Witam, myślałem nad kupnem jakiegoś supermoto 50-90, ale chciałbym się od was dowiedzieć kilka spraw które albo mnie zachęcą albo odciągną od kupna.
Szukam czegoś na silniku am6 (jakieś derbi, rieju, bete itd), jak wygląda utrzymanie tego sprzętu? Bo w końcu to dwusuw, a dotychczas posiadałem tylko 4t w dodatku chińskiego. Wracając do tematu, ile taki silnik wytrzymuje, (najbardziej brałbym pod uwagę jakąś 70tkę+ bo chciałbym żeby to jakoś jechało) i mniej więcej jak wyglądają sezonowe naprawy. Spalanie mniej więcej znam, osiągi też, aczkolwiek możecie mi tak dla potwierdzenia powiedzieć ile takie coś leci. Druga sprawa to wysokość siodła, mam niewiele ponad 170, dam radę na to w ogóle siąść i jeździć ?
Kolejna sprawa- policja. Takie zabawki w 99% są ponad normę, tzn przekraczają dopuszczalne parametry
Czy patrole się nie czepiają ? Moim 4t na jednym cylindrze pokonałem 15kkm do zatarcia (w dodatku z mojej winy) jak do tego ma się am6?
Budżet do 5k, co polecicie
Z góry dzięki za pomoc, gdy przyjdą mi jeszcze do głowy pytania to dodam je poniżej ewentualnie w edit ;)