Dzisiaj jest 16 lut 2025, 0:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR, Mój też napalał sie na E46 tylko w wersji m,nawet był jedną oglądać ale trafiła się okazja i kupił A5 sportback 3.0 i mogę samochód polecić w 100% :D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja do tej ceny brał bym coś w turbo benzynie :) Np. http://otomoto.pl/saab-9-3-turbo-C13515116.html albo http://otomoto.pl/subaru-impreza-wrx-2- ... 62317.html lub jakieś volvo w turbo :)

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Borek96 pisze:
Tak tak, a co, powiesz, że RS6, S6, S4, RS4, RS2, S2 nie mają charakteru ?

Nie, bo to jest tylko Audi... :wink: :<

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nynek, Napisał wyraźnie że samochód z charakterem i podał przykład focusa rs 225 koni więc szukamy czegoś w tym stylu ;/ Czy dla ciebie 40 letni facet to już musi mieć 1.9TDI 105 km?Mój 60 letni dziadek jeździ W209 320 i podejrzewam że by objechał nie jedengo 20 latka :D

Ostatnio zmieniony 17 sty 2011, 19:48 przez dawidjj22, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
Rowan pisze:
Borek96 pisze:
Tak tak, a co, powiesz, że RS6, S6, S4, RS4, RS2, S2 nie mają charakteru ?

Nie, bo to jest tylko Audi... :wink: :<

Tak, a beta niby coś lepszego ? Jak dla mnie Quattro rozwala rwd. Jak dla mnie nie... Tak samo honda i toyota... Gratuluję pomysłu.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Od kiedy to japońce mają dusze/charakter a w szczególności Toyota?
Jedyny samochód z duszą na jaki może sobie pozwolić przeciętny Polak to Alfa Romeo.
Volvo się wyrobiło z wnętrzem.

Ostatnio zmieniony 17 sty 2011, 20:22 przez br3w, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja bym celował w Type eRa http://moto.allegro.pl/honda-civic-type ... 28516.html

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
http://allegro.pl/sprzedam-porsche-boxt ... 49774.html

**** Dziekuje Dobranoc ****

Tytuł:

Pojazd:
Borek96, ale ile zabawy jest przy tylnym napedzie :D

http://otomoto.pl/bmw-330-m-pakiet-C16976022.html
Mysle ze za 40 by poszla ;)
Jest chyba wszystko oprocz navi. Siedzi w niej swietny silnik 204km z mozliwoscia chiptuningu na 250 :D A przy tym spalanie nie bedzie wcale jakies wielkie

Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.

Tytuł:
**

Pojazd:
ja bym brał tą becie z grudziądza, piękna : )
Tylko że automat ;/

Ostatnio zmieniony 18 sty 2011, 9:36 przez adikSR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Borek96, szkoda mi dyskusji z kimś tak płytkim w temacie samochodów jak Ty, który myśli, że jak Audi jeździ dużo po ulicach i w telewizji widział, to już nie wiadomo co. Co do Betki, na pewno da duużo więcej przyjemności i wrażeń niż jakieś Audi... Co do Toyoty, to co Celica to nie jest auto, które potrafi coś od siebie dać? Silnik 1.8, który kręci się do 8krpm daje spoooro frajdy, miałem okazję się przejechać za kierownicą, szczególnie powyżej 5 tyś obrotów bardzo ladnie przyspiesza :D No i na pewno jest sporo ładniejsza i lepiej wykończona w środku od Forda... A co do Hondy to Civic Type-R jest duż fajniejsze od każdego Audi, jakie byśmy wzięli pod uwagę, a w tej wersji 200konnej nie braknie mocy na pewno :wink:

Tytuł:
*

Pojazd:
Rowan, Tacy napaleńcy na dużo koni jak ty kończą w rowie ;/ Nie chce bronić audi ani też krytykować mój kuzyn ma audi a6 1.9 i teraz aktualnie ma 177 km wiec nie jest mało i radość z jazdy jest lepsza gdyś osiągi ma dobre a po drugie jak jedziesz 200km/h możesz sobie posłuchać radia nie tak jak w innych co wszystko chodzi jak jedziesz szybko.... Może BMW lepsze tylko na tył napęd nie pojeździsz w zimę bo szkoda auta jakby mu się coś stało :(

