Dzisiaj jest 05 lis 2024, 20:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam,mam pytanie czy jeśli zamontuje ten cylinder do swojej S9 to muszę wymieniać łożyska czy też wał,proszę nie piszcie kup jakąś 70cc,warunek od rodziców,i ile jestem w stanie uzyskać na nim mocy z wydechem Tecnigas Next R,wariatorem Top Racing Sv1 i gaźnikiem 19mm,sprzęgło i dzwon Tec.

http://allegro.pl/cylinder-kit-airsal-s ... 06206.html

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
Masz 18 lat i o takie rzeczy pytasz rodziców ? :lol:
Jest taka opcja , ze kupisz 70 , a powiesz ze to sportowa 50-tka i masz luz.
Zalezy jaki masz przebieg , ale czy wrzucisz 50 czy 70 to wału nie zmieniasz a i lozyska nie koniecznie tylko zalezy jaki przebieg , ale nie wiem czy wiesz , ze sportowe 50 potrafią krecic wieksz obr niz 70 ale wał i tak wytrzyma.

Ja bym airsala 50 nie kupował jednak , jak coś kup malossi sporta 70. Ale nawet lepszą opcję możesz zrobić tak: wariator , sprzeglo , dzwon , gaznik co wymieniłeś to mozesz smiało zostawić , a dokupisz sobie wydech stage6 pro replica + odblokowany moduł (wyjdzie Cie to tyle co airsal 50 nowka) I osiągi powinienes miec zajebiste , pewnie slyszales o macku z forum co mial wlasnie wydech pro relice , caly naped i gaznik z modulem i lecialo mu do samego konca licznika super zajebiscie full extra , a nawet jak o nim nie slyszales to pewnie ktos napisze o nim. Osiagi miał lepsze jak nie jeden na cylku 70 cc , a bywali tu tacy co mieli na 70 osiągi 85 - 90 REALNE :)
Wez sobie zrob jeszcze porting cylka serii to bedzie lepiej smigał , okno wydechowe pod pro replice i kanaly powiekszyc , damian by to zrobil idealnie.
Z tego co pamietam chyba maciek miał tak: s6 pro replica- moduł- gaznik 17.5 motoforce - wariator malossi-sprzeglo tec-dzwon stage6.

Wydech s6 pro replica w chromie sprzedaje użytkownik tego forum za 300 , jest do p\g ale idealnie podejdzie pod s9 zreszta wiesz bo sie pytales , jedynie moze jakies mocowanko z kawalka blaszki , a pod cylek ideal

Link do tematu w sprzedam-> http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=318561 i masz zdj itp , dokup sobie modul i smigaj.

Chociaz i tak widze , ze ty zakładasz co troche inny temat z kazdym wydechem , a i tak zadnego nie kupujesz , pewnie moje pisanie na marne bo zaraz bedziesz mial kolejny super pomysl na tuning ale co mi tam , nudzilem sie troche to napisalem i mam nadzieje ze pomogłem.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
piter9 ej a ten wydech podejdzie pod Kymco Aglity 50 rs 2t naked ?? bo sam poluje na pro replice :twisted:

KONTO AWARYJNE !

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ku***, zaczynacie mnie wkur****. A to podejdzie, a tamto podejdzie? Czlowieku pomysl troche, sporbuj pokombinowac, kupic dopasowac, a nie na gotowca leciec. Cala w tym sztuka żeby zrobić oryginalnie i fajnie, a nie zrobić gotowca albo tak jak ktoś miał i cię cieszyć że jakoś chodzi.

Sorry za offtop

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=654504#654504 Ruszył po awari! FILMIK>20<

http://www.youtube.com/watch?v=vc5lu-9F ... e=youtu.be

Kymco Super 9 Racing!! The fastest on Poland^^

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]