Pogoda u nas w wielkopolsce "dziwna" takze nawet polatac niema kiedy
Foty beda jak tylko sie ciut ladniej zrobi na dworze
Co do autka to wlasnie wczoraj dogadalem sie z kolesiem od skrzyni Pioneer 1000W i po swietach bedzie ona u mnie, wiec teraz szukam wzmaka... Ale o tym zas w temacie ktory zaloze po odebraniu prawka
-- 7 kwie 2015, o 19:14 --
Moto potrzebuje doraznej pomocy,
[cenzura] sie elektronika
Napisze wam co sie wydarzylo bo moze ktos mi powie co moze byc
Jezdzilem se po miescie i nagle stojac na skrzyzowaniu za samochodem zauwazylem ze
[cenzura] sie zarowka w przedniej lampie, wiec obralem kierunek "DOM" zeby ja zmienic
Jednak po drodze do domu staje na skrzyzowaniu, wbijam luz i naciskam hamulec nozny... moto gasnie
odpalam, hamulec,gasnie:O i tak za kazdym razem po nacisnieciu hamulca(TYLKO NOZNEGO) na luzie. No nic, jade dalej i nagle z licznika ktory nigdy nie dzialal zrobila sie choinka
Wszystkie kontrolki zaczely sie zapalac i gasnac az wkoncu wszystko zgaslo a z licznika sie zadymilo
Bedac juz na mojej ulicy nagle zapalily sie wszystkie kierunki i zgasly (przepalily sie zarowki). Dojechalem do domu to w moto juz nic co elektronicznie nie dzialalo
A w sumie prad jest bo moto normalnie odpala i jezdzi.. Na szybko zajrzalem do bezpiecznikow i 1 z 2 jest przepalony.... Jakis pomysl co mi tak moto uzlocilo ?
Edit
Regulamin pkt. 10
Pracujesz na ostrzeżenie. Trzy cenzury i post leci do kosza. Recydywa - ostrzeżenie.
Popraw polskie znaki bo aż nie można tego normalnie przeczytać. Dzielcie tekst akapitami wtedy jest wszystko czytelniejsze. Szanujmy czytelników a nie dajemy im labirynt lingwistyczny do rozwikłania.
robdk