Dzisiaj jest 02 lut 2025, 3:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1578 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 79  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
adikSR, tylko trzeba jakiś błąd popełnić, żeby cię oblał :)

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja motor i samochód za pierwszym. Za kółkiem nie można być pipą, tyle.

Custom Project NRG - MHR Edition
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=14737&postdays=0&postorder=asc&start=0

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Podi pisze:
keeway_hurrican pisze:
Podi pisze:
Około 5.000 zł zbiorę na 18-stkę

hahahaha, dobry jesteś, to już nawet wiesz ile dostaniesz za kilka miesięcy ..

Za 2 miesiące. Wiem, doskonale już wiem ile od kogo dostanę.
A poza tym co to takiego policzyć? Chrzestni mi już zapowiedzieli po 1000 zł od jednego, babcia również 1000 zł. A rodziny jeszcze sporo.
Gówno Cię powinno obchodzić to tak w ogóle.

Zachowaj takie głupie uwagi dla siebie. I ty masz 18 lat podobno... Ehh

To, że Tobie żałowali, bo zamiast pewnie spodziewanych 5 tysięcy dostałeś 2 tyś nie znaczy, że u wszystkich tak będzie ;]

jak 2 miesiace przed urodzinami pytasz chrzesnych i babci ile ci dadzą to pozdro. Najwazeniejsza kasa dla Ciebie i tyle . sory za offtop

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
SebekTrucker pisze:
Nie wiem o czym ty kolego mówisz ,dla mnie to absurd.B to podstawa i większość moich znajomych pozdawało za 1 razem,a nawet C,C+E i KW ;) Więc jeżeli dla Ciebie ciężko zdać B ,to zapraszam na wyższe kat.

A co nas twoi niby znajomi obchodzą? Zobaczymy jak ty zdasz choć na B.

I tu każdy bedzie mówił o jak nie było jaki kozak itp a tak naprawdę mieliście takiego stresa że byle co i sraczka się pojawiała, sam wiem jak to było, nie mogłem spać kilku nocy itp a tu tekscik:
Repter pisze:
Za kółkiem nie można być pipą, tyle.

pipą pewnie byłeś na egzaminie aby cie nie oblał.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Większość o tych egzaminatorach to bajki. W samochodach zresztą najczęściej są kamery. Ja zadając na kat B1 nie popełniłem żadnego błędu i zdaje sobie o tym sprawę, w dodatku nie czułem stresu wielkiego, więc było mi łatwiej i zdałem za 1 razem z komentarzem, że nie ma żadnych zastrzeżeń do mojej jazdy, a jeśli ktoś nie potrafi to nie potrafi, i rzadko w tym wszystkim wina egzaminatora.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
mlody, ostatnio kuzyn zdawał i mu nie wyszło. Jechał prosto jak to w Szczecinie korki i kazał gosć mu jechać na lewy pas bo będzie skręcał w lewo. Ten kierunek i czeka nikt go nie wpuszcza, widzi że pas sie będzie kończył to wjechał trochę i go wpuścili no i za chwile...Nie zdałeś bo wymusiłeś. Hahahaha jak to usłyszałem to myślałem, że padne. On to spokojny, a ja bym chyba go tam wyśmial :P To kiałem w końcu kur** skręcić czy jechać prosto czy się zatrzymać ?

Zapraszam na serwer Cs Games-center.pl

Wariator: Polini Speed Control
Sprzęgło: Staeg6 Pro
Dzwon: Naraku R-Vent
Pasek: Polini Kevlar
Rolki: 4.5g
Sprężyna centralna: Naraku żółta
Sprężynki sprzęgła: czerwone Stage6

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Widzę że niektórzy znają sytuacje. A 16-latkowie i tak wiedzą swoje.

Podi pisze:
Wiem, doskonale już wiem ile od kogo dostanę.

Ty to idź do tvn'u, tam jest program o wróżbitach, będziesz przyszłość przepowiadał hahahahahaahah.

Podi pisze:
To, że Tobie żałowali, bo zamiast pewnie spodziewanych 5 tysięcy dostałeś 2 tyś nie znaczy, że u wszystkich tak będzie ;]

NIe każdy ma taką bogatą rodzinę i nie każdy jest taki fajny jak ty. Więc dzieciaczku przestań "szczekać" bo klawiatura wszystko przyjmie, ciekawe jakbyśmy w realu się spotkali czy byś taki hojrak był.

Dante182 pisze:
Jesli wiesz ze jest tam ciezko zdac to po co sie tam pchac??

Najbliższy jest Ciechanów, potem mogę do Wawy, ale w W-wie jeszcze gorzej zdać. No narazie raz się nie udało, jakbym z 10 razy zdawał to bym myślał o przeniesieniu.
Ale przynajmiej nie kombinuje jak inni że łapówki albo znajomości, chcę zdać 'bez pomocy'

-Sprężyna Centralna Hebo Czarna +50%
-Sprężynki sprzęgła Hebo Niebieskie
-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:
stosuj się do zaleceń mechanika po wymianie wydechu, a jeżeli go będziesz sam wymieniał, to pamiętaj, aby nie jeździć od razu z MAX, bo tłumik uszkodzisz.
:D

Ostatnio zmieniony 05 sty 2011, 17:40 przez keeway_hurrican, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd:
Od egzaminatora tez duzo zalezy. Bo niektorzy jak widza ze np. robisz cos zle to moze ci zwrocic uwage zebys sie poprawil albo cos a inni cie od razu obleja i tyle.

Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ty no jak na mnie się darł na początku że za długo sie zastanawiam, że tamuje, to potem jak "energiczniej" jechałem to na skrzyżowaniu że wymuszenie (a samochód z przeciwka ze 50-100m przed skrzyżowaniem). No i jak ktos na Ciebie krzyczy to też za miło nie jest. A jak się odezwę to jeszcze gorzej... I weź tu zdaj. Ale są też normalni egzaminatorzy :)

-Sprężyna Centralna Hebo Czarna +50%
-Sprężynki sprzęgła Hebo Niebieskie
-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:
stosuj się do zaleceń mechanika po wymianie wydechu, a jeżeli go będziesz sam wymieniał, to pamiętaj, aby nie jeździć od razu z MAX, bo tłumik uszkodzisz.
:D

Tytuł:
*

Pojazd:
Cytuj:
zdawałes że taki mądry jesteś? Zapraszam do WORDu w Ciechanowie (woj. mazowieckie). Za pierwszym zdają tylko Ci którzy mają znajomości. Zobacz sobie jaka jest tu zdawalność i wtedy mów że to jest podstawa ...

Wybacz , mam juz 18 lat mam juz prawko i tak sie sklada ze mieszkam w ciechanowie .
Zdałem za pierwszym , zadnej lampowki a ni nic nie dałem , poprostu wczesniej jezdzilem i chyba najlepszego w miescie instruktora miałem . Wszystkich moich znajomych wyszkolil za pierwszym .
Jak by ktos chcial moge na pw numer podac .

A co do tematu , nie ma co na pierwsze auto jakiegos kozaka kupywac. Uwierzcie 90 km starcza .[/quote]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ktoś napisałam, że 16 latkowie podniecają się mocą >150KM. XpsFan, ma rację, że dobrze, że za marzenia nie karają. Stwierdzam to po sobie i kumplach, każdemu marzy się fura 130-160 koni, ale jesteśmy realistami i wiemy, że skończy się na dieslu maks. 2,0 albo benzynie maks 1,6 i to pewnie w gazie. Clio, które mi się podoba idzie kupić za 3500 zł. Ale utrzymanie to są kosmiczne koszty 10l pb98/100km. Tak samo większości marzą sie fury za ponad 10k tak samo mi, wiem, że kasa jaką będę miał to będzie maks 6tys. Więc proszę nie mówić, że nastolatkowie się jarają nie nie wiadomo jaką mocą. Mi wystarczy Clio 1,9d 60KM.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, a ja marzę o maluchu :P

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Ostatnio zmieniony 05 sty 2011, 18:31 przez creative, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
mlody pisze:
B1

Swoją trasę znasz przeg egzaminem,więc myślę,że tutaj kompletny idiota musiałby oblać.

Ja powoli kończę kurs i powiem Wam,że duży zależy od tego czy "wczujesz" się w auto. Dla mnie to nie był problem,ale jak patrzę na "resztę" - zero płynnej jazdy,zbyt małe skupienie na jeździe,jazda zbyt blisko prawej krawędzi, mało dynamiczna jazda, brak odruchów w nieprzewidywalnych momentach,zero przewidywalności "co mogłoby się stać" , dosłownie ZERO WYOBRAŹNI. Co więcej powiem Wam,że część ludzi nie ma "tego czegoś" i nie powinna mieć prawka.

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jacek987 pisze:
Swoją trasę znasz przeg egzaminem,więc myślę,że tutaj kompletny idiota musiałby oblać.

Zobaczymy jak tobie pójdzie i jak się zachowasz w nieprzewidywanych sytuacjach bo doświadczenia za kółkiem nie masz absolutnie żadnego.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw, spokojna Twoja rozczochrana, nie wywyższaj się ,bo też jeszcze "gówno" o jeździe możesz powiedzieć. Człowiek całe życie się uczy. :)

Absolutnie żadnego? Ho ho, a skąd Ty takie rzeczy możesz wiedzieć?

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
ziolas94 pisze:
Stwierdzam to po sobie i kumplach, każdemu marzy się fura 130-160 koni, ale jesteśmy realistami i wiemy, że skończy się na dieslu maks. 2,0 albo benzynie maks 1,6 i to pewnie w gazie.

Nigdy nie będe jeździł benzyną, po prostu nie lubie benzyniaków, nie podoba mi się charakterystyka pracy tych silników. Mam ten komfort, że rodzice zostawią mi swoje auto, a Sobie kupią inny, nei wiem, co, w planach jest RAV4, CRV, Grand Vitara, coś generalnie po 2006r, żeby było w miarę młode. Mi R75 2.0CDT 140KM wystarczy, włoże do niego tylko jakieś naprawde fajne audio z TV :wink:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z tym b1 to już nie ma trasy stałej bo w lipcu zdawałem i wszędzie jeździliśmy bo to znieśli. Jeśli ktoś woli pracę diesla od benzyniaka to więcej pytań nie mam.

http://i.imgur.com/pnVOY.gif

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
pavixxx pisze:
Z tym b1 to już nie ma trasy stałej bo w lipcu zdawałem i wszędzie jeździliśmy bo to znieśli

Byłem przed wczoraj w WORD-zie w Bydgoszczy i nadal wisi na ścianie coś takiego jak trasa dla a1 i b1 ;)

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ludzie kurde, tak się chwalicie, że tacy z was kierowcy i zdajecie za pierwszym, nie wiadomo jakie doświadczenie a ciekawe czy byście wyprowadzili samochód z poślizgu... :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jacek987 pisze:
czarekcw, spokojna Twoja rozczochrana, nie wywyższaj się ,bo też jeszcze "gówno" o jeździe możesz powiedzieć. Człowiek całe życie się uczy. :)

Absolutnie żadnego? Ho ho, a skąd Ty takie rzeczy możesz wiedzieć?

Masz na pewno mniejsze ode mnie i to ty się nie wywyższaj, takie teksciki to do swoich kolegów możesz kierować.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 05 sty 2011, 21:44 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1578 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 79  Następna