Witam, chciałbym zarobić trochę kasy w wakacje. Umiem naprawiać skutery. Ale mam tylko doświadczenie w naprawach skuterów 2t. Doświadczenie zdobyłem mając chińczyka. Wymieniałem też cylek w skuterze kolegi. Wymieniałem go cały dzień. Bo musiałem przejrzeć dokładnie wydech, komorę korbową, gaźnik i filtr. Ponieważ musiałem znaleźć kawałek pierścienia. Za naprawę wziąłem 100zł. Kolega i jego tata byli zadowoleni. Bo brali już kilka mechaników. I żaden nie podjąl się naprawy. Także myślę że w wakacje mogę dać gdzieś ogłoszenie i naprawiać skutery, i może rowery. U mnie w mieście jest kilka takich serwisów, lecz w wakace mają zawalone roboty na miesiąc do przodu. Czy ktoś z was też prowadzi taki serwis? Ile miesięcznie zarobicie? Czy zdarzają się jacyś klienci co nie chcą zapłacić? Czy taka praca jest stresująca, czy tylko na początku. Bo jak naprawiałem kolegi skuter to trochę się denerwowałem że nie odpali. Piszcie co o tym sądzicie.
_________________ Longjia Exactly 2008r. next Generic Trigger 2007r. now Junak 305 2016r.
Junak 305 by Nikodem- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Where I am?
Facebook
Youtube
|