Dzisiaj jest 04 mar 2025, 21:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:

Ostrzeżenia: 1
Cześć, jestem nowy na forum nie jestem pewny czy w dobrym dziale zakładam temat jeżeli w zły to przepraszam. Przymierzam się do zakupu Yamahy Aerox z 2006r. mam już nawet jedną upatrzoną wstępnie kontaktowałem się z osobą, która go sprzedaje wszystko wygląda ok, ale mam kilka pytań skuter jest po tuningu mechanicznym szczerze będzie to mój pierwszy skuter i chciałbym się dowiedzieć czy te części, które w nim są faktycznie są dobre i czy sprzedający jest szczery mówiąc, że jest w stanie osiągnąć okolice 100km/h jeżeli waga ma znaczenie to ważę 68kg niżej podaje informacje od sprzedającego :

"Zmienione jest sprzęgło na Polini, wariator Malossi, Gaźnik Dellorto 17,5mm, membrana Polini, Wydech Tecnigas, nowe klocki hamulcowe przód, Opony Pirelli Evo."

Z góry dzięki za pomoc :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Bora VR5 2.3
Po 1 temat w złym dziale ale ok :P

Trochę już masz zrobione więc zaoszczędzisz trochę kasy moim zdaniem brakuje tutaj tylko Cylindra klasy sport od Siebie polecam Malossi Sport ,zostaje też jaki model jest tego wydechu

100 licznikową osiągniesz ale realnej nie zmienisz cyl i wydech w zależności jaki model i możesz 100 osiągnąć

Regulamin ! :D regulamin-forum-t3.html

Polerowanie Felg i Przerabianie lamp

http://imgur.com/a/8DTBO

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Cześć. Chyba troszkę działy Ci się pomyliły. WARN oraz przenoszę.

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

*

Pojazd:

Ostrzeżenia: 1
Napisałem do sprzedającego aby podał dokładny model wydechu i mam jeszcze jedno pytanie ile musiałbym zapłacić za cylinder ? Po zakupie skutera i opłaceniu transportu zostaje mi 650 zł jestem kompletnie zielony w tym wszystkim (mam na myśli, że JESZCZE zielony).

EDIT:

Znalazłem jeszcze jedną nawet lepiej dla mnie, bo z mojego miasta wizualnie pasuje cenowo prawie to samo co ta poprzednia tutaj zamieszczam fragment opisu gdzie jest napisane co w niej siedzi, która lepsza ?

"posiada nowe lozyska na wale nowy cylinder dr evo70 z tlokiem vertex nowe lozyska w przelozeniach wariator stage6 sport pro sprzeglo motoforce racing nowa wata w tlumiku a mianowicie w tecniqas nex r. z koncowka od tt gaznik dellorto 17,5"

-- 07 sty 2015, 16:02 --

Sprzedający mi odpisał tłumik w tym pierwszym skuterze to Tecnigas Trek Chromed

Awatar użytkownika

Pojazd: Junak 305
Ten drugi musiał być katowany. bo w dr evo oryginalnie jest tłok asso a nie vertex.

Longjia Exactly 2008r. next Generic Trigger 2007r. now Junak 305 2016r.

ObrazekJunak 305 by Nikodem
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Where I am?

Facebook

Youtube

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]