Dzisiaj jest 22 sie 2025, 18:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na początku jeździłem na gaźniku 17,5 było wszystko ok. ale musialem go oddac bo byl pozyczony i kupilem gaznik 21 nie moglem go wyregulowac i jezdzilem na nim tak przymulowato i pojechalem do miasta źle nie jechal ale pozniej bylo takie cos pozniej dalem gazu a on zgasl potem go odpalic nie moglem i wogole jak by paliwa nie dostawal na ssaniu po meczeniu się odpalił i jakoś dojechałem do domu i świeca ma czarny kolor załozyłem orginalny gaźnik 12mm i wszystko zlozylem jadę 10m i znowu to samo jak zgaśnie i odpalisz on tak śmiesznie przerywa i zgasa na jak by paliwa nie dostawał po chwili kranik podaje dobrze. Co to może być doradźcie może membrana?

L@$kUś ~ Peugeot XP6 ;]

Keeway Huricane 70cc S6 Racing -> Aprilia sr morini ditech/gaźnik -> Aprilia rs 80 dr evo .. ->Yamaha Neos (MBK Ovetto)70cc -> Derbi gpr -> Peugeot XP6 80cc ;]

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=906259#906259

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2011, 22:46 przez Laskus1994, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sory za PP ale nikt nie może pomuc? już to zrobiłem że można jechać jakos wyczyściłem gaźnik zobaczyłem jak membrana i było tak samo zmieniłem świece i jest ok. Ale jak długo jedziesz na całym gaźie zaczyna strzelać z wydechu no nic odkreciłem świece patrze cała czarna to wstawiłem inna i tak samo było ok a jak już dłużej jedziesz na całym gazie to strzela a pozniej to juz nie musisz jechac na ful bo bedzie strzelac nawet jak wolniej i tak na każdej świcy potem robi i zawsze ma ona czarny kolo bawiłem się z gaźnikiem i nic czego to może być wina doradźcie ??

L@$kUś ~ Peugeot XP6 ;]

Keeway Huricane 70cc S6 Racing -> Aprilia sr morini ditech/gaźnik -> Aprilia rs 80 dr evo .. ->Yamaha Neos (MBK Ovetto)70cc -> Derbi gpr -> Peugeot XP6 80cc ;]

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=906259#906259

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]