Dzisiaj jest 12 lut 2025, 21:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
A no to takie opcje też miałem, że jeździłem tak mocnym skuterem, że mnie zrywało z siedzenia i pod kątem 90 stopni trzymałem kierownicę 'lecąc' za skuterem :D

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
a mi się śnią koleżanki z klasy jak się jebi.... najlepsze sny

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
matikeeway pisze:
a mi się śnią koleżanki z klasy jak się jebi.... najlepsze sny

tak zwane "mokre sny" :lol:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Ja mam nieraz takie coś że wszystko wokół mnie jest mega duże a ja jestem malutki jak chce sobie przypomnieć dokładnie to nie potrawie.

Miałem 2 razy skurcze łydki podczas snu tak bolało że prawię już mi łzy z bólu leciały i tak trwało z 2min. Coś okropnego.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
DamianMAl pisze:
Ja mam nieraz takie coś że wszystko wokół mnie jest mega duże a ja jestem malutki jak chce sobie przypomnieć dokładnie to nie potrawie.

Miałem 2 razy skurcze łydki podczas snu tak bolało że prawię już mi łzy z bólu leciały i tak trwało z 2min. Coś okropnego.

To nie przez sen. To jest spowodowane dorastaniem, rozrastaniem się tkanki mięśniowej itp Sam to mam dosyć często. Rwący ból .. Najlepiej się zwinąć i przeczekać nie ruszając nogą :?

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Agility Naraku 90cc
SparthakuS pisze:
A i macie jeszcze coś takiego jakby sny jasnowidzące? Że np. śnisz ze będziesz gdzieś w kawiarni i będziesz siedział w pewnym miejscu i będą osoby siedzieć i potem to w realu się dzieje. NIe pamieasz o tym ale przypominasz to jak przyjdziesz w to miejsce. Ja tak miałem kilka razy i uwierzcei mi nie było to zbyt fajne
_________

ja tak mam czasami

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
To taki ból że od razy na nogi stawia.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak pisałem wcześniej w okresie dorastania, podczas wzrostu tkanek zwiększone jest zapotrzebowanie na magnez, który między innymi odpowiada właśnie za skurcze. Nie jestem jakimś specjalista, ale myślę że przyjmowanie go w postaci rozpuszczalnych tabletek powinno pomóc. Ja stosuje taki z z biedry i problemy ze skurczami się skończyły.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja mam dość często skurcze łydek podczas snu. Jak śpię i się nagle gwałtownie ruszę to mnie skurcz łapie budzę się i staram się nie prostować nogi , tylko jakiś masaż a jak nie to z pieści i po ok 1-2 min przechodzi.
Wk******ące to jest.

...Bo życie jest po to by latać na moto...
Szerokości,lewa i w górę.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak byłem młodszy to też tak było :roll:

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DamianMAl pisze:
To taki ból że od razy na nogi stawia.

ja mam takie problemy ale z kolanami jak ból chwyci na Wf to pozamiatane .

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
To mnie tylko i wyłącznie w okolicach pachwiny chwyta.:/ Głupia sprawa ;D

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja miałem sen że jakiś koleś taki ten JP :mrgreen: uderzył laskę która mi się podoba.
i ja do niego podszedłem dostał dwie buły w nos i już był spokój.
a u laski zyskałem kolejnego + :mrgreen:
Jak się rano obudziłem to mi się od razu chciało podnosić ciężarki xD.

http://www.facebook.com/KubaStunt - SPRAWDŹ TO!!

Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 20:41 przez kubaaxd, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kubaaxd, Najgorsze w trenowaniu jest to jak się zaczyna wątpić w efekty i zaczyna się myśleć po co mi to, ja najczęściej mówię sobie h** Ku*** musisz trenować i trenuje.

Do tematu.
Ostatnio śniło mi się ,że jechałem główną drogą ,którą często jeżdżę i ,że skuter miał takiego kopa ,że nie potrafiłem go opanować i wychodząc z zakrętu wpadło mi w poślizg przednie koło i wywaliłem się na bok i zeszlifowałem sobie kolano wraz z kośćmi.

Wiem zrobiłem mnóstwo składniowych błędów.Nie chciało mi się zastępować tych wszystkich powtórzeń innymi słowami.

...Bo życie jest po to by latać na moto...
Szerokości,lewa i w górę.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pamiętam, niezapomniany sen z wieku 5-6lat. W tym wieku rodzice mieli poloneza(którym ja potem jeździłem ale do tego później) i śniło mi się że jest to tor wyścigowy, ja w polonezie siedzę w foteliku dziecięcym i nagle uświadamiam sobie że nie ma kierowcy, a przede mną jest ściana i pewna osoba (nie dawno ją skojarzyłem jest z mojej rodziny nie BenjoHurricane :p nie powiem kto) krzyczy do mnie "dalej jedź"(czy coś w tym stylu) ja odpinam się z tego fotelika i prowadzę tego poloneza, ba nawet wygrałem wyścig. Najdziwniejsze jest to że po kilku latach od tego snu jeździłem tym polonezem, lecz w te wakacje byłem zmuszony go sprzedać co bardzo żałuje. Zastanawiałem czy opisać ten sen ale skoro to temat do tego to piszę :mrgreen: .

Ostatnio udało mi się na chwile "wkroczyć" w świadomy sen lecz znowu wyleciałem, muszę jeszcze potrenować :D

http://www.bikepics.com/members/mlodysimson http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=736390#736390

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
Często ćwiczę ten śwaidomy sen tak jak matheo i czasami się udaje to naprawdę świetne , lecz to u mnie wyst. w koszmarach....

Czasami boję się zasnąć, wcześniej praktycznie nic mi się nie śniło, jak zacząłem ćwiczyć ,,świadomy sen" nic mi innego się nie śni prócz koszmarów, zamknięte pomieszczenia, przebywanie w ciemnych lasach.
Nie wiem od czego jest to zależne...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja na przykład zawsze mam świadomy sen , nigdy nic nie ćwiczyłem ani nic. Może z 5 razy miałem nieświadomy.

[center]
Obrazek[/center]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
DR_Evolutio pisze:
dawidjj22 napisał/a:
ze spadam i nagle sie budzę

swietne uczucie wtedy sie ma :D jak po skoku na bungee

Ja tego za bardzo nie lubię, ale często to mam.

Ostatnio mi się śniło że byłem z rodziną w kuchni rozmawiałem itp. i nagle taki ogromny huk po tym nagle się budzę. Jechałem też gdzieś moim jogiem sam i nie wiedziałem gdzie jestem, ale sen się skończył.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Husqvarna Te 610
Dzisiaj mi się śniło, że porwali mnie jakieś dzikusy :lol: Trzymali mnie gdzieś w lesie, jak się obudziłem to odrazu w śmiech :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Panowie, odkop :|

Witam, mam świadomość tego, że w kwestii snów, jestem jakoś dziwnie nawiedzony, co prawda nie interesuje się tym za bardzo, ale na koncie mam już przeróżne sny, prorocze, świadome, "wymuszane", tzn wymuszona powtórka snu, różnego rodzaju dusiołki itp. Ostatnio jednak zacząłem się interesować, specyficznym, dla mojej osoby typem snu, którego efekty widzę w rzeczywistości co 3-4 miesiące.

