No więc tak ...
Mam Peugeot Jet Force 50 c-tech 2012 r w naprawde bdb stanie technicznym jak i wizualnym .

Mam go nie długo ale wiem że , jest to świetna maszyna

Ale jakiś miesiąc temu bardzo spodobał mi sie off road

Poszperałem troche na olx.pl i znalazłem SUZUKI RM 85 2004 r w bdb stanie i jego właściciel jest zainteresowany zamianą za własnie markowy skuter ...

Wiec napisalem do niego i poiwedzial że , wlasnie o takiego skutera mu chodziło . Tak wiec odp mu ze jeszcze sie zastanowie
I chcialbym zapytać czy oplaca sie zamienic za wlasnie tego suzuki rm 85 czy lepiej zostawić peugeot'a
Peugeot to SERIA wiec v-max wynosi 80 km/h . Limitowana wersja ice blade

jest na nim tylko kilka małych rysek

A oto opis Suzuki (skopiowany) : Witam
Mam do zaoferowania Full Crossa marki Suzuki RM 85 z 2004 roku .Suzuki ma 35 km a przy swojej niskiej masie 65 kg jest bardzo zrywne i szybkie ( z 3 biegu na jedno koło stawia) .Suzuki 7 mth (moto godzin) temu przeszło remont silnika podczas ,którego został wymieniony tłok firmy Wossner , korbowód oraz wszystkie płyny(jeżdżony na olejach z najwyższej półki) . Wszytko zawsze było robione oraz wymieniane na czas. Nic w crossie nie cieknie , nic nie stuka , biegi ładnie wchodzą, amortyzatory sie nie pocą , pracują tak jak powinny ,zawsze odpala za pierwszym kopnięciem nie ważne czy ciepły czy zimny ,tylko lać benzynę i jeździć . Opony są w dobrej formie , a stan Suzuki oceniam na bardzo dobry . RM ma koło tylne o rozmierze 14cali a przednie 17 cali .Dodaję dodatkowo 2 opony tył .
Prosze was o uzasadnienie swoich odpowiedzi