Dzisiaj jest 05 lut 2025, 13:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 206 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Generic Trigger
Pogoda u nas w wielkopolsce "dziwna" takze nawet polatac niema kiedy :D Foty beda jak tylko sie ciut ladniej zrobi na dworze :D Co do autka to wlasnie wczoraj dogadalem sie z kolesiem od skrzyni Pioneer 1000W i po swietach bedzie ona u mnie, wiec teraz szukam wzmaka... Ale o tym zas w temacie ktory zaloze po odebraniu prawka :D

-- 7 kwie 2015, o 19:14 --

Moto potrzebuje doraznej pomocy, [cenzura] sie elektronika :evil: Napisze wam co sie wydarzylo bo moze ktos mi powie co moze byc :D
Jezdzilem se po miescie i nagle stojac na skrzyzowaniu za samochodem zauwazylem ze [cenzura] sie zarowka w przedniej lampie, wiec obralem kierunek "DOM" zeby ja zmienic :D Jednak po drodze do domu staje na skrzyzowaniu, wbijam luz i naciskam hamulec nozny... moto gasnie :O odpalam, hamulec,gasnie:O i tak za kazdym razem po nacisnieciu hamulca(TYLKO NOZNEGO) na luzie. No nic, jade dalej i nagle z licznika ktory nigdy nie dzialal zrobila sie choinka :O Wszystkie kontrolki zaczely sie zapalac i gasnac az wkoncu wszystko zgaslo a z licznika sie zadymilo :D Bedac juz na mojej ulicy nagle zapalily sie wszystkie kierunki i zgasly (przepalily sie zarowki). Dojechalem do domu to w moto juz nic co elektronicznie nie dzialalo :D A w sumie prad jest bo moto normalnie odpala i jezdzi.. Na szybko zajrzalem do bezpiecznikow i 1 z 2 jest przepalony.... Jakis pomysl co mi tak moto uzlocilo ?

Edit
Regulamin pkt. 10
Pracujesz na ostrzeżenie. Trzy cenzury i post leci do kosza. Recydywa - ostrzeżenie.
Popraw polskie znaki bo aż nie można tego normalnie przeczytać. Dzielcie tekst akapitami wtedy jest wszystko czytelniejsze. Szanujmy czytelników a nie dajemy im labirynt lingwistyczny do rozwikłania.

robdk

generic-trigger-70-t289365.html <--- Zajrzyj do Triggera
vectra-b-1-6-16v-glosna-fura-t408691.html <--- Zajrzyj też do Veci

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Katana
O kurde poważna sprawa.

Zajrzyj do Katany i skomentuj Click on this photo
Obrazek
Odwdzięczę się tym samym ;)

*
Awatar użytkownika

No nie jest ciekawie... prawdopodobnie [cenzura] sie regulator napiecia i na wszystko poszlo za wysokie napiecie :/ Koszt nowego na allegro waha sie od 80 do 100 zl.... + do tego wszystkie zarowki w lampach i kierunkach oraz naprawa licznika chociaz do takiego stanu w jakim byl (pokazywal przebieg, luz, kierunki i brak oleju)

Edit
Regulamin pkt. 10

Czytaj w powyższym wątku.
robdk

Stróż Forum
Awatar użytkownika

Pojazd: Romet RXL 2T, Kawasaki EN500
Paciu, ma rację - do sprawdzenia regulator napięcia.

POZDR robdk
Mój kanał Motogaraż robdk

*
Awatar użytkownika

Wziąłem się dziś za rozkminę co tam się wydarzyło !! Ziomek podrzucił mi nówkę regulator, podłączyłem i baja.. powymieniałem żarówki i wszystko działa, no prawie :D Przerywacz kierunków walnął w kalendarz i muszę wyciągać ręce jak na motorynce :P Licznik śmierdzi z daleka jak opalane kable, podrzuciłem do wuja który jest elektrykiem także jest nadzieja :<

*

Pojazd: generic trigger
mam pytanie gdzie kupiłeś naklejki na niego bo szukam i nigdzie nie mogę znaleźć ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 206 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11