Witam
Wczoraj byłem z kolegą u mechanika, bo kolega mówi mi ciągle że ja mam zablokowany skuter ( lecz wszystkie blokady jakie znalazłem zdjełem

) no i jedzie tylko 60 km/h, no i tak pojechaliśmy i ten mechanik mówił że odblokował już kilka skuterów i teraz lecą po 85 km/h ..

no i powiedział mi że mój jest na 100% zablokowany i bym go musiał zostawić u niego żeby mi w wolnym czasie sie za niego zabrał, no i powiedział że każdy 2T ma katalizator w tłumiku który zabiera dużo mocy ... i że tłumik byłby do przerobienia... a także gaźnik, gdyż jest za mały.. i ja widziałem i się przejeżdzałem jakimś jego zippem którego odblokował bo leciał tylko 60 no i to miało niezłe przyśpieszenie i v-max ok 80 by wycisnął ale był strasznie głośny

czyli majster się na czymś znał bo go odblokował
Ale przejdźmy do najważniejszego :
Zdaje mi się że gaźnik to mam za mały bo tak, rozpędzam się do 50 i moge puścić manetke do prawie końca i będzie jechał te 50 a gdy chce przyśpieszać to daje do oporu i tylko troszke gorzej buczy i wolno idzie do tych 60 ... i czy z tego można wywnioskować że mam za mały gaźnik ??????
Proszę o pomoc