Dzisiaj jest 31 sty 2025, 22:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bierz tego roxa na evo i nie pierdolcie ze od razu się zabije bo sam jeździłem 2 lata na chinolu potem przesiadłem sie na malagę ktora osiaga moc ok 20KM na kole! i jakos sie jeszcze nie wyjebałem jeżdżę spokojnie a jak trzeba to przynajmniej jest coś gazu w zapasie ;xD jest czym na światłach zaszpanować tuning na takim poziomie daje niesamowite przyspieszenie oczywiście jak na skuter :mrgreen:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
popieram
Cytuj:
michal12124
bez przesady że będzie za mocny, przesadzacie jak nie wiem co, to da się opanować i to łatwo "!!" Taki skuter wystarczy mocno rozgrzać i można go "katować", wierzcie mi palenie gumy dla takiego squta to nie jest katowanie, sam mam racinga i cioram go ile mogę i jest wszystko ok, tylko co sezon tłok wymienić (koszt to 200zł, orginalny nowy tłok tyle kosztuje) i masz spokój... Ale z tym powodem sprzedaży macie problem, poprostu gościu chce sprzedać i tyle... A tak poza tematem to przynajmniej u mnie z racingiem jest mniej problemów niż z serią...
Cytuj:
Marcin194
trochę pojechałeś z tym potem dokupisz itd. z takiego "dokupywania" się robią kwoty że... :roll: poprostu według mnie nie zdajesz sobie sprawy z różnych rzeczy i tyle, dajmy na to że kupi cylek i wał, (to chłodzenie też) to musi to wyregulować, potem wydech kolejna regulacja, wario kolejna regulacja, sprzęgło kolejna regulacja i tak dalej i tak dalej... Z tych wszystkich regulacji i tym podobnych pierdół się kwoty czynią a potem to już w ogóle się chęci traci do tego bo to zaczyna denerwować już potem.... Według mnie kupuj odrazu po tunie i masz to wszystko z głowy, ktoś inny już to zrobił co podałem wcześniej a ty tylko jeździsz teraz :)
Właśnie najfajniejsza takim squtem jest jazda po mieście i odstawiania wszystkich wieśniaków w bmkach i innych złomach, taki squt jeśli jest dobrze zrobiony to ma około 6-7 sekund do setki czyli mało które auto w polskich realiach ma szanse :lol:
Pozdro

był racing jest morini lc Full seria :) vmax licznikowy 90km/h

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4