Dzisiaj jest 13 sie 2025, 15:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co wybrać ?
*

Pojazd: Peugeot Jetforce
No więc tak ...
Mam Peugeot Jet Force 50 c-tech 2012 r w naprawde bdb stanie technicznym jak i wizualnym . :) Mam go nie długo ale wiem że , jest to świetna maszyna :P Ale jakiś miesiąc temu bardzo spodobał mi sie off road :cool: Poszperałem troche na olx.pl i znalazłem SUZUKI RM 85 2004 r w bdb stanie i jego właściciel jest zainteresowany zamianą za własnie markowy skuter ... :mrgreen: Wiec napisalem do niego i poiwedzial że , wlasnie o takiego skutera mu chodziło . Tak wiec odp mu ze jeszcze sie zastanowie :roll:
I chcialbym zapytać czy oplaca sie zamienic za wlasnie tego suzuki rm 85 czy lepiej zostawić peugeot'a :<
Peugeot to SERIA wiec v-max wynosi 80 km/h . Limitowana wersja ice blade :) :O jest na nim tylko kilka małych rysek :mrgreen: A oto opis Suzuki (skopiowany) : Witam

Mam do zaoferowania Full Crossa marki Suzuki RM 85 z 2004 roku .Suzuki ma 35 km a przy swojej niskiej masie 65 kg jest bardzo zrywne i szybkie ( z 3 biegu na jedno koło stawia) .Suzuki 7 mth (moto godzin) temu przeszło remont silnika podczas ,którego został wymieniony tłok firmy Wossner , korbowód oraz wszystkie płyny(jeżdżony na olejach z najwyższej półki) . Wszytko zawsze było robione oraz wymieniane na czas. Nic w crossie nie cieknie , nic nie stuka , biegi ładnie wchodzą, amortyzatory sie nie pocą , pracują tak jak powinny ,zawsze odpala za pierwszym kopnięciem nie ważne czy ciepły czy zimny ,tylko lać benzynę i jeździć . Opony są w dobrej formie , a stan Suzuki oceniam na bardzo dobry . RM ma koło tylne o rozmierze 14cali a przednie 17 cali .Dodaję dodatkowo 2 opony tył . :wink:

Prosze was o uzasadnienie swoich odpowiedzi :O

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha TzR
Zastanów się jeszcze do czego używasz Peguota. Pamiętaj że na Suzuki zgodnie z prawem nie możesz się poruszać po drogach publicznych. Jeśli masz gdzie jeździć (lasy itp.) to suzuki, ponieważ z off-roadu można czerpać wiele frajdy. Jednak jeśli dojeżdżasz skuterem gdzieś codziennie to polecam Ci zostawić skuter i zacząć tuning aby dawał Ci więcej frajdy.

Obrazek

*

Tak naprawde to mieszkam na takiej jakby wsi w ktorej jest pełno tras crossowych a skuter był mi tylko potrzebny dojechać na boisko i do kumpli ... A crossem bym dojechał wszedzie gdzie tylko chce 100 razy szybciej niż skuterem a do tego policja w lesie by mnie nie złapala .. U mnie przed policją sie mozna wszedzie schować ( bardzo duzo lasów i różnych polnych dróg na ktorych cross by jezdził idealnie :shock: :D

*

Pojazd:
Zacznijmy od tego ile masz wzrostu ?

*

170cm / 13 lat / 52 kg :lol:

*

Pojazd:
To suzuki byłoby ok, jakby dopłacił coś to bym się zamieniał.

*

Ile mnieij więcej mólbym rządać ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]