Dzisiaj jest 23 lis 2024, 10:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
i dobrze robisz :P nie jak niektórzy szukać na siłę blachary by ją wy*uchać i mieć jedną więcej na koncie...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
MuRiC pisze:
nie jak niektórzy szukać na siłę blachary by ją wy*uchać i mieć jedną więcej na koncie...

Takich nie trzeba szukać na siłe :mrgreen: Same się trafiają...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rowan, czysta prawda. :mrgreen:
Ja tam wierny i uj.. ale czasami nie dosyć że wpadnie taka okazja to przechodzą myśli żeby tylko się zabawić i zapomnieć, lecz nie umiałbym tak zrobić mojej połówce.

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MuRiC pisze:
tzn. pocieszaj ją od czasu do czasu i takie tam by wiedziała że ma w Tobie "oparcie" ^^

Robiąc tak wpadniesz "ramę" przyjaciela z której już raczej nie wyjdziesz. Więc poradziłbym całkowicie uciąć kontakt.

Obrazek

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Piaggio/Zip/103307
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Piaggio/Zip/35984

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tego bym nie chciał, no ale zobaczymy :D Co ma być, to będzie... Pełen spontan i już :D

Peugeot JetForce R-Cup

Tytuł:
*

Pojazd:
kermit536 pisze:
MuRiC pisze:
tzn. pocieszaj ją od czasu do czasu i takie tam by wiedziała że ma w Tobie "oparcie" ^^

Robiąc tak wpadniesz "ramę" przyjaciela z której już raczej nie wyjdziesz. Więc poradziłbym całkowicie uciąć kontakt.

Dokładnie, jak ci się podoba to w czym przeszkadza Ci jej chłopak?? Jak Ci na niej zależy to rozmawiaj z nią jak chłopak z dziewczyną a nie jak przyjaciel, nie wiem jak to wytłumaczyć ale inaczej gada się z dziewczyną z która chcesz być a inaczej z koleżanką. Nie rozmawiaj tylko czasem o jej chłopaku, ani o twoich byłych. Na odpowiedź mam chłopaka, walnij coś w stylu: to co, Ty mi się podobasz a nie twój chłopak. Nie masz nic do stracenia, a jak zostaniesz jej przyjacielem, to związku już nie stworzycie, nawet jak z nim zerwie. Moja też miała chłopaka a teraz jest ze mną.
Ogólnie co do stresu przed rozmową z dziewczynami, itp. polecam potraktowanie takiej rozmowy jako grę, gdzie musisz wejść na wyższy poziom, nie masz nic do stracenia a możesz tylko zyskać.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak to mówi jakiś tam uczony "KAŻDY WAGON DA SIĘ ODCZEPIĆ" :)

Stunt <3 . . .

Michoo pisze:
W palnik to takie dwuznaczne ;D mówisz o ostrej jeździe czy raczej o wódce? ;d

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jakie rady jak uczepiła się mnie dziewczyna która mi się nie podoba, i jest trochę dziwna żeby nie pisać głupia ^^ Troche się robi uciążliwa jak dla mnie. Chciałem ją spławić ale nie poskutkowało, jak Jej dać do zrozumienia że niema szans, oczywiście tak żeby się nie obraziła tylko zrozumiała ;P

Xps > Senda > PGO > TKR > Aerox >2x Bws > Aerox

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=181343

Ostatnio zmieniony 31 sty 2011, 16:48 przez XpsFan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Posłuchaj jesteś fajna i w ogóle ale ja ze swojej strony mogę ci co najwięcęj zaoferować przyjaźn. U mnie to poskutkowało.

Stunt <3 . . .

Michoo pisze:
W palnik to takie dwuznaczne ;D mówisz o ostrej jeździe czy raczej o wódce? ;d

Tytuł:
*

Pojazd:
Browar2t, hahaha jaka rada :lol:
XpsFan, najprościej: Spi****j!
Co Cię to obchodzi, czy się obrazi, czy nie? Jeśli jej nie spławisz raz, a dobrze, to będzie Cię męczyć... Wiem z własnego doświadczenia... :wink:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rowan, Dzięki za radę zobaczę czy skuteczna ;))

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
********* dziewczyny . Ja wszystkie traktuje jak chłopów . Lepiej kupić sobie corvette i będzie lepszą dziewczyną :/

Warn.
Kąkol

Ostatnio zmieniony 31 sty 2011, 23:30 przez daro45, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
CO do przyjaźni. Nigdy się nie gódźcie na to. To jest najgorsze co może być. Pytasz się jej czy chciałaby być z Tobą, a odpowiada, że tylko przyjaźń. Po 1 nie ma przyjaźni damsko-męskiej :) a po drugie potrafiłbyś wytrzymać tylko jako przyjaciel? Gdybyście się dobrze kumplowali a nie mógłbyś jej mieć dla siebie i ją cały czas z innymi widział? Raz dwa się "przyjaźń" posypie.
kermit536, widzę czytał dużo o tym ^^ ja też. Teraz po kilku próbach, były wzloty i upadki. Lecz pocieszające jest to że jest lepiej. Najlepiej podchodzić do nich z poczatku jak do zabawek. Aby się pobawić. Ja akurat stosuje metodę push&pull jak widać. :)