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rowan pisze:
Borek96, szkoda mi dyskusji z kimś tak płytkim w temacie samochodów jak Ty, który myśli, że jak Audi jeździ dużo po ulicach i w telewizji widział, to już nie wiadomo co. Co do Betki, na pewno da duużo więcej przyjemności i wrażeń niż jakieś Audi... Co do Toyoty, to co Celica to nie jest auto, które potrafi coś od siebie dać? Silnik 1.8, który kręci się do 8krpm daje spoooro frajdy, miałem okazję się przejechać za kierownicą, szczególnie powyżej 5 tyś obrotów bardzo ladnie przyspiesza :D No i na pewno jest sporo ładniejsza i lepiej wykończona w środku od Forda... A co do Hondy to Civic Type-R jest duż fajniejsze od każdego Audi, jakie byśmy wzięli pod uwagę, a w tej wersji 200konnej nie braknie mocy na pewno :wink:

Dobrze wiedzieć, jak dla Ciebie nowa celica to iście sportowe auto, tak samo jak civic type-r. Te nowe, to zwykłe szlifierki, które więcej wyją niż jadą, z napędem na przód. Dla mnie się nie podobają zbytnio japońce (tylko impreza i evo). Już bet jeździ więcej po ulicach niż Audi, w telewizji też rzadko widuję Audi. Może lubisz te szlifierki, ja preferuję Audi. Niby dlaczego beta da więcej ? Bo co ? Bo tylny napęd ? Co, będziesz na drogach zwykłych bawił się w elo driftera ?
POZDRO PŁYTKI !

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Borek96, bo daje wiecej frajdy z jazdy i juz... Co bede tlumaczyl 14 letniemu kolesiowi czemu BMW daje wiecej frajdy z jazdy od Audi jak nawet chyba za kierownica nie siedziales;/ Wiec uwazam ze dyskusja na ten temat jest zbedna.

Co do tylnego napedu jest bezapelacyjnie lepszy niz przod naped i daje wiecej frajdy z jazdy niz quattro w Audi. Dorosnij, pojezdzij roznymi samochodami potem mozesz mowic co preferujesz, albo co jest lepsze :lol:

abduls, co do jazdy w zimie to wcale nie jest tak zle. Kontrola trakcji nie pozwala na zaden poślizg ;)

Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.

Tytuł:
**

Pojazd:
za 47 tysia masz na allegro merola od radio maryja ;) ostatnio widziałem ;D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dante182,

Widzę , że masz z 30 lat :)

A widać,że chyba w życiu w zimę autem z tylnym napędem nie jeździłeś :) Kontrola trakcji w zimę to może i spełnia swoja rolę,ale przy ruszaniu,a co gdy wpadniesz w poślizg-przypuśćmy,że koleina pociągnie? w przednim napędzie dodasz gazu i cię "wyciągnie" niestety przy tylnym napędzie wiele nie zdziałasz.

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Borek96 pisze:
Rowan pisze:

Dobrze wiedzieć, jak dla Ciebie nowa celica to iście sportowe auto, tak samo jak civic type-r. Te nowe, to zwykłe szlifierki, które więcej wyją niż jadą, z napędem na przód. !

Zawsze alternatywą jest mr2 honda s2k... Poza tym znajdź mi audi ktore do 100 ma 6 sek przy pojemności 1.6... Jak v-teci charakteru nie maja to co? Cala grupa vw kojarzy sie z starszym panem... A te wszystkie rs6, s6, s8 prowadza sie jak tapczan... Rs4 jeszcze jest Ok Ale te wszystkie uportowione z grupy VW sa bez duszy...typu Passat r36... To sa auta na autobahny i z autami sportowymi czy tez autami z dusza nie maja nic wspolnego ze sportem... Quattro to legenda... Dzisiejsze quattro to nie to samo...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dante182 pisze:
Borek96, bo daje wiecej frajdy z jazdy i juz... Co bede tlumaczyl 14 letniemu kolesiowi czemu BMW daje wiecej frajdy z jazdy od Audi jak nawet chyba za kierownica nie siedziales;/ Wiec uwazam ze dyskusja na ten temat jest zbedna.

