Dzisiaj jest 06 lut 2025, 9:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość

Pojazd:
No właśnie, zauważyłem ostatnio na forum dziwną zależność. Wszystko co w jakiś sposób odnosi się negatywnie do pracy kadry forumowej (administratorzy, moderatorzy) momentalnie ląduje w koszu, a spam, bluzgi i wszelkie inne cholerstwo zalega w działach. Ostrzeżenia lecą za byle co, podczas, gdy Ci, którzy naprawdę na nie zasługują uchowają się przed tym. Tylko nie mówcie mi o zgłaszaniu postów. Kiedyś zgłaszałem je jak głupi (teraz już tego nie robię) i co? Interwencji było może ze trzy. Jest Was mało powiecie? Co stoi na przeszkodzie by dobrać parę osób i przewietrzyć obecną kadrę? Ostatnio jesteście zbyt zajęci powiecie? To co stoi na przeszkodzie by oddać władzę innym? Zielone do czegoś zobowiązuje!

Ten temat też wyleci? Czy dacie forumowiczom możliwość wyrażenia swojej opinii?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
To jest polska stary, tu się ciężko oddycha :lol: Systemu nie zmienisz.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Duże zaniedbania ze strony administracji. Ostatnio był przypadek użytkownika o nicku "quap". Zrobił straszliwe zamieszanie na forum, a administracja zareagowała dopiero po kilku godzinach. Nie mówię już o całej kadrze, bo jest w niej kilku równych gości. Ale niektórzy wytykają błędy ortograficzne stałym użytkownikom, zamiast przyjrzeć się nowym, których jest od groma. Moje zgłoszenia (czasem o poważne złamania regulaminu) zwykle obijają się władzy od kant dupy. Dlaczego ludzie, którzy stworzyli regulamin rzadko stają w jego przestrzeganiu? Domagam się przynajmniej chwili przemyślenia ze strony administracji.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Moderator slawek5tusunął moje posty które mówiły o karze dla jednego usera- nie pamiętam nicku, robił jakiś custom w dziale "Nasze maszyny" a potem kupił Golfa IV, ma nadzianych starych. I ten oto user tyle dał przekleństw, wyzwał mnie, zrobił offtopa po ostrzeżeniu moda w/w że kto nie będzie pisał na temat ten dostaje warna, obraził itp i dostał uwaga- JEDNO OSTRZEŻENIE "!!" A ja za określenie "burak" dostałem również ostrzeżenie- dla mnie to nie moderator aby za takie słowo dać warna a z tamtego usera postów dać TYLKO warna- gdzie jest Kąkol?

EDIT

Chodzi mi o tego usera: http://forum.mieloch.pl/profile.php?mod ... le&u=13992

Oczywiście slawek5t usunął i moje zażalenia i tego thomasa posty aby się nie wydało że tak pojechał po mnie- zasługuje to na krytykę i pogardę że tak władza się zachowuje.

Ostatnio zmieniony 23 cze 2010, 22:14 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
zauważyliście, że temat był założony o 11:13 dzisiejszego dnia, w trakcie jest już kilka zażaleń, a nie ma odpowiedniego wytłumaczenia/wyjaśnienia/odpowiedzi ? ...

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Tytuł:
**

Pojazd:
dla przypomnienia
http://www.youtube.com/watch?v=I7c-6KE_yao

fizyki nie oszukasz

Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 19:25 przez Tupac, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja juz dawno mówiłem, aby podjąć takie kroki.To to samo co z działem "Sprzedam".Połowa postów jest nie akceptowana choć teraz i tak jest lepiej niż było.Rozumiem iż nie każdy cały czas będzie siedział i je akceptował.Wiem, że jest to dość dużo pracy, ponieważ sam mam moda na innym forum.Myślę, że jakby kilka osób doszło do tej grupy to na pewno nie wpłynęło by to negatywnie na forum, a wręcz przeciwnie.

Co do usuwania postów to mi też usunięto kilka, a były dla mnie bardzo ważne.Nie wiem dlaczego, ale na forum o podobnej tematyce nie znalazłem, a myślę, ze innym osobą by się przydały.

Co do zapanowania nad kulturą na forum to Van Holden, a rację.Za jedno przekleństwo, użytkownik dostaje ostrzeżenie, a tam gdzie lecą wersy niecenzuralnych słów to jest cisza.Ja nie wiem, dlaczego nie reagują (teraz sam nie wiem czy moderatorzy czy administratorzy) na wyzwiska tych, którzy wyzywają nowych.Jest bardzo banalne pytanie a tu odpowiedź "Kur.. weź się człowieku ogarnij, poje.... cię?.To na pewno nie jest + dla całego forum.I jak teraz czuje sie ten nowy użytkownik.Zjechali go przy pierwszym lepszym poście i już do nas nie wraca tylko szuka czegoś innego, gdzie go przyjmą z otwartymi dłoniami i pomogą mu w każdej sytuacji.

Zapraszam na serwer Cs Games-center.pl

Wariator: Polini Speed Control
Sprzęgło: Staeg6 Pro
Dzwon: Naraku R-Vent
Pasek: Polini Kevlar
Rolki: 4.5g
Sprężyna centralna: Naraku żółta
Sprężynki sprzęgła: czerwone Stage6

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Jeszcze parę miesięcy temu to było bardzo fajne forum. Przeniosłem się z innego, równie znanego.
Wcześniej nie było tylu nieogarniętych użytkowników...
Popieram: trzeba zwiększyć kadrę modów. Dodać, chociaż 2, którzy dość często są na forum. Mam kilku użytkowników na kandydatów.
Trochę powinno się pozmieniać.
Straszny syf się robi: mnóstwo tematów o tej samej tematyce(odwiedzam przeważnie dział minarelli i w ciągu tygodnia pojawia się po kilka podobnych tematów), pełno użytkowników, którzy nic nowego nie wnoszą, a nabijają posty, oraz obrażają się za słowa krytyki.
Mógłbym dużo więcej tego wymienić.
Tak być nie powinno. Nie mam zamiaru się panoszyć, ale szkoda mi tego forum. Lubię tutaj się udzielać, ale czasem szlag mnie trafia jak przeglądam niektóre tematy. Nawet nie chce mi się zgłaszać postów, bo to i tak nic nie da.

ps.Mam dzisiaj problem ze składnią:D Wakacje poczułem :P

Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 18:41 przez lucek15, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:

Pojazd:
lucek15 pisze:

Popieram: trzeba zwiększyć kadrę modów. Dodać, chociaż 2, którzy dość często są na forum. Mam kilku użytkowników na kandydatów.

Może właśnie lud powinien wybrać moderatorów. Byłbym za zrobieniem konkursu na moderatorów (3). Temat, wygasający np. po trzech lub siedmiu dniach, w którym użytkownicy wypisywaliby nicki trzech, proponowanych przez nich osób. Pierwsze trzy osoby z największą liczbą głosów dostają zielone i koniec.

Kadra forum niestety wciąż milczy.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Albo ankiete zrobić i już.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Van Holden ma rację. Całkowicie się z nim zgadzam. Gdy byłem nowy na forum to napisałem PPP i potem za "spam" pytając w temacie, czy ktoś mi pomoże, i za to BAN! A temat "Tak, lubię frytki" grzał tyłek na forum przez kilkanaście dobrych godzin! Co to ma być? Niech admini i moderatorzy najpierw naprawiają poważne rzeczy, karzą duże przegięcia i naruszanie regulaminu a dopiero później się przyczepiają o błahostki, jeżeli w ogóle muszą. Dziękuję :roll:

Był: Nerox
Jest: Nissan Micra K12 & Yamaha Neo's 70cc LC

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A może by tak mogliście zrozumieć ze oni tez chcą żyć "moderatorzy" i nie chce im się w takie pogody siedzieć 24/h na kompie bo to jest głupie? Oni tez maja swoje życie a nie tylko przeglądać wasze tematy bez przerwy ludzie trochę cierpliwości.... Może maja wakacje gdzieś, może problemy, możliwości jest wiele... A to ze najpierw dają warna a potem usuną dziwny temat to za to ze może mają jakaś kolejność wykonywania zadań? o tym tez nie pomyśleliście? byliście kiedyś jakimiś modami na forum? chłopaki !! żal dup* ściska jak to czytam ...

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=142770
http://www.youtube.com/watch?v=RlJe_jZ0 ... ideo_title

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Od środy nie widziałem ani jednego moda... Wszyscy mają wakacje na raz? Fajnie mają... Pogodę też mieli zarypistą. Dopiero dzisiaj się ładnie zrobiło.
Oburzasz się, a w ogóle biektywny nie jesteś... Przy Twojej wypowiedzi żal trochę ściska. Nie po naszych.

Ostatnio zmieniony 26 cze 2010, 16:05 przez lucek15, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd:
SuzKamo pisze:
A może by tak mogliście zrozumieć ze oni tez chcą żyć "moderatorzy" i nie chce im się w takie pogody siedzieć 24/h na kompie bo to jest głupie? Oni tez maja swoje życie a nie tylko przeglądać wasze tematy bez przerwy ludzie trochę cierpliwości.... Może maja wakacje gdzieś, może problemy, możliwości jest wiele... A to ze najpierw dają warna a potem usuną dziwny temat to za to ze może mają jakaś kolejność wykonywania zadań? o tym tez nie pomyśleliście? byliście kiedyś jakimiś modami na forum? chłopaki !! żal dup* ściska jak to czytam ...

Piszesz to tylko po to, żeby się ze mną nie zgodzić czy naprawdę tak uważasz?

Jestem moderatorem.

Ostatnio zmieniony 26 cze 2010, 18:46 przez Van Holden, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 159
Pisałem, że mamy małe problemy.
Niedługo wszystko wróci do normy.

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:

Pojazd:
Kąkol pisze:
Pisałem, że mamy małe problemy.
Niedługo wszystko wróci do normy.

Małe problemy z czym?

Opisz wszystko dokładnie, myślę, że jakieś głębsze wyjaśnienie należy się użytkownikom.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dowiecie się w odpowiednim czasie, już nie długo. Nie martwcie się, nie śpimy :wink:

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 159
Van Holden pisze:
Opisz wszystko dokładnie,

Rozkaz?

Mój post powinien wystarczać...
Wiem, że na forum dzieje się źle, mam tego pełną świadomość. Nie wiem czy zauważyliście, ale już dwóch najmniej widocznych moderatorów odeszło.
Powtórzę - niedługo wszystko wróci do normy.

Tytuł:

Pojazd:
Kąkol pisze:
Van Holden pisze:
Opisz wszystko dokładnie,

Rozkaz?

A drugiej części zdania przeczytać/cytować nie łaska?

Właśnie, że nie wystarcza.

Ostatnio zmieniony 26 cze 2010, 21:54 przez Van Holden, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czyżby rewolucja? Nie, wszczynaj tutaj buntów proszę. Skoro mówimy że coś robimy to tak jest.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna