Dzisiaj jest 23 lut 2025, 17:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Booyaka, nie ale chodzi mi o takie które nie mają żadnych postów czy w ogóle nie byli na forum a z tego co przeglądałm użytkowników, to dużo takich jest . Ale róbcie co chcecie mi to jedno , dałam tylko propozycje.

"Chcesz znać mnie , a nie znasz sam siebie."

Obrazek

KLIKNIJ w obrazek ,a zobaczysz fotki Areroksa.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeszcze raz przypomnę że to Wy także tworzycie wizerunek forum , to Wy możecie nam pomóc np. zgłaszając posty.
Ja forum poświęcam coraz mniej czasu ze względu na ogrom nauki i ograniczenia mojego komputera. Za pare dni dojdę z tym do ładu i wrócę na forum .
Na razie ogarniam często dział Stunt i morini, tematy w dziale stunt z pytaniami jakie rolkeczki do mojego vaporka aby szedł na koło są od razu usuwane , nie usuwam tylko chyba tematów z linkami do produkcji filmowych.

Trudno też surowiej karać , nawet gdy wysyłam komuś odnośnik do punktu w regulaminie to jestem wyzywany od ch** itp. Każdy z moderatorów naszych to przeszedł.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 31 mar 2011, 14:50 przez Revo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
nika2315, O ile dobrze pamiętam to kiedyś było coś działane w tym kierunku. Zresztą teraz serwer spokojnie daje radę.
Dobrze, że Revo wspomniał jeszcze o tych wyzwiskach. Co drugiego warna można otrzymać naprawdę niezłą wiązankę, a pomimo tego prawie jednogłośnie chcecie aby surowiej karać.
szwedo22 pisze:
No a jednak nie to miałem na myśli . Chodziło o to mi , że taki mod sumienny który się na bawi w gierki jeszcze raz to dostaniesz itp . Tylko od razu z mostu to się choć nauczy może .

Chyba nie muszę Ci przypominać o "buncie", gdy Miłosz stąd wyleciał? A i tak zasłużył wtedy na warna.
Kasztanovy, Nie zrozumieliśmy się chyba.

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Booyaka, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Wszystko rozumiemy.
Akurat na moderatorów nie ma co narzekać, bo spełniają obowiązki. Tutaj nikomu nic nie zarzucę. Każdy ma swoje życie.
Jednak szkoda, że nie można nic zrobić z ludźmi, którzy strasznie zaniżają poziom forum.
Wcześniej jak było mniej, ogarniętych użytkowników było na prawdę fajnie. Rzuciłem kilka for i przeniosłem się tutaj.
Teraz na skuter stać coraz więcej osób, stąd tyle śmiesznych tematów.

Co do naboru: bardzo mało osób się nadaje. W tym momencie żadna nie przychodzi mi do głowy.
Starzy użytkownicy przechodzą na większe maszyny(samochody, motocykle) i dochodzą nowi, nieobeznani.
Jednak nie ma dla nich żadnego usprawiedliwienia... Sam jak tutaj pierwsze podchody robiłem miałem 15lat. Jednak konta nie zakładałem. Wszystko opierało się na przeglądaniu tematów itp.
Jak już opanowałem podstawy, to dopiero założyłem.

Pomysł koleżanki nika2315 jest dobry. Jednak ktoś musiałby poświęcić sporo czasu na taki zabieg, a wątpie, że ktoś zrezygnuje z planów weekendowych po to żeby forum czyścić.
Aczkolwiek niektórych moderatorów nie widzę na forum.
Np. Konrad324, MaydayKSSG.
W ogóle nie wiedziałem że tacy są.
Sadiego, Jurka, FoRnaLa dawno też nie widziałem.

Ostatnio zmieniony 31 mar 2011, 15:34 przez lucek15, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na forum jestem według mnie w miarę długo.
Rzeczywiście, no poziom spadł i to dużo. Teraz każdy kłóci się kto ma większą wiedzę, co można zobaczyć w wielu działach. Przez dłuższy okres głównie już udzielam się w moim temacie i offtopicu, bo nie widzę sensu odpowiadania na tematy pod nazwą ,,Ile to poleci?".
To nie jest wina moderatorów tylko ogółu. Fakt, może powinna być jakaś selekcja. Wtedy może było by lepiej... Chodzi mi o to że mogą przeglądać forum jako goście, ale żeby zarejestrować się, muszą dostać zaproszenie. Napewno coś by to poprawiło.

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15 pisze:
Jednak szkoda, że nie można nic zrobić z ludźmi, którzy strasznie zaniżają poziom forum.

Uwierz mi, że też nad tym ubolewam :wink: Ale nie może być tak, aby forum było zamkniętą grupą.
Czekamy też na konkretne sugestie w dziale "Sprawy organizacyjne".

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
B A R T O S Z pisze:
Mate57 pisze:
Mam zasadnicze pytanie,czy któryś z moderatorów w ogóle coś na tym forum robi? Czy tylko widnieje pod tą nazwą i sobie podwyższa samoocenę ? Bo odnoszę takie wrażenie,że tak własnie jest.
Od kilku dni ludzie piszą tutaj ppp ,przeklinają,lub wstawiają obrazki o treści niecenzuralnej.
Takie posty są w miarę mozliwości zgłaszane i nie zgłaszane,ale zaden moderator za przeproszeniem nie raczy dupy ruszyc i cos z tym zrobić.
Jak macie tak robić to lepiej oddajcie tą range komuś innego,temu kto będzie dbał tutaj o porządek,bo jak na razie od jakiegoś czasu robi się tutaj tylko jeden wielki bałagan.
Wiele osób się do tego zraża,i tak jak w moim przypadku wchodzę tutaj jako gość,albo wcale :roll: Bo jak mam siedzieć w takiej atmosferze to naprawdę,podziękuję.
Nie tylko dzieciaki jeźdzą na skuterach są też motocykle,nawet taki dział tutaj widnieje,i co? Mi na pewno nie byłoby miło siedzieć w takim czymś mając 30 lat.

ja pier*** a co tu są małe dzieci co może nie przeklinasz na codzien? :roll: :roll:

No kurcze ale jakiś regulamin chyba jest nie? Ogarnijmy się wszyscy i będzie dobrze a nie większość marudzi..Tylko podejrzewam,że Ci co wchodzą na forum aby tylko założyć temat to i tak o tym nie będą wiedzieć i dalej będą robić swoje..

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox s6 toledo ASZ
Ja tematu nie zakładałem już długi czas jak mam bardzo potrzebę tak ale sporadycznie w ot jest oczywiście dowolność ale z umiarem :p

Tak więc zróbmy coś wszyscy każdy po trochu od siebie i będzie dobrze :D wiem co pisałem wcześniej ale jednak trzeba pomóc bo to nasze 4-um a nie neokidy i tyle.

To tyle ode mnie :D

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak dla mnie to trzeba by było 90% kont usunąć żeby było normalnie a oczywiście to ejst nie możliwe

Peugeot TKR Lady Dragster 125cc
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... start=2260

Peugeot Trekker S6 Racing LongFrame

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=134435&start=20

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2011, 19:14 przez Yankes, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Już nie będzie tak jak przed rokiem 2009 , wtedy na skuterze w mieście max 2 osoby śmigały , a teraz tych 14 letnich tunerów na skuterach jest od zajechania. Poza tym kiedyś Mieloch był taki dla bardziej zaawansowanych , Neokidy to negatywny skutek tego że forum stało się sławne w necie.

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 91#2061751

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4