Co do tylnego napedu jest bezapelacyjnie lepszy niz przod naped i daje wiecej frajdy z jazdy niz quattro w Audi. Dorosnij, pojezdzij roznymi samochodami potem mozesz mowic co preferujesz, albo co jest lepsze :lol:

abduls, co do jazdy w zimie to wcale nie jest tak zle. Kontrola trakcji nie pozwala na zaden poślizg ;)

Sam pewnie masz 15 :). Co do tylnego napędu, to jeździłem osobiście nie jakimiś mega mocnymi Betami, ale 318is E36 i 320i E36, dla odmiany w quattro jeździłem A6 V6 TDI (w sumie jeżdżę raz w tygodniu za kierownicą), prawie najmocniejszą 225 konną TT pierwszej gen., A8 3.3TDI i Audi 200 2.2T i więcej frajdy sprawia mi Quattro, szczególnie w TT.
Marcin194 pisze:
Zawsze alternatywą jest mr2 honda s2k... Poza tym znajdź mi audi ktore do 100 ma 6 sek przy pojemności 1.6... Jak v-teci charakteru nie maja to co?

s2000 nie ma silnika 1.6, tylko 2.0 i 2.2 :). Audi z silnikiem 1.8 ma do 100 5,9s (TT clubsport)
A Audi RS2 z silnikiem o poj. 2.2 rozwala S2000 jak chce, a to przecież rodzinne kombi
poniżej 5s do setki.
Marcin194 pisze:
A te wszystkie rs6, s6, s8 prowadza sie jak tapczan... Rs4 jeszcze jest Ok

Jeździłeś, że tak mówisz ? Jak czytałem, to wszystkie prowadzą się bardzo dobrze.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 18 sty 2011, 18:01 przez Borek96, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Borek96, tak, a potem się budzisz :mrgreen:
abduls pisze:
Rowan, Tacy napaleńcy na dużo koni jak ty kończą w rowie ;/

Ale czy widziałeś czego kolega szuka? Szuka czegoś z charakterem i mocą, która nie jest okagańcowana w Quattro i inne srratro :mrgreen:
Ja wcale nie jestem napaleńcem, bo tutaj na forum jest takich, jak kolega wyżej co nie ma pojęcia o jeździ naprawde mocnym autem, ja nie mówię, że jeździłem czymś mega mocnym, a za takie uwazam auta powyżej 200KM, między 150 a 200 jest bardzo mocne. Dla mnie 150 to już dużo i na niskich biegach na normalnych drogach jest o trudno opanować w gazie przy podłodze... Zdaję Sobie z tego całkowicie sprawę i cały czas się ucze, prawdziwa jazda zacznie się jak będe miał prawko, a teraz jeżdzę sporo, bo mam taką możliwość i to różnymi autami i naprawde każde daje inne wrażenia z jazdy, cofania, zawracania, wchodznia w zakręty...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rowan pisze:
Borek96, tak, a potem się budzisz :mrgreen:
abduls pisze:
Rowan, Tacy napaleńcy na dużo koni jak ty kończą w rowie ;/

Ale czy widziałeś czego kolega szuka? Szuka czegoś z charakterem i mocą, która nie jest okagańcowana w Quattro i inne srratro :mrgreen:
Ja wcale nie jestem napaleńcem, bo tutaj na forum jest takich, jak kolega wyżej co nie ma pojęcia o jeździ naprawde mocnym autem, ja nie mówię, że jeździłem czymś mega mocnym, a za takie uwazam auta powyżej 200KM, między 150 a 200 jest bardzo mocne. Dla mnie 150 to już dużo i na niskich biegach na normalnych drogach jest o trudno opanować w gazie przy podłodze... Zdaję Sobie z tego całkowicie sprawę i cały czas się ucze, prawdziwa jazda zacznie się jak będe miał prawko, a teraz jeżdzę sporo, bo mam taką możliwość i to różnymi autami i naprawde każde daje inne wrażenia z jazdy, cofania, zawracania, wchodznia w zakręty...

Nie musisz mi wierzyć, tak było, jestem w końcu synem mechanika, jeździłem wieloma samochodami masterze.
Quattro kagańcem ? Widać nigdy nie jeździłeś żadnym Audi z Quattro, to jest wolność. Moc z przednim napędem to jest to ! Tak, wszyscy to kochają, 250km na przednim napędzie, jest prowadzenie, jest moc, przedni napęd jest mega !
Powiedz dla taty, żeby kupował S6, ew. Impreze.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 18 sty 2011, 19:49 przez Borek96, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna