Dzisiaj jest 13 lut 2025, 14:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki AP SWAP P/G 70
Tyle tych postów i wyświetleń że byłoby można podkleić jako jakiś poradnik dla osób z takimi problemami jak mój.

Obrazek

My Peugeot Speedfight 2
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=94539

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: nissan
SparthakuS pisze:
Tyle tych postów i wyświetleń że byłoby można podkleić jako jakiś poradnik dla osób z takimi problemami jak mój.

no w sumie tak
teraz widać jak to forum pomaga

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
top-717, Wszystko wynosi się z domu.
SparthakuS, Ja osobiście nie okłamywałbym rodziców, wolę z nimi zawsze iśc na jakiś układ. Mój tata wie co i jak śmiga w moim skuterze, sam mu dałem się przejechac i był zadowolony ze mnie i z kibelka. A mama? Jest zadowolona że nie pije i nie palę.
Skuter kupili mi rodzice, ale kasę na tuning organizuje sam, wiadomo jako rodzice czasem coś dorzucą, ale to okazyjnie (nie dostaje kieszonkowego ).

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja również nie dostaję kieszonkowego - sam zarabiam dość ciężką pracą i teraz zbieram na odbudowę mojego NRG bo jest w słabym stanie wizualnym ;/... Mi starzy też mówią że to czy tamto mama sra w gacie jak słyszy o tym bo się domyśla że chce mieć rakietę ale ja jej mówię że chcę żeby szybciej jechał, żeby lepiej chodził a nie myślę o dużej prędkości 'bo się boję' i wolę swoją ciężko zarobioną kasę wydać na skuter który kupiłem sam bo po to żem kupił gówno żeby zrobić z niego coś ! / Takim samym nrg w 2 130km/h leciałem :D

Edit: stary jest mechanikiem i czasami gdy już naprawdę się zlituje to mi w czymś pomoże np. wymiana cylindra itp gdyż warto mieć taki zasób wiedzy obok by się wszystko zgrało... ale z reguły mnie wyzywa że jestem taki czy owaki bo po co wydaję pieniądze na ten skuter jak mógłbym sobie zostawić - bo on chodzi dobrze / ta jasne, chodzi dobrze a coś go zmuliło i musiałem regulować gaźnik, wyszło że muszę dodatkowo wymienić kranik a jeszcze pasek zaczęło mi gryźć bo przy ruszaniu rżnie sznurki więc boję się wyruszyć troszkę dalej żebym pchać nie musiał a co gorsza rozwalić czegoś.

NRG Mc2 96r... LC !

-Hebo NG
- Seria ? :D

Jeśli czujesz sie czasem mały, smutny i bezużyteczny, to pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w grupie!

Ostatnio zmieniony 04 gru 2010, 9:58 przez energie., łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
energie. pisze:
Ja również nie dostaję kieszonkowego - sam zarabiam dość ciężką pracą i teraz zbieram na odbudowę mojego NRG bo jest w słabym stanie wizualnym ;/... Mi starzy też mówią że to czy tamto mama sra w gacie jak słyszy o tym bo się domyśla że chce mieć rakietę ale ja jej mówię że chcę żeby szybciej jechał, żeby lepiej chodził a nie myślę o dużej prędkości 'bo się boję' i wolę swoją ciężko zarobioną kasę wydać na skuter który kupiłem sam bo po to żem kupił gówno żeby zrobić z niego coś ! / Takim samym nrg w 2 130km/h leciałem :D

Ta i z tym się zgodzę.....
Powiedz im że albo będziesz kasę wydawał na skuter albo na używki prosta droga....:)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2300966#2300966
<-<-<-SENDA :twisted:

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
dawidjj22 pisze:
SparthakuS napisał/a:
Wolałbym nie bo co jakiś czas jak coś wrzucają do skarbonki to patrzą czy cos ubyło.

ziomek weź wycofaj się ze skarbonki - ile Ty masz lat?.... po prostu zamawiasz i mówisz że jedzie do Ciebie tłumik - starzy Ci powiedzą tak jak mi pewnie - jesteś po***... a ja im odpowiem zobaczysz o ile lepiej będzie chodził, w końcu sam na to zarabiałem !..

Edit: co do używek - na swoje znajdzie się czas :D... nie raz mnie starzy widzieli zarzyganego w wannie :D.

NRG Mc2 96r... LC !

-Hebo NG
- Seria ? :D

Jeśli czujesz sie czasem mały, smutny i bezużyteczny, to pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w grupie!

Ostatnio zmieniony 04 gru 2010, 10:05 przez energie., łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
SparthakuS pisze:
zaistniała u mnie i pewnie u innych też taki problem iż rodzice nie chcą nam pozwolić tuningować skuterów chociaż mówimy żę będzie to tun za nasze ciezko zarobione $$.

Cytuj:
Wolałbym nie bo co jakiś czas jak coś wrzucają do skarbonki to patrzą czy cos ubyło.

To rzeczywiście ciężko zarobione :lol:

Ostatnio zmieniony 04 gru 2010, 10:34 przez kacper93, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki AP SWAP P/G 70
Co jakiś czas! To co dorzucają to jest 2/10 tego co ja zarabiam...

Obrazek

My Peugeot Speedfight 2
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=94539

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Też miałem taki problem i rozwiązałem go tym że wziąłem sobie skuter na raty (właściwie babcia mi wzięła xD) tylko za te raty ja płace, a moi rodzice powiedzieli że ja płacę raty to mogę se go tuingować, i jakoś tak pozwolili.

Obrazek
LWG!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
SparthakuS, Zaproponuj rodzicom zamianę skarbonki na konto w banku :wink: , dodaj że chcesz odkładac pieniądze na tuning, i to Ci może w tym pomóc :P .

Tytuł:

Pojazd:
PlastusR50X pisze:
SparthakuS, Zaproponuj rodzicom zamianę skarbonki na konto w banku
Polecam mbank :P sam mam i jestem zadowolony ;] darmowe przelewy, dużo bankomatów, karta i wgl :D

Moja senda na racingu <3

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=273118

Zapraszam do komentowania :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4