Dzisiaj jest 20 sty 2025, 10:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Zipp pro
Ziel0ny, popiera w 100% :) Kto myśli że do zawodówki chodzą same idioci itp .. ten sam nim jest .. Też wolałem pójść do zawodówki i otrzymywać te 5,4 niż do technikum i jechać na 1-3 .. Moim zdaniem kto chce się uczyć to i w zawodówce się więcej nauczy niż w technikum. Później pracodawca może patrzyć na papiery ale np z zawodówki kolo może lepiej i więcej umieć niż nie jeden po technikum więc nie krytykować jeżeli ktoś tam nie chodzi ^^ :P :evil:

Zajrzysz ?
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pytanie i rada od starszych chcialem zapytac na temat szkoły chcialbym isc do technikum ale nie ucze sie zadobrze i nei mam na to checi , po zawodówce mozei bym znalazł robote , dodam też że mój dziadek ma tokarke chonownice warsztat ktory sluzył do toczenia robienia szlifów itd ;) Jak doradzicie isc do samochodowki na mechanika elektro , czy do metalówki spawacz tokarz itd jakbyscie doradzili to bym był bardzo wdzieczny p.s nie chwalac sie umiem i potrafie prawie wszystko zrobic od budowlanki po mechanike do reszte nie mam nerw komputer przyrodnicze itd . odrazu wykluczam LO ;) doradzcie napewno sie mi przyda . POZDRO LWG !!!

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?
t=326178 <- zobacz SHL'ke Jedyna na forum ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie, ktoś z Was chodzi do szkoły która ma w planie kurs obrabiarek (CNC) ? brat namawia mnie żebym poszedł do szkoły która ma to w planie bo po takim kursie sie bardzo dobrze zarabia, on sam skończył samochodówke pare lat temu z dobrymi ocenami, a teraz jest przedstawicielem handlowym. Kurs na CNC kosztuje ok. 2,5k. własnie on chce go zrobić tyle że to nie tak łatwo bo musi byc odpowiednia ilosc osób zeby sie tam dostać.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
marshallrox, z tego co wiem to w moim miescie cnc jest w elektryku chyba w technikum

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Derbi Senda SM DRD Racing 11'
U mnie w szkole tj. Zespół Szkół mechaniczno-elektrycznych w Żywcu są kursy CNC.

Zobacz trekkera: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2181930#2181930

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
Nie mylcie technik mechanik z technik pojazdów samochodowych :) Powiem jedno w zawodówce nauczysz się zawodu masz praktyki, w technikum niczego Cię nie nauczą nauczyciele sami nie mają pojęcia o czym gadają wiem z doświadczenia :)

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3