Dzisiaj jest 13 mar 2025, 11:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziś mnie złapali :D jak zobaczyłem ich ze mnie łapią wyłączyłem neona i się ze mnie śmiali wziął mnie tylko na alkomat i od razu puścili do domu nic nie sprawdzili:p Jeszce się mnie spytał czy coś piłem wczoraj:p Mowie ze dyskoteka była a on aha spoko:D i się spytał czy nie brudzi mi się siedzenie bo mam na biało obite:p

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=142770
http://www.youtube.com/watch?v=RlJe_jZ0 ... ideo_title

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja też ostatnio miałem miłą pogawędkę.Sprawdzili dokumenty i sobie pogadalismy.Pyta się na jakiej ulicy mieszkam.Odpwiadam, a on mówi, że dobrze się składa.A gdzie jest nr 30 xD.A ja nie wiem:P Powiedziałem, że wiem pod jakim ja mieszkam.Kolega znowu siedział cały czas z kaskiem i się brechtali z niego.

Oby więcej takich policjantów. :lol:

Zapraszam na serwer Cs Games-center.pl

Wariator: Polini Speed Control
Sprzęgło: Staeg6 Pro
Dzwon: Naraku R-Vent
Pasek: Polini Kevlar
Rolki: 4.5g
Sprężyna centralna: Naraku żółta
Sprężynki sprzęgła: czerwone Stage6

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja ostatnio wracałem z kumplem z zakończenia roku szkolnego i on był bez kasku. Do pokonania 15 km dosyć ruchliwą drogą. Wpadłem na pomysł, żeby jechać przez wioski. Około 5 km więcej, ale co tam. I jak po tej trasie to zero przypału, tylko zjechaliśmy z niej i za 5 minut ukazała nam się skodziana policyjna :D Nawet nie zauważyłem kiedy kumpel zeskoczył, a policjant mnie zatrzymał i się śmiał, że pasażera zgubiłem ^^ I upomniał, że się bez kasków nie wozi pasażera.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mnie też dzisiaj złapali, a że po wymianie silnika jest tak głośny i jeszcze plastiki są w malowaniu to byłem bez nich, wszystkie kable zwisają, bo byłem się przejechać tak tylko. Policja grzecznie się zapytała, czy czasem się mi gaz nie zaciął bo leciałem 100km/h ja powiedziałem, że jedzie 45km/h on na to że jestem "kompletnym pojebem" i żebym tak nie "zapierdalał" bo się jeszcze "wyjebie i co będzie- asfalt porysuje".....heh spoko gliniarze ale nie wszyscy tacy są wiec, uważajcie:):)

Zajrzyj-mój jog:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=70050
Zajrzyj -mój ogarek:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=204659
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
Policja z reguły przeklina i to bardziej niż my :D wkońcu muszą być "groźni" :P Mnie jak kiedys z osiedla zgarneli tajniaki, to co drugie słowo "kur*a" a na koniec, jak siedziałem w aucie jeszcze to było tylko "no a teraz wypierd*laj"

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Tytuł:
*

Pojazd:
Mnie kiedyś upierdoli za badlooka w maladze. Jechałem sobie, i dowalili się do mnie że, i zacząłem im wciskać kit że takiego kupiłem itp. Straszyli mnie mandatem i zabraniem dowodu. Na szczęście zrobiłem ładna minę i troche pokory, oddali dowód, mandatu nie dali;p
Zacząłem mówić że to 1 dzień kiedy się zrobił ciepło i sezon się zaczął i coś tam dali mi spokój, ale kazali prowadzić do domu skuter (15km) , Przeszedłem z kilometr, wsiadłem i w gume ;]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mnie się pytali jak jechałem na Zipie czemu on taki głośny :D No to ja powiedziałęm ,że takiego juz kupiłęm. A on się upierał ,że napewno ten tłumik jest sportowy i niema homologacji :O Ale zrobiłęm słitaśną minkę i przestał :mrgreen: No i jeszcze czy napewno 45 jedzie.. no to ja ze tak. Ach ta Policja niemaja się o co pytać? :roll: I tak nie skierwali mnie na żaden przegląd ani nic mi ni zrobili :wink:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mnie jak złapali to się wypytali o wszystko ;] tzn. cena, rok, przebieg, osiągi, a ja wszystko powiedziałem jak jest na prawdę, a oni że ładnie ;] a na koniec jeden mówi że by za takie pieniądze wolał choppera 125ccm, a drugi że on nie ma prawka, to tamten: Ale wiesz jak to można obejść. xD

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ej a nie wiecie co jest za brak lusterek? bo mnie juz dwa lata łapią i moze im sie w koncu udać. sąsiedzi konfidenci = palimy gume pod domem policjanta po 23 :D

Metrakit HandMade 70 porting
Metrakit Pro Race 70
Metrakit SP Series
Dellorto 21mm

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kamilkadze, raz to pogratulować pomysłowości, dwa zabiorą dowód rejestracyjny + mandat za zakłócanie ciszy nocnej.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 28 cze 2010, 8:36 przez br3w, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja w swoim skuterze nie mam lusterek, kilka razy mnie zlapali i sie nie czepiali ;)

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
br3w pisze:
Niby czemu dzwonią? Jaki powód że se przejedziesz i pohałasujesz? Odbierz dowód i jeździj specjalnie, niech przyjadą, powinni dostać kare za nieuzasadnione wzywanie policji....

Jak nie przekracza 120 db to jeździj ile chcesz :D

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2