Dzisiaj jest 30 lis 2024, 22:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
OMG po co ludzie kupują typhoony jak im się nie podobają :lol: mniejsza projekt zacny lecz jak mówił Norbertpiaggio typhoon będzie tylko w papierach i nie szukaj zachwytu wśród użytkowników jeśli ściągasz pomysły od kogoś innego (mogłeś się tym tak nie chwalić :/ ) Czekam na newsy ale czy Typhoonoroxonrg może być najładniejszym tph w PL? ZOBACZYMY :mrgreen:

-Piaggio Typhoon 1994r
-Beta Eikon 2005r
-Wsk Kos 1981r
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=303637

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Po Twoich postach widze, że każdemu dojeżdżasz w temach, że nigdy nic specjalnego, może być lepiej, albo coś Ci się nie podoba..

Jestem ciekaw, co Ty zrobisz idealnego i niesamowitego. Tylko prosze Cię rób, a nie pisz, bo to jeden wielki Spam i wielkie plany, a potem co do czego to niestety ale to nie opłacalne, Typhoon na allegro.

Czekam na Up'y ale z roboty, bo kupić plastiki czy tam silnik to nie problem, gorzej zrobić coś z niczego.

Siema.

Sr 50cc -> Sr 70cc & Nrg -> Rs 70cc <3

Tytuł:
*

Pojazd:
Wierze w niego, może uda sie połączyć dwa projekty :wink: Po co odrazu skreślać chłopaka.. i to oburzenie, kiedyś miałem dziewczynę (avatar z mikolajką) też była dla mnie number one in poland. więcej zrozumienia :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=auniIlD_4SI

Ostatnio zmieniony 28 lut 2011, 19:49 przez yasiek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
yasiek, oj stary silnik ;p ale do skutera ciezko by bylo wsadzic ;d

edit

nie silnik a filmik ;d troche wypilem dzis i mi sie placze .

Obrazek
http://bikepics.com/members/szwedo22/

Ostatnio zmieniony 28 lut 2011, 19:47 przez szwedo22, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
No dobra jak wam nie pasuję że sam nic nie wymyśliłem to zrobię centralny amorek może? Bo w tph jeszcze chyba nie widziałem...a silnik wysunę w tył?

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
adikSR, Centralny w tph widziałem na PJ gdzieś ;d Ale nie chce mi sie teraz szukać .

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
No to kurde już nie wiem co Was zadowoli, custom nie? silnik 125/+ nie? hmmm :/ centralny też nie? Może samolot z tego zrobić? :D Ja tam robię swoje i tyle ode mnie. Zobaczycie wszystko w dalszych up'ach. Potem można dyskutować jak już coś będę miał zrobione i będę mógł to pokazać.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak . Zrób replike Tupolewa i pojedz do russia i na pewno cię pochwalą

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A taka ładna seria miała być... Wiesz, ja tam albo bym tą serię zostawił albo upchnął piękniastą serię, kupił nową ramę na docięcie, zasadził w niej 125 i tył z tego roxa. Tak chyba będzie najbardziej opłacalne bo już silnik (serię) skończyłeś chyba taa?? Powiem, że pomysł nie zły, nie ma co krytykować - jeden zaczął, reszta zamiast motywować to narzekają. :P

Nie ma NRG. :( Na Roxanę przyszedł czas! :D
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=220618 - projekt mojego Roxidła

Tytuł:
**

Pojazd:
No ale jak to ma być skuter tylko dla mnie, nie na sprzedaż, raz na jakiś czas na wypad,zlot dla lansu to wolę go sobie przerobić. Jest jeszcze jedna opcja, a mianowicie jak już bym miał kupować silnik 125 to ciężko dostać go w p/g, to mógłbym kupić drugiego tph 125 za 1000 zł i tylko silniki bym przełożył, bym wtedy miał dwa i dobrze bym na tym wyszedł.