W uszach szum, w oczach mgła, na liczniku 22 :D

Tytuł:
*

Pojazd:
Peluś widzę, że mamy bardzo podobny tok myślenia heh. Przeczytałem tą metodę właśnie i dosyć ciekawa, nieświadomie używałem czegoś podobnego w stosunkach z dziewczynami ;)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Peluś pisze:
Najlepiej podchodzić do nich jak do zabawy :mrgreen: Może i głupie ale taka jest prawda. Nie angażujcie się zbytnio. Niech to one o was zabiegają a wy miejcie wszystko pod kontrolą. Nie ta to inna, proste. Nie załamujcie się chłopaki ;* Wujcio Pelcio dobrze radzi :mrgreen:

Peluś pisze:
CO do przyjaźni. Nigdy się nie gódźcie na to. To jest najgorsze co może być. Pytasz się jej czy chciałaby być z Tobą, a odpowiada, że tylko przyjaźń. Po 1 nie ma przyjaźni damsko-męskiej :) a po drugie potrafiłbyś wytrzymać tylko jako przyjaciel? Gdybyście się dobrze kumplowali a nie mógłbyś jej mieć dla siebie i ją cały czas z innymi widział? Raz dwa się "przyjaźń" posypie.
kermit536, widzę czytał dużo o tym ^^ ja też. Teraz po kilku próbach, były wzloty i upadki. Lecz pocieszające jest to że jest lepiej. Najlepiej podchodzić do nich z poczatku jak do zabawek. Aby się pobawić. Ja akurat stosuje metodę push&pull jak widać. :)

Dokładnie!! Przynajmniej jeden mądry...
Pamiętacie jak się na ten temat spisałem??
Choć ci powiem że push&pull nie jest zbyt dobre jeśli chce sie ciagnac przez dluzszy czas...

XpsFan pisze:
Jakie rady jak uczepiła się mnie dziewczyna która mi się nie podoba, i jest trochę dziwna żeby nie pisać głupia ^^ Troche się robi uciążliwa jak dla mnie. Chciałem ją spławić ale nie poskutkowało, jak Jej dać do zrozumienia że niema szans, oczywiście tak żeby się nie obraziła tylko zrozumiała ;P

Tez tak ostatnio miałem... starałem się delikatnie pozbyć jej przez półtora miesiąca... w końcu przez nią zerwałem z dziewczyną
Skąd się takie biorą... mówi im się ze nic z tego, a później narzekają...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 lut 2011, 14:12 przez Marcin194, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, Masz rację. P&P działa przez pewien okres czasu. Trzeba wiedzieć kiedy przestać bo dziewczyna najnormalniej w świecie oleje nas stwierdzając, że nie ma zamiaru być zabawką. Właśnie jest cienka granica między tą metodą a perfidnym traktowaniu jak zabawkę.

Push&Pull polega na tym, że przemiennie a to ją komplementujemy a to znów popularnie "gasimy". W końcu nie wie czy się wam podoba czy nie. Zaczyna się jej w tej małej pustej główce (nie obrażając żadnej^^) robić meksyk. Coraz więcej o Was myśli. Nie dziwne będą np. częstsze sms'y. A jak coraz więcej myśli to znaczy, że się zakochuje :D Ona jeszcze nie wie tego dlatego trzeba jej w tym pomóc :D Stosunkowo ograniczać "gaszenie jej" a uwidocznić te miłe rzeczy. Najważniejsze powinno być to, że to my powinniśmy mieć wszystko pod kontrolą, a one dawały dla nas więcej, niż my im (nie o rzeczy materialne mi chodzi haha :D). To jest bardzo trudne. I mi czasem zdarzy się zapomnieć i później klapa. Ale się rozpisałem :D

Mały edicik.
Polecam stronę: http://www.podrywaj.org/
Bardzo ciekawe rzeczy Gracjan pisze :)

W uszach szum, w oczach mgła, na liczniku 22 :D

Ostatnio zmieniony 01 lut 2011, 23:49 przez Peluś, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Polecam stronę: http://www.podrywaj.org/

Dobre, daje do myślenia ; PP

A co do tematu.

Trochę poczytałem na tej stronie i teraz wypróbuję to ;) Od tej chwili nie będę jako 1 pisał do dziewczyn na GG lub SMS, zobaczę czy któraś zatęskni ;DD

Poza tym postanowieniem/sprawdzianem to nie mogę narzekać na brak zainteresowania ;D Umówiłem się z jedną do aquaparku teraz mi następna pisze że chciałaby się spotkać, jutro że niby przy okazji będzie w pobliżu mojego domu ;D Jutro idę z kolegami na basen to chyba ją zabiore i się odczepi ;DD

A tak w () co do tej co mnie tak dręczyła to wreszcie się odczepiła, chyba zrozumiała i teraz jest OK ;D

Pozdrawiam i dzięki za rady ;PP

Tytuł:
*

Pojazd:
XpsFan, Mój obiekt, który ma chłopaka i twierdzi, że go kocha nie wytrzymuje dłużej niż 2 dni :mrgreen: A ostatnio, to nawet jednego dnia :wink:

Tytuł:
*

Pojazd:
U mnie jest ostatnio co raz lepiej :)

Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 8:22 przez kosa423, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
kosa423, u mnie coraz gorzej. :wink:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 1019  Następna