Dzisiaj jest 01 lis 2024, 11:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wydech
*

Pojazd:
Czy Yasuni Cross TUTAJ będzie pasować do Rieju RRX(MRX) bez żadnych przeróbek ?
Powyższy Yasiek pasuje do sendy,a chciałbym takiego se kupić do Rieju.
Pzdr

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Jaki rocznik rieju ? Na zdjęciu niby dyfuzor idzie lewą stroną tak jak w Rieju w tych nowszych, ale nie wiem czy by nie trzeba było czegoś przerabiać ;p

Tytuł:
*

Pojazd:
Rocznik 2009,masz rację zauważyłem, dyfuzor idzie lewą stroną ,ale nie wiadomo jak z mocowaniem i czy nic nie stanie na przeszkodzie.Zastanawiam się nad Metrakit'em thrower'em ale jeżdzę dużo w terenie i mam w planach poddanie tuningu na większą pojemność więc Yasiek będzie lepiej pracować na tunie jak i na serii.Prawdopodobnie mocowanie tłumika jest tak samo jak w Rieju-na sprężynach.

Tytuł:
*

Pojazd:
Na sprężynach chodzi ci przy wejściu do cylindra ? Powiem ci że mam też wydech tuningowy leovinca i trzyma mi się on właśnie na sprężynach przy cylindrze i na końcu przy silencerze jest opaską złapany i na śrubie do ramy. W seri miałem jeszcze w środku i na dyfuzorze przymocowany ale w tym tak nie mam a wydech trzyma się solidnie także przymocować zawsze się da najwyżej drobne przeróbki byś musiał zrobić, ja musiałem przyciąć kawałek rurki bo była zadługa ale jest spoko trzyma się dobrze. Grunt to właśnie żeby dyfuzor szedł dobrze resztę można zrobić ;p

Tytuł:
*

Pojazd:
Tak jak opisujesz,wydech siedzi na sprężynach ,by przy upadku nic nie pękło.Więc próbuje ustalić czy obejdzie się bez większych przeróbek i czy kupić Metrakita czy dopłacić te 300 zł i wziąść Yaśka.W sumie Yasuni jest dobrą i chwaloną marką specializującą się w wydechach.Czy będzię duża różnica pomiędzy Metrakitem a Yaśkiem?

Tytuł:
*

Pojazd:
Moim zdaniem Yasiek będzie lepszy. Zresztą planujesz większy cylinder to napewno da radę. Z metrakitem nie wiem jak by to było. I dowiedz się jeszcze jak jest przy wejściu do cylindra. W am6 jest normalna dziura a tutaj jest jeszcze jakby taka nakładka jakby coś takie jak tu :
http://sklep.mieloch.pl/product_info.ph ... 02d8a28fb2

Pozdro

Tytuł:
*

Pojazd:
z Metrakitem nie ma problemu,ponieważ są do Rieju TUTAJ .Z tego co widzę jest to samo wejście do cyla co w Yaśku.Prosiłbym osoby ,które mają tego Yaśka zamonotwanego i wszystko opisały ,najlepiej ze zdjęciami :)

Tytuł:
*

Pojazd:
No tu niby jest ale tam w yaśku jest taka tam nakładka na to wejście i to wygląda potem jak tamtem metrakit do sendy ;p;p ale może to nie musi być tylko żeby średnica była taka sama ;p;p ja np. w swoim musiałem trochę zeszlifować bo była za duża

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ]