kurde. zapoomnialem sobie o forum... nie wiedzialem ze ktos sie udzieli ;)
to wiec tak, mialem ostatecznie sprzedać TZR na zimę, ale ze zatarłem to zrobię i sprzedję teraz, bo to studzienka ;) kupiłem cylek 70ccm power force, wał power rod, wraz z łożyskami i uszczelniaczami... szybki nie kupię, tylko stickerbomb boczki okleiłem carbonową folią :v czacha tez bedzie carbon, odpicuję i wystawiam do tygodnia powinienem się wyrobić... czy moto następne? moze w zimię coś kupię bo w grudniu osiemnastka, to prawko
narazie chyba tylko kat. B, ale zobaczymy, auta już mam.. Maluch i pewne bawarskie autko, myślałem o KTM EXC 300, tzn marzy mi się, ale myślę ze w 200 lub 250 tez bede celował, szczególnie, ze do 8k, a nawet 7k kupi exc 200, musi być 2t
aha, zastanawiam się czy jak zrobię prawko nie kupic, jakiegoś suzuki swifta 1.3/subaru justy 1.3/citro saxo 1.1/puga 106 1.1 do kjs... ale to tylko opcja awaryjna, gdyby nie enduro (tak musi być KTM, ponieważ READY TO RACE
), ale nic nawet sobie juz nie obiecuję, bo tak wyszlo...
-- 28 sie 2015, o 23:08 --
http://olx.pl/oferta/yamaha-tzr-50-70-2 ... b3efx.html no i stało sie
-- 26 paź 2016, o 00:07 --
ten uczuć gdy wchodze tu po ponad roku
sprzedana TZR, az mi się łezka zakreciła w oku, i z nudów obczaiłem cały ten mój temacik
nastepne moto? kiedys bedzie! co? nie wiem, celuje w wieksza ilosc, narazie jeżdżę Maluchem i Audi A4 B6 avant niestety w tdi ;) porobimy to nisko szeroko... i znacie to pewnie ;) nastepnie Maluch - na racecar'a wizualnie, mechanicznie oryginał, potem pomyslimy o moto, ale dopiero po szkole, jak zarobię ;) aczkolwiek zapewne nie będę tu opisywał, bo celuje w zwykłego turystyka i ewentualnie dodatkowo enduro ;) tyle ode mnie, rozdział pt. TZR uznaję za zamknięty
p.s. tyle
[cenzura], pieniędzy, nerwów, a nawet krwi co się przelało nad TZR... piękne. Do zobaczenia.