Dzisiaj jest 15 lut 2025, 17:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd: 200+
tak tak , ale on ma ten plastik pod siedzeniem matowy a ty w metaliku..

Ostatnio zmieniony 26 lis 2011, 23:40 przez Speedy3, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy3,

To samo zauważyłem, wiesz mogło inaczej światło padać albo mógł zmatowić już ktoś. Po za tym on dał to zdjęcie jak kupił, a pisał że zaczął skuter przygotowywać do malowania..

ps. ładny stickbomb na avku ;p

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
BlackPatrick, Speedy3, to siedzenie na dole mogłoby być matowe bo tego nie widać. To o czym mówicie to fragment boczków.

Lewy pas to nie kółko różańcowe!

Tytuł:
*

Pojazd:
BlackPatrik, nie mozemy mowić odrazu ze to złodziej bo może od kupił skuter akurat od złodzieja (ja przepuszczam taka wersje) a wiem ze tak robią i od kupują i sprzedają na części jak dobra jest cena a jeśli od kupił to wtedy jest paserem a nie złodziejem nie możemy odrazu osądzać ponieważ ta osoba może nie wiedzieć ze ma akurat kradziony skuter , bo osoba sprzedająca mogła wcisnąć kit ze kiedyś np. zgubiła dokumenty lub jeszcze milion innych kłamstw , jutro wybiorę się na policje i będę wiedział co i jak ale pewnie jak zwykle lache na to położą

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobrze koledzy mówią dzwoń jak najszybciej na policje i zgłaszaj.

Tytuł:
*

Pojazd:
Speedy3 , BlackPatrik - napisałem przecież że matowałem te plastiki i jestem pewny na 100 % że to jest mój ! i w takim samym stanie byl jak mi ukradli

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
gjerisky,

Rozumiem. Prawdopodobnie on "nie wie". Tak to wygląda. Jak widziałeś ma dużo innych aukcji itd. Kupuje za grosze, a od kogo? Od złodziejów. Na 100% wie o tym że coś jest nie tak. Ale ma chleb z tego więc jest ok ;) Na tym polega właśnie to wszystko :p

@Edit:

@Up no spokojnie przecież pisałem o tym ;d

Ostatnio zmieniony 26 lis 2011, 23:54 przez BlackPatrick, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
gjerisky, Nie wiem co ci daje pisanie o tym na forum , to tylko pogarsza twoją sytuacje bo o wszystkim na bieżąco piszesz . Myślisz że ten co ukradł nie przegląda forum ? Pisanie na forum nic ci nie da a wręcz przeciewnie , zaszkodzi bo złodzieji wszystko wie na temat tej sprawy , a pomoc w tym przypadku może ci tylko policja. Więc radze ci nie pisz już nic więcej dopóki nie wyjaśnisz tego na policji.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kołuj adres z allegro, jedź do typa i tak załatw sprawę, policja jak bedzie chciała to sie zajmie sprawą, jak nie to nie, co zrobisz, taki kraj, masz znajomych w policji to robisz co chcesz, nie masz to jesteś szary zwykły ludek i nic nie zdziałasz.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scratch pisze:
Kołuj adres z allegro, jedź do typa i tak załatw sprawę, policja jak bedzie chciała to sie zajmie sprawą, jak nie to nie, co zrobisz, taki kraj, masz znajomych w policji to robisz co chcesz, nie masz to jesteś szary zwykły ludek i nic nie zdziałasz.

do tego LKmoto mam adres :P

SR Setup:
Top Perfomances due plus 70cc
Wariator Stage6 R/T!
Sprzęgło Stage6 torque control
Gaźnik 17,5 Tec. / tec 21mm
Yasuni C20 / leovince zx
Zapraszam do tematu z sr: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178790

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
LKmoto czyli na to wychodzi że koleś kradnie i sprzedaje skuty na części :P ale jaja :D

Dzowń na policje i ustalą wszystko ;)

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox <3
Ja nawet jakbym mial te 600km to i tak bym pojechał. Nie wyobrażam sobie jak ktoś zawinąłby mi skuter a pózniej byłby na allegro w częściach.
Nie odpuszczaj i doprowadz tak tą sprawe ze ten koleś będzie za kratkami a Tobie się za skuter zwróci podwójnie :)...
PS. Tyle co Ty nerwów zjadłeś to ja nawet nie pytam :mrgreen:

Wpadnij do mojego Roxa ! <3

---------> aerox-70cc-power-force-bedzie-lalka-roxyogi-t367954.html

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
jezeli to prawda że on kradnie i sprzedaje na części to jak mu to policja udowodni bedzie grubo :D

Stalker 4ever!<3 ^^ :)
HeBo ?!
Cytuj:
ałto

Cytuj:
kópie sportowy tumik do zómiko kłik cztery te

Tytuł:
*

Pojazd:
sss

Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 20:07 przez gjerisky, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
BlackPatrick pisze:
gjerisky,

Rozumiem. Prawdopodobnie on "nie wie". Tak to wygląda. Jak widziałeś ma dużo innych aukcji itd. Kupuje za grosze, a od kogo? Od złodziejów. Na 100% wie o tym że coś jest nie tak. Ale ma chleb z tego więc jest ok ;) Na tym polega właśnie to wszystko :p

@Edit:

@Up no spokojnie przecież pisałem o tym ;d
Pragnę zauważyć dwie rzeczy... takie samo pęknięcie miał mój kumpel i myślę że jest oni często występujące. Odnośnie kupowania od złodziei... gość ściąga te części i maszyny z zagranicznych szrotów... Ma do nich dowody zakupu i co wtedy?

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
*

Pojazd:
Witam wszystkich z tej strony firma LKmoto
Kolego dziś była u mnie policja, części które podałeś oczywiście nie są Twoje, z Twoim skuterem kompletnie nic wspólnego nie miałem, dla przykładu:
wejdźcie sobie wszyscy niedowiarki na stronę www.archiwumallegro.pl
Wpisz sobie nr aukcji: 1429642744 Jest to blok silnika pierwszy raz wystawiałem go 29.01.2011r
Drugi przykład: nr aukcji: 1262208082 Plastik pod siedzenie wystawiałem go pierwszy raz w dniu 05.10.2010r
Wszystkich przykładów nie będę Ci wypisywał.
Powiedz mi teraz jak mogą to być Twoje części skoro skuter skradziono Ci 26.09.2011r ??

Dodatkowo po zakończeniu sprawy którą zgłosiłeś, ja zgłaszam sprawę o publiczne zniesławienie (forum) oraz o fałszywe oskarżenia (policja) za to grozi odpowiedzialność karna itd, więc już możesz sobie zbierać kasę na odszkodowanie dla mnie.

PS dla wszystkich którzy tu piszą że sprzedaję kradzione części, to też jest publiczne zniesławianie, grozi za to odpowiedzialność karna, więc ostrożnie z słowami na przyszłość radzę.

Pozdrawiam LKmoto

Oczywiście cały ten Twój temat został wydrukowany na potrzeby przyszłego postępowania sądowego, na wypadek gdy byś go usunął.

Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 18:17 przez lkmoto, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Wiem , tylko jedno tamte plastiki może i nie są moje ale tylni ogon jest w 100 % mój ; nie dość ze taki sam kolor to w takich samych miejscach zmatowane (pokazywałem trzem kumplom którzy ze mną robili przy apce i nie mogli uwierzyć że to taki sam plastik..)

niech oskarża . http://motoallegro.pl/ogon-boki-tyl-pla ... 24567.html daje 1000000000 % ze ten granatowy to mój plastik :)

ZAMYKAM TEMAT.
Sprawę podobno przejęły odpowiednie organy, a zbędne posty i wzajemne oskarżanie jest nie na miejscu.
Faciu3

Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 20:21 przez gjerisky, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5