Sprzęgło chyba będę zmieniał na jakieś nie regulowane, bo tam jest pewność, że każda szczęka równo bierze, a nie jedna później druga wcześniej. Podciągnałem te spręzynki na maxa żeby mieć właśnie tą pewność no i start może być
Chciałbym zyskać na " kopie " jedzie te 85 z pochyleniem to niech jedzie, nic nie zrobię, nie umiem wyregulować napędu, nie wiem czy mam dać lżejsze czy cięższe rolki , jaką sprężyne itp...
Może Ci się pogorszyły bo inną regulację trzeba zastosować?
Narazie się nie będę w to bawił tylko uzbieram na gaźnik jakiś, nie wiem czy 17,5 czy 19 <- ( na późniejszą 70 tkę ) bo ten jest źle wyregulowany i nie umiem go wyregulować, czasami jak dobrze ustawie manetkę to jedzie w miare a jak dam full to wgl, tak naprawdę od połowy manetki gorzej przyspiesza
Zna ktoś może powód ?
Ten problem z przerywaniem ( wczoraj nie mogłem go odpalić ) przy starcie to przez cewke, łapało przebicie , " tykało " i przerywał, czyszczenie gaźnika, a się okazało zmienić cewkę.
Pany, ten cylek to T6?
http://skutercentrum.pl/cylinder-70-ccm ... co-lc.html , Tak, umiem czytać tylko pytam czy on to na 100 % ten.
-- 11 lis 2014, 23:06 --
Odpowie ktoś?