "Hej , widzę że też Ci sie nudzi ^^ " Ale dla mnie jakies to dziwne . Jakieś propozycje ?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, niestety ,ale ElectricOrange ma rację w tej chwili. To co robisz jest trochę poniżej krytyki. Miałeś się ogarnać i olać ,a tak na prawdę to ona ciebie olała. Wcale się nie dziwię jej ,bo sam bym nie chciał dziewczyny z takim podejściem do świata. Widać ,że jeszcze gimnazjum ,a szkoda ,bo tak wcale być nie musi.

bartos212, A ja sobie chyba skocze do koleżanki jakieś samotnej posiedzieć :lol: Co się bd nudzić :lol:

edit z ostatniej chwili, speedy idź spać lepiej :wink:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK pisze:
Speedy23, niestety ,ale ElectricOrange ma rację w tej chwili. To co robisz jest trochę poniżej krytyki. Miałeś się ogarnać i olać ,a tak na prawdę to ona ciebie olała. Wcale się nie dziwię jej ,bo sam bym nie chciał dziewczyny z takim podejściem do świata. Widać ,że jeszcze gimnazjum ,a szkoda ,bo tak wcale być nie musi.

bartos212, A ja sobie chyba skocze do koleżanki jakieś samotnej posiedzieć :lol: Co się bd nudzić :lol:

edit z ostatniej chwili, speedy idź spać lepiej :wink:

Nie rozumiem o co Ci chodzi ? I nie napisałem tylko powiedziałem bo w przeciwieństwie do niej mam tyle odwagi żeby to powiedzieć a nie pisać takie rzeczy . Chciałem normalnie pogadać i wgl ale ona pokazała swoim zachowaniem że ma mnie w dupie za przeproszeniem . No to "wielki foch" ? Miałem powiedzieć taak trochę czasu Ci dam i bedzie dobrze ... Jak wiem że tak nie będzie . Bo zachowała się jak dziecko . Pytam wczoraj czy jutro możemy pogadać ? A ona darujmy sobie tą rozmowe . A ja że dlaczego ? A ona że to nic nie zmieni . A ja że może jednak ? Że chce z nią pogadać chociażby ostatni raz " A ona dobra w szkole moge . I aby jeszcze nie , jeszcze nie wiem , na razie tak bedzie lepiej . Ja gadałem jak najęty a ona nie mogła mi powiedzieć co jej tak na serio jest. Chcialem tylko usłyszeć szczerą odpowiedź a ona nie ważne . No to się wkurzyłem i powiedziałem co powiedziałem nie żałuje tego .

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, dalej nie rozumiesz? ONA MA CIE PO PROSTU W DUPIE. Sam to piszesz, nie chce już z tb nawet gadać, coś tam ostatnio pisałeś, że w szkole się z cb śmiała i ty do niej jeszcze z tekstem, żeby spróbować od nowa ;d ? Ty chcesz z nią budować jeszcze jakiekolwiek relacje? Sory, ale dla mnie to jest mega śmieszne i nigdy bym się tak nie poniżył. Proszę cie o jeszcze jedno, na prawdę, prosze ogarnij tą spacje, przecinek, spacje, kropke, spacje, bo to razi w oczy. Nie mówię tego złośliwie albo coś w stylu, żeby cię upokorzyć, ale to na prawdę mi się przypomina z tymi wszystkimi gimbusami słitami :(

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23 pisze:
Nie rozumiem o co Ci chodzi ? I nie napisałem tylko powiedziałem bo w przeciwieństwie do niej mam tyle odwagi żeby to powiedzieć a nie pisać takie rzeczy . Chciałem normalnie pogadać i wgl ale ona pokazała swoim zachowaniem że ma mnie w dupie za przeproszeniem . No to "wielki foch" ?

Czy ja coś wspominałem o tym ,że napisałeś czy też powiedziałeś? Czy ja coś pisałem o odwadze? Czy ja pytałem czy ty chcesz z nią pogadać?

Weź sobie chłopak ochłoń ,bo napalony jesteś jak "szczerbaty na suchary"

Speedy23 pisze:
Miałem powiedzieć taak trochę czasu Ci dam i bedzie dobrze ... Jak wiem że tak nie będzie . Bo zachowała się jak dziecko . Pytam wczoraj czy jutro możemy pogadać ? A ona darujmy sobie tą rozmowe . A ja że dlaczego ? A ona że to nic nie zmieni . A ja że może jednak ?

To było to całe wykorzystanie sytuacji i pokazanie jej co robi? I mówisz ,że niby ona zachowuje się jak dziecko ,kiedy ty po tym co ona robi latasz za nią i prosisz aby porozmawiać?
Obrazek

Speedy23 pisze:
Że chce z nią pogadać chociażby ostatni raz " A ona dobra w szkole moge . I aby jeszcze nie , jeszcze nie wiem , na razie tak bedzie lepiej . Ja gadałem jak najęty a ona nie mogła mi powiedzieć co jej tak na serio jest. Chcialem tylko usłyszeć szczerą odpowiedź a ona nie ważne .

Serio myślisz ,że od dziecka usłyszysz to? Nadzieja matką głupich ,może za kilka lat.

Speedy23 pisze:
No to się wkurzyłem i powiedziałem co powiedziałem nie żałuje tego .

Daje zakład ,że nie żałujesz. Jeszcze nie żałujesz.

Nie kłóć się na docinki i "nie wiem o co ci chodzi" tylko zepnij poślady i olej dziecko jednocześnie nie robiąc się nim samym.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dałem jej szanse. Zobaczymy jak będzie. :)

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
nalfi brak slow....

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK Spokojnie nie denerwuj się już taak . Już do mnie dotarło wszystkoo . I nie ma nawet minimalnej szansy na to żebym z nią kiedykolwiek jeszcze był . I ja się zachowywałem jak dziecko i ona ale po części to przez nią taki się zrobiłem . : )

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ache, Mój wybór i decyzja moja sprawa. ;)

Awatar użytkownika

Pojazd:
nalfi, no to powodzenia i pilnuj sytuacji już od początku, żeby znów nie wywinęła wałka :P pamiętaj, że ludzie się nie zmieniają. Nawet jeśli teraz będziesz widział odmianę to nie ciesz się za szybko, bo za 2-3 miesiące będziesz miał identyczną sytuację jak ostatnio, wiem co mówie, bo też wszedłem 2 razy do tej samej rzeki. No chyba, że od samego początku temu zaradzisz by było inaczej to wtedy inna gadka, najważniejsze, żebyś nie dał sobie wejść na głowe ;p

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, Dokładnie :).

Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak jej będzie zależało to będzie lepsza i postara się aby nie doszło drugi raz do sytuacji która zniszczyła wasz związek jak poprzednim razem.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, no tak, mojej też zależało i się starała 2 miesiące :D potem było tak jak za poprzednim razem jak widziała, że sytuacja się uspokoiła ;p

pioterp13 pisze:

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
nalfi haha plakac sie chce z ciebie to po co to wszystko tutaj pisales ze nie chcesz z nia itd ...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ache, daj troche na luz ;p bo z tego co widze to do każdego masz pretensje ;p To jest jego decyzja, więc on będzie ponosił za nią konsekwencje :D ja też nie jestem zdania by wchodzić 2 razy do tej samej rzeki, no ale jeśli on tak postanowił to nic tylko trzeba mu życzyć powodzenia ;)

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja tam się zbieram na 18'tke moze upoluje jakąś gaske xD

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 957, 958, 959, 960, 961, 962, 963 ... 1019  Następna