Witam Jestem świeżym posiadaczem mp3 500 lt z 2013 roku i mam kilka pytań z góry dziękuje za odpowiedz nie mam porównania i tak jak wspomniałem jestem świeży wiec zacznę mój mp3 był uderzony jedno koło cofnięte i kilka plastików wymienionych kupiłem cały przód odcięty z innego i wszystko wymieniłem poskładałem jazda testowa niby ok żadna kontrolka się nie pali ale
1. jeden kluczyk mam bez przycisku czarny otworzyłem go i jest tam miejsce w środku jakby czegoś nie było czy to normalne? 2. jakaś diodka miga po wyłączeniu zapłonu ale żadnego alarmu nie ma nie widzę i mimo wyjętego kluczyka mogę otwierać schowki normalne?? 3. do czego są te 2 żaróweczki w kloszach przednich lamp u góry nie widzę przycisku, niby jest zmiana lewa, prawa żarówka dolna duża ale te górne nie palą się?? 4. wymieniłem olej filtr i świece jutro ale przy niskich obrotach dodawanie gazu czuje wibracje które ustają na wyższych obrotach, czy to może być pasek i rolki??? 5. Zna ktoś serwis bliżej Łodzi co by zbieżność ustawiał i ogólnie go przejrzał? 6. Czujnik w siedzeniu chyba nie działa bo czytałem, że jak nie ma obciążenia, to nie powinien się wkręcać na obroty a u mnie się wkręca???? 7. Czy blokada zawieszenia po lekkim dodaniu gazu powinna się od razu zwalniać? 8. Czy to L5e muszą wbić w dowód niby na niemieckim jest, mama certyfikat na przeglądzie też wbili L5e a babka z uroczego urzędu komunikacji w Łodzi powiedziała cytuje ----nie ma czegoś takiego jak skuter z 500cc to jest motor a L5e to ja się nie znam----
Jeszcze raz z góry dziękuje za podpowiedzi i pozdrawiam
|