Ostatnio zmieniony 28 lut 2011, 20:54 przez adikSR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Taką piękną seryjkę odwalałeś, aż zachwycony byłem, że sam z seryjką nie będę a tu ty tak. :D Nie no, na moje to jeśli chcesz mieć w papierach 125 to tak jak ty mówisz też dobrze będzie i do takiego dupcię z roxanki + custom. Bo na moje to nie ma sensu tak pięknej seryjki teraz zostawić na customy i 125. ;)

Tytuł:
**

Pojazd:
zdunek136 pisze:
Taką piękną seryjkę odwalałeś, aż zachwycony byłem, że sam z seryjką nie będę a tu ty tak. :D Nie no, na moje to jeśli chcesz mieć w papierach 125 to tak jak ty mówisz też dobrze będzie i do takiego dupcię z roxanki + custom. Bo na moje to nie ma sensu tak pięknej seryjki teraz zostawić na customy i 125. ;)

I tak mój to staruszek 93 rok :D już nie będzie tph bo to będzie kilka skuterów w jednym. Nie mam co robić i nudzi mi się dlatego robię trochę większy projekt. Pierw ogarnę kształty potem ten silnik wmontuje.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
E tam, mój to 1998 i jakoś w miare fajnie się sprawuje. No taa ale zawsze coś po TPH zostanie, chociaż czachę zostaw. ;) No to kolejny projekt...Nie no powodzenia, ja tam mogę tylko pozazdrościć bo sam się boję podejmować czegoś większego. Wsadzaj tą dupkę z Roxany, chyba będziesz pierwszy co całą przełożył a nie wklejał. ;) Weź się chociaż pochwal jak ta seryjka składana przez Ciebie się sprawuje - Nie zmieniaj od razu.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam pewne pytanie...
Ty to robisz dla siebie czy dla nas?
Ma to nas zadowalać czy Ciebie?
Bo po twoim pytaniu co ans zadowoli?
Naprawdę opadłem z sił i straciłem wiarę w ludzi na tym forum... Ty to robisz dla szpanu przed innymi czy dla siebie? Jak dla szpanu to odpuść!
Poza tym już temat że 125++ a ty nawet tego silnika nie masz! Są plany okej ale nie musisz pisać w dodatku o tym w nazwie tematu bo jeszcze raz podkreślam PLANY! Czy może nawet pokuszę się o słowo marzenia.
Jeżeli dla Ciebie Custom to tylko plastiki to się grubo mylisz... Mocny racing lub evo + plastiki i rama po modyfikacjach to jest prawdziwy custom. Poza tym plany są ale więcej rób mniej gadaj. Może wtedy będziesz mógł użyć określenia najlepszy. Bo teraz to 90% seryjnych Typhoon-ów są fajniejsze od tego twojego. A więc nie ma się czym chwalić.

Tak samo na każdym temacie piszesz że nie jest fajnie lub mogło by być lepiej. Oceniasz słabo ,a jak można zauważyć twój temat to dopiero prawdziwa słabizna bo jest gorszy od 70% tego forum. Niektórzy nie mają w planach jakiegoś customu ale przynajmniej coś robią.

Pozdrawiam

"Bywają marzyciele, którzy obchodzą rocznice pojawienia się ich fantastycznych wizji."

Tytuł:
**

Pojazd:
Czas pokaże : ) Ja wiem swoje. Po prostu chcę by Was też zadowolił mój skuter, a robię to dla siebie i dla tych, którzy we mnie nie wierzyli i nie wierzą : ) Chcę ukończyć ten projekt.

Ostatnio zmieniony 28 lut 2011, 21:33 przez adikSR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Matrix Projekt pisze:
Naprawdę opadłem z sił i straciłem wiarę w ludzi na tym forum...

W tej chwili to ja opadłem z sił... Przecież razem z nami tworzysz społeczność tego forum. ;)

Matrix Projekt pisze:
Są plany okej ale nie musisz pisać w dodatku o tym w nazwie tematu bo jeszcze raz podkreślam PLANY! Czy może nawet pokuszę się o słowo marzenia.

Moja koleżanka zawsze powtarza: "Marzenia się spełniają i zawsze będą się spełniać" więc jeśli ktoś sobie coś na prawdę zaplanuje to będzie musiał to zrobić a nie jak człowiek bez wiary - odpuścić i dać sobie spokoj.

Matrix Projekt pisze:
Jeżeli dla Ciebie Custom to tylko plastiki to się grubo mylisz... Mocny racing lub evo + plastiki i rama po modyfikacjach to jest prawdziwy custom.

Przecież pisał, że będzie dupcia z roxany. A znając życie to i tak bez przeróbek nie podejdzie więc podpowiadać nie musisz. A jeśli dla Ciebie set silnika to custom to pozdro...

Matrix Projekt pisze:
Poza tym plany są ale więcej rób mniej gadaj

Czasem warto się poradzić i przemyśleć niż pochopnie kupić i być z tego niezadowolonym a do tego wyrzucić kasę w błoto co dzieje się przy większości nieukończonych projektów...

Matrix Projekt pisze:
Tak samo na każdym temacie piszesz że nie jest fajnie lub mogło by być lepiej. Oceniasz słabo ,a jak można zauważyć twój temat to dopiero prawdziwa słabizna bo jest gorszy od 70% tego forum. Niektórzy nie mają w planach jakiegoś customu ale przynajmniej coś robią.

Najlepszy przykąłd na to, że ludzie nienawidzą krytyki i jeszcze nie dorośli do samokrytyki. Jesli ktoś skrytykuje to najlepiej się odgryźć tak, żeby się w końcu zamknął... A tak po za tym to oblookaj pierwsze strony tematu (1-5) i dopiero powiedz, że nic nie robi.
Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło i nie zrozumiesz mnie źle bo w końcu nie o to mi chodziło tylko o uświadomienie niektórym pewnych rzeczy, w sumie to każdy, który to przeczyta będzie wiedział o co mi chodziło.

Tytuł:
*

Pojazd:
Weźcie nie najeżdżajcie tak na chłopaczyne :mrgreen:
Zobaczymy co z tego będzie, trzymam za ciebe kciuki i chciałbym wierzyć że ci się uda :P

Pożyjemy, zobaczymy...

Tytuł:
**

Pojazd:
Spokojnie ja od początku projektu starałem się Was zadowolić masą zdjęć i wyczerpującymi komentarzami, jak widać nie, którzy nie potrafią tego docenić ale wolę aby każdy wyrażał swoje zdanie i szczerze mówił co myśli, bo jak każdy by miał wchodzić i mówić "super projekt 10/10 zapraszam do mnie" to ja bym podziękował, prowadzę projekt na forum po to by pokazać wszystkim co i jak po kolei, moje problemy itp.. te mniejsze i większe. Za kilka lat pewnie wejdę i będę czytał ten temat od początku, to będzie moja taka pamiątka :) Wiadome nie wszystko od razu wychodzi. Na pewno projekt nie upadnie i będę na bieżąco go prowadził jak cały czas to robiłem.

Każdy kolejny spam zostanie nagrodzony. Oczywiście nie tyczy się to Twojego posta.
Booyaka

Ostatnio zmieniony 28 lut 2011, 22:41 przez adikSR, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio Typhoon
zapowiada się nieźle :cool:

Podczas dobrej jazdy na motocyklu
przeżywasz więcej w ciągu 5 minut
niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie.

Tytuł:
**

Pojazd:
Dzisiaj się zdziwiłem, ponieważ wczoraj smuggler wysyłał mi ssanie ręczne Stage6 150cm pocztą polską, a dziś już było u mnie ; ) I cały czas czekam za paczką z gratami od aerox'a myślę że jutro powinna być u mnie w 90%, najpóźniej w czwartek.

Jutro chyba tnę ramę... jak coś to dam znać. Tylko jest mały problem bo aparat mi się zepsuł i nie mam czym zdjęć po robić, bo chyba avilą nic ciekawego nie wyjdzie. Ale postaram się coś zorganizować.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna