Siemka
Dawno mnie nie było na forum ale przez ten dłuższy czas zaszło trochę zmian. Zdałem przede wszystkim te AM
Aktualnie jestem w trakcie robienia B przez ten czas zmieniłem moto na husqvarne ch 50 z dwoma kompletami felg sm i enduro. A także zakupiłem ponad pół roku temu autko a mianowicie audi 80 z 94r z przebiegiem 178tys km silniczek 2.0 bez gazu auto utrzymane zajebiście dobrze prócz lakieru ktory ma odcienie i odchodzi miejscami
Wiem tyle ze auto było od 2001r do 2018r u jednego właściciela. I było lakierowane w 2005r od nowa na biało . Najlepsze jest chyba to ze ma klime i el szyberdach XD
W dniu zakupu :
i po 3 msc grzebania przy aucie ;P moge dodać ze auto w środku jest w stanie IDEALNYM !!
Plany co do auta to gwint i nowy lakier wojskowa zieleń w mat. Na 2019 wakacje auto bedzie gotowe już w 100%.
Teraz co do moto, zakupiłem husqvarne w stanie agonalnym. Wybór był prosty cos innego niz srendy itd. Zakupiłem ją bez silnika ( aktualnie siedzi am6 tak jak w oryginale )
po dwoch tyg po zakupie moto już było polakierowane tzn rama wachacz itd no i obszyte siedzenie.
tutaj silniczek po dopieszczeniu i kapitalnym remoncie ktory sam wykonałem z poradnikiem z mielocha ;P
no i prawie złożona
i efekt niby finalny
Set jaki siedzi w niej to :
MVT 75cc
Oko PWK 24mm
Membrana carbon athena
Króciec mvt
Wał top racing NQ
Sprzegło EBC (do zmiany )
Wydech gianneli enduro iron z dt 80.
Pewnie o czymś zapomniałem jak to ja XD. Co tego co dzieje sie aktualnie to plastiki z racji stanu słabego zostały polakierowane na czarny połysk i felgi na niebiesko
Do załozenia został licznik koso rx2n(fake) lecz potrzebuje kupić czujnik aby działał . No i oczywiscie krótki błotnik sm który mam i niebieskie manetki fluo które również posiadam .
Tutaj fotki kół i huski na polakierowanych plastikach. Zostało założyc nowe manetki krótki błotnik sm i koła zrobię to na dniach i pokaże efekty .
A także odświeżony wydeszek
W planach dokupić okleine i bedzie sztosik
Zapomniałem wspomniec o tym ze moto ma poprawioną całą instalacje . Wpiety jest nowy licznik a także nowe kierunki i lampy przód tył
O złotych klamkach które według mnie robią robote nie wspominam . Co do hamulców zmieniona została pompa przedniego hebla na grimece z nsr 125 . Teraz hamulec jest o wiele mocniejszy XD
To chyba na tyle, niedługo nowe fotki po złożeniu tzn felgi i plastik przód itd .