Dzisiaj jest 26 lis 2024, 22:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
:lol: tyle pierdzielenia i sprzedajesz bb ? bierzesz się ze evo i chcesz mieć 24km ? nie w tym świecie może za 10 lat udałoby Ci sie wycisnąć z tego tyle jakbyś nabrał troche doświadczenia a teraz to jeden wielki syf i tyle. od razu mowie, bez tekstow 'tez masz 15 lat' bo ja się za evo nie biore.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
DLA WSZYSTKICH CHCIAŁEM SPRZEDAC BB 77 ŻEBY KUPIĆ BB 86 :mrgreen:

KTÓRA KIERE WYBRAĆ??

Obrazek

CZY TA?

Obrazek

i do tego adapter str8 chrom

Obrazek

niedługo up musze kasy dozbierać :mrgreen:

KUPIE SPORTOWY ZAPŁON DO MINY.!!!
KOŁA SR MINA.
YASUNI C30/ROOST.!!

WYKONUJE CUSTOM PLASTIKÓW.Nadkola itp.

SPRZEDAM:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1532195234

gg-25008789

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: e60
B A R T O S Z pisze:
CHCIAŁEM SPRZEDAC BB 77 ŻEBY KUPIĆ BB 86 :mrgreen:

Ty się na 77cc zabijesz na first run, a chcesz 86cc..

Najarałeś się na tego Big Bora jak nie wiem co, a od początku wiadomo, ze tego nie zrobisz. Sam o tym wiesz, tylko się oszukujesz. Bartosz schodzimy na ziemie. :mrgreen: Takiego wielkiego tunera chcesz zgrywać, a tak naprawdę powiedz gdzie jest twoje doświadczenie ? :< Zrobił byś te mocowania na karter kupił seryjny silnik z Roxa i zrobił powoli sporta, a i to by Ci spokojnie wystarczyło... :roll:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Projekt fajny.
a ile chcesz za bb?
ty kupiłeś bb 77 ,wał ,łożyska z allegro za 1.5tyś?

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
ide o zakład że projekt upadnie a części na allegro w tajemniczy sposób znikną... :lol: człowieku, ty na tym BB nie ruszysz...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
B A R T O S Z, czytając Twoje posty sugerujesz się jak małe dziecko, 1000 pomysłów na minute. Jak na ten czas to lipa z tym Twoim projektem.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
B A R T O S Z pisze:
DLA WSZYSTKICH CHCIAŁEM SPRZEDAC BB 77 ŻEBY KUPIĆ BB 86 :mrgreen:

Jaką ci to różnice zrobi? Najpierw to myśl, żeby udało Ci się złozyć to na 77ccm.
Kiera. Piszesz, którą wybrać, a kiedy masz zamiar ją kupić za kilka miesięcy? Szukasz tylko jakiegoś podtrzymania tematu, żeby ktoś to czytał i brał cię za kogoś że możesz sobie to i tamto kupić. Nie o to tutaj w tym chodzi.

Zaraz wyjdzie z tekstem, że zamyka temat bo tu każdy prawdę powiedział na temat tego co myśli i się wypnie do wszystkich jak małe dziecko. Trzeba sie umieć zachować z hoorem i czasem przyznać prawdę innym. Tak naprawdę bardzo widać to, że myślisz o milionie pomysłów a żadnych postępów nie widać.

Obrazek
Fotki z prac:
http://www.fotka.pl/profil/MasterRacing/albumy/3,Malowanie/83981603,?najnowsze=1

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Słuchajcie też sądze że to nie wypali ale dajmy chłopakowi spokój niech sobie robi powoli i niech skączy projekt Ja ci tam życze jak najlepiej. :<

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=39439
Cytuj:
"Cześć widziałem cie na nk, chcesz ze mną chodzić?"

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Aerox
Dobra dajcie mu narazie spokój :P Zobaczymy co będzie dalej :) To , że wiele projektów na silnikach evo nie jest dokończonych, nie znaczy, że ten też :)
A co do kierownicy to druga. :) A może lepiej adapter SSP? :twisted:

Pomarańczka ;*

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mnie tam racing czasem zaskoczy moca ,a co dopiero evo ... ja bym zrobil porzadnego racinga bo na evo sorry ,ale chyba sie zabijesz (sic!) :wink:

Metrakit SP Series II ,Stage6 HPC ,Dell'orto 21mm , Reverse X-Treme ,Polini Air Box ,Stage6 VForce3 ,Malossi Multivar ,Stage6 Racing Torque Control ,Stage6 WingCooler Team , CDI Malossi ...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Patrząc na ten projekt pod względem mechanicznym poprostu nie ma żadnego smaku,żadnego.Ale nie wiesz jakiej mocy się chyba spodziewasz.Ja po 2 latach jeźdzenia na 50cc przerobionej przesiadłem się na sporta.Gdy 1 raz wsiadłem a miałem spore doświadczenie w jeżdżeniu poprostu po odkręceniu manetki wnet poleciałem do tyłu.Na big borze pewnie po 1/2 menecie by cię zmiotło.Kolejna rzeczą jak mówią koledzy to doświadczenie.Ty go nie masz założe sie na 100% bo sam się mnie pytałeś o sprawy portingowe i flowowe.Zrobił bym sobie big bora wtedy gdy pojeździł bym na każdej klasie po kolei,1 sezon sport,2 racing, 3 evo.Za 4 można było by zaszalec.Jeżeli ci braku mocy to odrazu walnij twina 2x86cc 2 fast.To znaczy,że jak dużo się naczytasz to ci nic nie da.Sprawdzisz się w praktyce.Pozdro.

