Dzisiaj jest 30 lip 2025, 20:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
piaggus: bardzo prosze pokaz mi taki filmik... akurat robie moje "nieudolne stoopie" przy kazdym zatrzymywaniu sie od 2lat, i lozysko na kole jak i kartery są jeszcze cale.

Derbi Senda DRD Evo
Zapraszam :D

http://www.senda.pl/viewtopic.php?f=33&t=13056

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Booyaka pisze:
jak dla mnie był wygodny Aerox

Wyjeżdża przodem jakby ciągle jeździł po piasku...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Marcin194 pisze:
Booyaka napisał/a:

Też miałem podobne wrażenia po jeździe Roxem.

Co do Aeroxa, dla mnie jest to skuter w dzisiejszych czasach na miare colibra itd, jest ich tyle, że szok. Widać to na forum, o ulicach nie wspomnę (o ludziach, którzy je mają, a na żadnych forach się nie udzielają). Może i jest ładne - gusta gustami, każdy ma swój. Mi za bardzo się nie podoba. Dla jednej osoby, bo druga musi siedzieć na plastiku :roll: Szpanerski podobno...bo Yamaha widnieje na plastikach. No żeby mnie jego posiadacze i obrońcy nie zhejtowali to osiągi i silnik naj najbardziej w porządku. Chyba każdy to przyzna. Tak samo z łatwością tuningu. Lecz dla mnie to skuter dla leniuchów, wszystko dostajemy na tacy, 0 własnej inwencji twórczej. Chyba, że mówimy o customie np zadupka, ale to i już zaczyna się powtarzać. Aerox może kilka lat temu to był krzyk mody itp. Teraz to minęło. Głowa boli jak na forum co 2 skuter to ten cały AEROX.

Nie bronię tu w 100% piaggio, puga czy innych markowych skuterów, bo każdy ma wady i zalety i w każdym znajdziemy rozwiązanie którego nie ma w innym (mowa o serii). Każdy czymś ns urzeka, ale może też odrzucić.

Jak miałbym wybierać skuter z minarelli wybrałbym SR lub Boostera, ale zrobionego na LC. Ewentualnie nowego Jogurta :wink:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
to prawda aeroxow jak psow, w moim samym miescie jest z 5 i kazdy sie chwali mam yamahe jestem najlepszy haaa, gowno prawda cos im padnie to wielki placz i leca do mnie zeby naprawic itp.

dlatego moim zdaniem temat zostaj juz wyczerpany i mozna go zamknac.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Tytuł:
**

Pojazd:
Boberko pisze:
Marcin194 pisze:
Booyaka napisał/a:

Też miałem podobne wrażenia po jeździe Roxem.

Co do Aeroxa, dla mnie jest to skuter w dzisiejszych czasach na miare colibra itd, jest ich tyle, że szok. Widać to na forum, o ulicach nie wspomnę (o ludziach, którzy je mają, a na żadnych forach się nie udzielają). Może i jest ładne - gusta gustami, każdy ma swój. Mi za bardzo się nie podoba. Dla jednej osoby, bo druga musi siedzieć na plastiku :roll: Szpanerski podobno...bo Yamaha widnieje na plastikach. No żeby mnie jego posiadacze i obrońcy nie zhejtowali to osiągi i silnik naj najbardziej w porządku. Chyba każdy to przyzna. Tak samo z łatwością tuningu. Lecz dla mnie to skuter dla leniuchów, wszystko dostajemy na tacy, 0 własnej inwencji twórczej. Chyba, że mówimy o customie np zadupka, ale to i już zaczyna się powtarzać. Aerox może kilka lat temu to był krzyk mody itp. Teraz to minęło. Głowa boli jak na forum co 2 skuter to ten cały AEROX.

Nie bronię tu w 100% piaggio, puga czy innych markowych skuterów, bo każdy ma wady i zalety i w każdym znajdziemy rozwiązanie którego nie ma w innym (mowa o serii). Każdy czymś ns urzeka, ale może też odrzucić.

Jak miałbym wybierać skuter z minarelli wybrałbym SR lub Boostera, ale zrobionego na LC. Ewentualnie nowego Jogurta :wink:

Zgodzę się z tobą ale na skuterze we 2 się lipnie jeździ.
Roxy nie wszędzie są w Polsce tam gdzie mieszkałem w pobliżu miasta 0 roxów.
W Anglii tu gdzie mieszkam to przeważnie Aerox, speedfight i czasami runner.
Raz widziałem sr i z 3 rski.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4