Skuter ten posiadam całkiem krótki okres, dlatego trudno mi sie wypowiedzieć. Jednak przy tej budzie ten cylek całkiem daje rade, moc duża. Pali od strzała. Właśnie nie moge ogarnąć dodawania zdjęć. Specjalnie założyłem konto, próbowałem, ale nie idzie mi to. Nie jestem zbyt obeznany na tych ''internetach'' ;). Będe bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam ;)
-- 22 sty 2016, 21:49 --
Witam, do bobka kupiłem zadupek tylny bo ten był w tragicznym stanie. Wczoraj ogarnąłem zacisk przedni. Ruszyłem cylinderki, odpowietrzyłem i nagwintowałem otwory do przykręcenia zacisku
Wyciąłem dziś pozostałości po stelażu, który jakiś debil dospawał do bobka ;/. Musze jeszcze zaspawać otwory w nadkolu po nim, dowiedziałem się, że kolega ma spawarke do plastiku po tym jak już kupiłem drugi plastik. ;D
Zamówiłem dziś paczke. Powoli do celu. Oto jej zawartość ;)
-- 22 sty 2016, 21:50 --
Witam, do bobka kupiłem zadupek tylny bo ten był w tragicznym stanie. Wczoraj ogarnąłem zacisk przedni. Ruszyłem cylinderki, odpowietrzyłem i nagwintowałem otwory do przykręcenia zacisku
Wyciąłem dziś pozostałości po stelażu, który jakiś debil dospawał do bobka ;/. Musze jeszcze zaspawać otwory w nadkolu po nim, dowiedziałem się, że kolega ma spawarke do plastiku po tym jak już kupiłem drugi plastik. ;D
Zamówiłem dziś paczke. Powoli do celu. Oto jej zawartość ;)
Edit
----------------
Widzę, że zero zainteresowania, no niestety. Będe robił swoje. Dziś przyszła paczka od
www.shop-mieloch.plKupiłem dziś również to co na foto
Z racji tego, że Przyszły kierunki postanowiłem zobaczyć jak świecą. Przerywacz kupiłem, bo mam ledy na tył, więc trzeba było. Okazało się, że stary był spalony, także zakup udany
Kierunki chodzą, ale to co ktoś zrobił z tą elektryką to czarna magia..
. Dziś siedziałem 4h nad światłem stopu i nic. Kable potopione od tłumika. Wcześniej wziąłem sie za plastiki, ale teraz nie wiem co zrobić w pierwszym rzucie.