Przechodząc do konkretów; śni mi się coś tam, jakiś sen, jestem na boisku i gram w piłkę (sen z kilku lat wstecz), po czym podchodzi dwóch rówieśników, do mnie i mojego kolegi, kolega się wita, wygląda jakby się znali, gadają, przestają odchodzą. Nic by w tym śnie nie było dziwnego, gdyby nie to, że jak się obudziłem i wannie przypomniałem sobie ten sen, to dokładnie pamiętałem tą sytuację, jak ta osoba wygląda, co mówiła. Zastanawiał mnie też fakt, iż nigdy, powtarzam, nigdy, nie widziałem jej na własne oczy, a w śnie, dokładnie widziałem twarz. Zastanawiałem się, skąd ja mogę znać tą osobę, doszedłem do wniosku, że na pewno jej nie znam, dość specyficzny wygląd to spowodował. Wiadomo, myślałem, nic nie wymyśliłem, wyleciało z głowy. Po kilku miesiącach, gram w piłkę na boisku, podchodzi do mnie i kolegi dwóch rówieśników, kolega ich zna, o ile wygląd ich nie wzbudził jakiś podejrzeń, żeby skojarzyć ich ze snem (nie pamiętałem go już nawet), jeden z nich wypowiedział, zdanie, do mnie, które w śnie wtedy usłyszałem. Kropka, w kropkę, kilkusekundowa sytuacja ze snu, dokładnie się odtworzyła, to mną wstrząsnęło, przestraszyłem się, bo w jednym momencie zorientowałem się, że mi się to śniło, dokładnie oni, to samo powiedzieli .. To pierwsza taka sytuacja, którą pamiętam.

Sytuacja z dzisiaj, która mnie nakręciła, do napisania tego posta;

Siedzę sobie na komputerze, nie dawno kupiłem pierwsze auto, Audi, jakby nic, sprawdzam pocztę z Outlooka, RSS, z allegro, na której to, pokazują mi się wszystkie nowe aukcje, z radiem, które nazywa się "chorus" [oryginalne radio Audi], klikam na liście, oferta po ofercie, ukazują się miniaturki i cena, jednak, po kliknięciu, na jedną z nich, nagle przebłysk i znowu lekkie zdziwienie połączone z przerażeniem. Przypomniał mi się sen, który śnił mi się około rok temu. Wtedy to, wiedziałem już o tym, że miewam dziwne sny, których znaczenia nie znam. Śniła mi się ta sytuacja, na której to szukam radia do swojego auta, wydało mi się to dziwne, bo nawet nie miałem auta, a szukałem radia. Wtedy to, po tym, jak przypomniałem sobie o czym śniłem, zapisałem na kartce nazwę, ze snu, tego radia, "chorus", wklepałem w google hasło "chorus" wyskoczyło kilka haseł, w ogóle nie związanych z autem. Długo myślałem, jakie znaczenie ma ten sen, lecz nic nie wymyśliłem. Stwierdziłem, że mój mózg sobie płata figle, bo tej nazwy nawet wcześniej nie słyszałem.

Inne sytuacje: śnił mi się wypadek na motorze, na moto, którego nawet jeszcze nie miałem, [tak, śnił mi się wypadek na SMT, a raczej to, co się działo zaraz po nim, choć miałem wtedy Aerox'a i nawet nie myślałem, że go będę zmieniać na biegi] sytuacja kłótni z moją dziewczyną itp. Co do wszystkich tych snów, mam pewność, że mi się śniły, bo bardzo długo o nich myślałem, np 2 dni o tym, czemu śni mi się kłótnia z dziewczyną [była to pierwsza gimnazjum], z którą nie jestem, a nawet mi się nie podoba, kompletnie, wtedy mnie to nawet śmieszyło, opowiedziałem o tym tej dziewczynie, po 3 latach, zmieniłem zdanie i tworzymy związek, ostatnio, podczas kłótni znowu przebłysk, a jestem z nią prawie 2 lata i dopiero teraz mam przebłysk z tamtego snu. Przebłysk nastąpił po tym jak powiedziała, siedząc ze mną na łóżku "boję się o nas, boję się o to, że za wcześnie się związaliśmy i to wszystko zniknie.. to nie ten wiek, na tak poważne związki" :shock:

Co się ze mną, jego mać dzieje, bo to zaczyna być straszne! Co, jakby mi się przyśni scena z pogrzebu albo mój wypadek w którym zginę? :?

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Ostatnio zmieniony 29 mar 2012, 23:51 przez JawoR, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna