HKHL pisze:
Sugerujesz że przez cylinder mam taki problem O.o? pozatym powiedz który cylinder za 650zł da mi lepsze osiągi niż Stage6 Sport Pro MKII?
Na napędzie serii rusza i rozpędza się do 80 ale tak rusza że nogami bym wolał się odpychać i kręci 8tyś. Na napędzie podanym powyżej nie rusza wcale.
Zapłon jest okej.
Chodzi mi o to, że kupiłeś Stage6, nie patrzy się tylko na moc, co Ci z tej mocy jak obecnie nawet nie jedzie, a druga sprawa po co kupować Mk2 skoro 1500km i wyglądają jak sport po 10tys? Lipnej jakości są, dodatkowo źle spasowane, słabej jakości nicasil, wejdź na pierwsze lepsze forum i sprawdź opinie na temat tego cylindra, dobrze, zgodzę się, mocy ma trochę, ale wolałbym już kupić Motoforce Racing, bo on cieszy się dobrą opinią, a po za tym cena jest podobna, jak za ten zestaw i również jest aluminiowy, a ma mało negatywnych komentarzy.
-- 11 maja 2014, o 22:27 --
Odnośnie tego, że ruszyć nie chcę, około 2tyg. temu kolega kupił sprzęgło Tec Evo Racing+ Dzwon Hebo nowy! Nowy dzwon sprzęgła był krzywy po prostu i nie łapał, kręcił się do 9tys. obrotów i ledwo ledwo ruszał, dosłownie nogami byś się mocniej rozpędził, nie chciał jechać, założyliśmy seryjny dzwon i ogień, spróbuj, może i u Ciebie jest ten sam problem, załóż cały napęd z Twojego setupu i seryjny dzwon i spróbuj, sprężynki twarde, docisk twardy/medium i rolki 3.5-4g i nie ma bata, żeby nie ruszył, jeżeli wszystko kupiłeś odpowiednie, tzn dzwon 107mm i sprzęgło również to musi działać, tak jak mówię, spróbuj na seryjnym dzwonie.