Siema
,posiadam aprilie sr 50 morini gaźnik 2003r I cały czas ma muła wymieniłem w niej pasek bo stary był zjechany wentylator wariatora,filtr malossi wkład i sprzęgło tec evo racing
mam również zamontowany gaźnik delorto 17,5 dysza główna to 70 wolnych 38 ;p i tak apka zapala bez ssania za każdym razem bardzo mnie to dziwi nawet ostatnio na -14 podszedłem i od jednego kopa zapala ;p dziwne ;p ale to nic ;p chyba? następnym problemem jest to że gdy apaka jest zimna i dam jej odrazu w pizd...to nie muli ale jak tylko zwolnie tak do 30 40 i dodam jeszcze raz gazu to jeden wielki muł i gdy jade gdzieś na prostej tak na równym gazie jak już sie rozpędzi do tych 55 60 przejedzie jakieś 2 km i jest buuuuuuuuu jak jej nie puszcze gazu to zgaśnie a jak zgaśnie to po 3 ,4 kopnięciach kopnikiem zapala,i ma jeszcze coś takiego że jak chwile sama pochodzi tak z 4 min to też gaśnie;p.Czyściłem gaźnik nie raz;p filterek paliwa cały bak podłanczałem nawet paliwo bezpośrednio z baku ale nic to nie pomogło zmieniałem z 62 na 70 bawiłem sie dawkami paliwa i dalej nic;p sorki za błędy;polonistą nie zostanę ;p proszę o pomoc
a i jeszcze miała coś takiego jak ten pasek zmieniłem z tym wentylatorem to ciągła równo pojeździłem jakieś 6km i znowu to samo ;p POMOCY!!;p
-- 05 lut 2014, 18:40 --
Dzisiaj jeszcze zauważyłem że jak ją przechyle na bok to zaraz zgaśnie albo nabiera obrotów ;p ja pier..jak ten skuter mnie wkurwia aaaa i jeszcze zapomniałem powiedzieć że mam kruciec samorubkę