Dzisiaj jest 22 lut 2025, 21:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ojciec kupił Peugeota Vivacity jak miałem 10 lat, i tak jakoś powoli ogarniałem nim jazde az jak miałem 13 lat kupiłem speeda :mrgreen:

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
jak mialem 7 lata to zaczolem jezdzic motorynką jakies 1-sze 10 prób z puszaczniem sprzegla az wreszcie ruszyl tata mowil zebym jedzil na 1 a ja raz wrzucilem 2 jak sie wystraszylem xD sentyment powrócil i kupilem motorynke akutualnie idzie do lakiernika

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
na początku w wieku 12 lat pojechałem z kumplem WSK na przejażdzkę -efekt poparzona noga,nie chciałem potem już 2 kół i biegów tylko automat,więc był quad 110 po 2 latach muszą być 2 koła -jakiś skuter miał być Speedfight 2 po tuningu ale coś było nie tak z nim i wybór padł na Matrixa,2 lata temu w wakacje kumple uczyli mnie jezdzić na motorze CZ 350 jak się tym jeżdzi pytam ,gaz do oporu i puszczasz szybko sprzęgło i motor był w pionie ale go utrzymałem ,potem NSR, jazda już opanowana nawet ze złamaną nogą :lol: :lol: a potem kilka razy YZF 750 ale tu już miałem lekkiego stracha :/ :/ :/

Mój mała bestia :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja jak miałem 6 lat tato mi zrobił gokarta 50ccm na jakimś rosyjskim silniku, w wieku 7 lat zacząłem jeździć motorynką i ogarem 200, półtora roku później miałem yamahę RD i to był dla mnie potwór, aktualnie mam parę jawek, crossa, WSK, PUCH itp. :shock:

http://oldnewtuning.blogspot.com

Tytuł:
*

Pojazd:
ja jakoś nie miałem problemów, kumpel kiedyś pokazał skuter mówi masz jedź- hamulce odwrotnie jak w rowerze, trzymaj nogi na bok żeby gleby nie było, dałem gaz pojechałem nogi schowałem i już ;) na biegówce kumpel tylko krzyknął kiedy więcej gazu i też poszło bez problemu ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
U mnie zaczęło się o motoryny jak miałem 9lat :)
Nauczyłem się tym śmigać u kolegi. Później w wieku 13lat kupili mi chinola w Auchan :twisted:
Pojeździłem tak 2 lata i dokupili mi Aeroxa;) Pamiętam jak wracałem nią sam do domu <3 Ciemno, las, pusta ulica, maneta do oporu i jazda(ze 34km do Płocka).
W zeszłym roku śmigałem jawką 350 TS, to był potwór:D Fajnie się jeździ.
I na koniec wakacji zeszłego roku kolega z rodzinnego miasta dał się przejechać Banditem 600 :) To było coś. Maneta na 1/3 a to szło jak burza:) Jak zsiadałem to nogi z waty miałem. Do 2go biegu doszedłem :cool: 70km/h poleciałem. Drogi to się trzymało jak nie wiem. W porównaniu do skutera, to dzień do nocy;)
I wczoraj Aeroxem w śniegu pierwszy raz jeździłem. Też fajnie było;] Wywrotne to jak nie wiem było xD

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zaczęło się w 4klasie podstawówki na przejechaniu się na jawce 50 mustang :twisted: brata:) Niestety skończyło się na glebie:)
Ale tydzień później już ogarniałem...:D (Jaweczka do dziś stoi w garażu):)
Następnie w 6klasie kupiłem simsona sr 50 z papierami za 150zł:)Silnik chodził jak nówka:)
Ojciec wtedy jeszcze pomógł mi go pomalować:)
W 3 gim sprzedałem go za 1950zł i kupiłem NRG:) NRG mam do dziś i jest na sprzedaż:) W tym czasie kupiłem jeszcze jednego simka sr i mz:)

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie zaczelo sie w 2klasie podstawówki kolega kupił sobie motorynkę spodobała mi się :mrgreen: a ja postanowiłem sobie kupić motoryne ale nie było żadnej w okolicy ale jakieś pół roku później dorwałem suzuki ran 50 totalnie obity , bez kwita ( byleby jeździło :P) jeździłem nim do końca wakacji ( po polach :twisted:) potem się zatarł to nim nie jeździłem 1tydzien później dorwałem motorynkę za 150zl takie było moje marzenie :mrgreen: zrobiłem z ojcem ją do stanu idealnego pojeździłem 2sezony znudziła mi się :( w wieku 11lat spodobały mi się wski 125 ojciec się nie zgadzał ,
ale jak miałem ok 11 i pól to kupiłem do remontu wsk rozebrałem nią zrobiłem jej remont poskładałem pojeździłem nie niecały rok :( bo niestety złamałem ramę pod bakiem :( ) ale potem kupiłem ramę za 150zl wiedz poskładałem WSK z części z 2 wski , jeździłem nią dosyć długo w wieku 13lat rodzice mi kupili ince sprint sport
jakieś 3miesiace później kupiłem Cpi Oliver city ale to nie wszystko (nie będę się rozpisywał )
To co stoi u mnie w garażu w tej chwili :D :
- Cpi oliver city
- inca sprint
- 3 x WSK 125
- 2xmotorynka
- AVO SIMSON SPORT
- 2x SHLM11
- MZ Trophy
- Quad 125
- WFM
:mrgreen:

Było:
Yamaha Jog R
Piaggio Zip 2
Sym Red Devil
Cpi Formula R LC
Malaguti Crosser
Honda SFX
Suzuki Run
Jest xD
Inca Sprint Sport 72cm

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda Civic EJ9
No cóż ja zaczynałem od Quada 400 Yamaha Grizzly pół automat :P (Po działce u wujka xD)
Potem Simson S51 tatusiowy :D
A teraz własny Zipek :cool:

Ale simek miał 90k przebiegu bez remontu wszystko w oryginale :D Rewelka!

Yamaha Aerox
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 06&start=0

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2