Wykonuje renowacje wydechów,portingi itp.Spore doświadczenie.

Fotki prac:

http://www.bikepics.com/members/redus23/

Lajkować:

http://www.facebook.com/RedusCustomGarage

Nie wykonuję już polerek aluminium i customów.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Runner
Ziom jak ty wsadzisz BB 77 do tego malutkiego slidera to po lekkim odkręceniu manety lecisz prawie do pionu, a przy pełnym otwarciu na plecy :P A Ciebie się z 77 zachciało przerzucić na 86. Jeśli ten tuning to na poważnie, rób wszystko powoli i dokładnie, a nie napalaj się za bardzo nawet nie zaczynając. Co do customu to mi osobiście się nie podoba.

KUPIĘ YASUNI C16 P/G stan bdb

Kontakt: puzon20@gmail.com

Ostatnio zmieniony 29 mar 2011, 17:18 przez Vexoo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobra ogarniamy bo się nie dowiemy czy to odpali bo znów zamknie temat. Plany zacne szkoda że mało roboty ale ja w niego wieże odpalić to odpali. Ale ile czasu to pochodzi i czy ty ujdziesz z życiem z tego projektu to stawiam to pod wielkim znakiem zapytania?????

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
co do pisania tych tekstow zebym se pojezdzil na sporcie bo sie zabije to mialem zipa na mid race . :wink:

a na codzień latam cagiva 350 krossem. :roll:

nieraz brata zx.

KUPIE SPORTOWY ZAPŁON DO MINY.!!!
KOŁA SR MINA.
YASUNI C30/ROOST.!!

WYKONUJE CUSTOM PLASTIKÓW.Nadkola itp.

SPRZEDAM:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1532195234

gg-25008789

Tytuł:
**

Pojazd:
Co jeszcze potrzebujesz do składania silnika?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
adikSR pisze:
Co jeszcze potrzebujesz do składania silnika?

hmmm troche wiedzy ;)
no ciekawe co bedzie

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiedza, wiedza i jeszcze raz zdolności, nikt kto robi evo i chce aby długo oraz wiecznie śmigało nie da silnika do portingu lub regulacji (to oznacza brak wiedzy i powinien co smigac max sportem)... chcesz aby twoja wiedza była wystarczającą, to zrób mi sporta, który odstawi racinga regulowanego w jakimś miejskim serwisie. Takie osiągnięcie jest bez problemu do wykonanie, jeśli chcesz aby forumowicze uwierzyli w twoją wiedzę to zaznacz mi na fotce jak powinien wyglądać poprawie wykonany flow(jaki powinien być poprowadzony) na fotce z karterami gdzie widać flow, bardzo dobrze da się to wykonać nawet w paincie. Zaznacz mi tylko to a będziemy wstanie co niektórzy powiedzieć czy te bb będzie w ogóle jakoś jeździło

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja powiem tak, zostawcie go w spokoju. Niech robi jak chce, może akurat mu wyjdzie to się zdziwimy, a może mu nie wyjdzie (wielce prawdopodobne) to będziemy mówić: "A nie mówiłem!" Tyle na temat. Czekajmy i śledźmy temat powoli, niech kolega Bartek robi jak chce :<

Mudzyyn = Runner by VEN
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
DR_Evolutio, Apropo wiedzy to już tyle razy zaliczyłeś jakąś wtopę, że przepraszam, ale nie powinieneś się tak wozić. Dobrze, że sobie coś grzebie, niech nabiera doświadczenia. I uważam, że jeśli nigdy nie widzieliśmy Twojego evo, to nie masz prawa krytykować kogokolwiek innego (nie mylić z doradzaniem). Jakim cudem sport ma objechać racinga? Co to ma na celu? Bo wiesz, możesz seryjny cylinder obspawać ze wszystkich stron, zrobić konkretne tulejowanie i przy odrobinie szczęścia możesz konkurować z jakimś evo. Ale gdzie tutaj sens?
B A R T O S Z, Więcej działania, mniej gadania. Mimo wszystko trzymam kciuki.

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Booyaka pisze:
DR_Evolutio, Apropo wiedzy to już tyle razy zaliczyłeś jakąś wtopę, że przepraszam, ale nie powinieneś się tak wozić. Dobrze, że sobie coś grzebie, niech nabiera doświadczenia. I uważam, że jeśli nigdy nie widzieliśmy Twojego evo, to nie masz prawa krytykować kogokolwiek innego (nie mylić z doradzaniem). Jakim cudem sport ma objechać racinga? Co to ma na celu? Bo wiesz, możesz seryjny cylinder obspawać ze wszystkich stron, zrobić konkretne tulejowanie i przy odrobinie szczęścia możesz konkurować z jakimś evo. Ale gdzie tutaj sens?
B A R T O S Z, Więcej działania, mniej gadania. Mimo wszystko trzymam kciuki.

Jedyny mądry :cool:

Moto-Magnus Veniro BLACK&GOLD

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna