Dzisiaj jest 20 lip 2025, 22:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Borek96 pisze:
Tak, wszyscy to kochają, 250km na przednim napędzie, jest prowadzenie, jest moc, przedni napęd jest mega !

Właśnie poległeś :mrgreen: Quattro i napęd na przód :mrgreen: Oj człowieku, fakt na przód idzie około 60-70%, ale nie jest to niezależny napęd. A tak, właśnie tak, może dla kogoś takiego jak ty, który nie ma pojęcia o samochodach jet wolnością, bo jak się nei ma o czymś pojęcia, to sie ciśnie na pałe, a auto samo za Ciebie jedzie i to jest wolność...
aha, a jeśli juz, walnałeś bajke, że jeździłęś takimi autami, bo ojciec jest mechanikem, znaczy to tylko, że te nowe super auta na okrągło się psują :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 18 sty 2011, 20:34 przez Rowan, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Borek96 pisze:
Moc z przednim napędem to jest to ! Tak, wszyscy to kochają, 250km na przednim napędzie, jest prowadzenie, jest moc, przedni napęd jest mega !

Ale z ciebie znawca... Zobacz najmocniejsze wersje Focusa i wtedy się wypowiadaj na temat przedniego napędu znawco.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
czarekcw pisze:
Borek96 pisze:
Moc z przednim napędem to jest to ! Tak, wszyscy to kochają, 250km na przednim napędzie, jest prowadzenie, jest moc, przedni napęd jest mega !

Ale z ciebie znawca... Zobacz najmocniejsze wersje Focusa i wtedy się wypowiadaj na temat przedniego napędu znawco.

A czy ja mój mistrzu mówiłem o focusie ? Zastanów się, rusz czasem główką.
Cytuj:
Właśnie poległeś :mrgreen: Quattro i napęd na przód :mrgreen: Oj człowieku, fakt na przód idzie około 60-70%, ale nie jest to niezależny napęd. A tak, właśnie tak, może dla kogoś takiego jak ty, który nie ma pojęcia o samochodach jet wolnością, bo jak się nei ma o czymś pojęcia, to sie ciśnie na pałe, a auto samo za Ciebie jedzie i to jest wolność...
aha, a jeśli juz, walnałeś bajke, że jeździłęś takimi autami, bo ojciec jest mechanikem, znaczy to tylko, że te nowe super auta na okrągło się psują :mrgreen:

Na przód idzie 40%, na tył 60% kozaczku :). Może Ty nie masz pojęcia, no ja nie wiem, czy dla Ciebie 12 letni samochód to jest taki świeżaczek... Z ESP jeździłem tylko w TT i A8. W reszcie nie było. Aha, spoko, jak stoi u mechanika to się psuje, u mechanika się wykonuje chyba wymiany eksploatacyjne, co mistrzu ? Nie tylko jak się zepsuje. Możesz mi nie wierzyć, na takich kozaczków jak Ty, to ja leję sikiem górnolotnym, jak to już ktoś kiedyś napisał :mrgreen:
Pozdro&Poćwicz.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 18 sty 2011, 21:54 przez Borek96, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Borek96 pisze:
Z ESP jeździłem tylko w TT i A8.

A w jakiej grze jeździłeś tymi samochodami :mrgreen: ?

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw pisze:
Borek96 pisze:
Z ESP jeździłem tylko w TT i A8.

A w jakiej grze jeździłeś tymi samochodami :mrgreen: ?

A wyobraź sobie panie dowcipnisiu, że w grze zwanej życiem ? Nie wierz, to nie, nie zależy mi na twoim zdaniu.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

No tak- masz 14 lat i jeździłeś nie wiadomo jakimi furami które nie były twoje i nie masz prawa do nich się dotykać za kółkiem- fajny serwis macie na Podlasiu no no.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw pisze:
No tak- masz 14 lat i jeździłeś nie wiadomo jakimi furami które nie były twoje i nie masz prawa do nich się dotykać za kółkiem- fajny serwis macie na Podlasiu no no.
Samochodu klienta nigdy nie ruszyłem. Takie samochody są u mnie w rodzinie :). Tata by mi nie dał nigdy samochodu klienta, jak nawet nie daje pracownikom przestawiać ich na placu.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Borek96 pisze:
jestem w końcu synem mechanika, jeździłem wieloma samochodami masterze

Z tej wypowiedzi całkiem co innego wnioskuję.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw pisze:
Borek96 pisze:
jestem w końcu synem mechanika, jeździłem wieloma samochodami masterze

Z tej wypowiedzi całkiem co innego wnioskuję.
Więc chyba proste, że interesuję się samochodami i nimi jeżdżę, jak mam okazję, powiedz mi i się zastanów, czy byś dał swojemu synowi auto klienta ?

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 106 s16
Borek96, On nie rozumie synów mechanika, w innym podobnym temacie była podobna kłótnia.

Jeśli chodzi o jakieś auto z charakterem do 40k na pierwszym miejscu stawiam Subaru, miałem okazję przejechac się WRX choc w tej cenie kupił byś jakieś STI i na prawdę ma dużą chęc do jazdy co dopiero musi robic STI. Ewentualnie jak chcesz coś komfortowego to jakaś Beta lub Honda Accord 2.2

Obrazek
100km/h na GPS
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=76528

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: X-type 3.0/Astra Turbo
Nie chcę wzbudzać, żadnej kłótni, ale chciałbym wyjaśnić 2 pojęcia:
"jechałem/jeździłem/jeżdżę" - poruszanie się samochodem na większych odległościach, z większymi prędkościami
"parkowałem, przejechałem się" - poruszanie się pojazdem w odległości 10m w celu bezpiecznego zaparkowania, ew. przejechanie się kawałekiem drogi

I tu musicie się zastanowić które pojęcie odnosi się co tego co mówicie... Co można poznać po samochodzie jadąc nim 15km/h... Nie wchodząc w zakręt w celu sprawdzenia trakcji... I chodzi tu o każdą nawierzchnię mokro, sucho, lód, śnieg, piach... Nie sprawdzając wszystkiego można gówno powiedzieć o samochodzie... I najważniejsze... porównywanie, np. e46 do D2 jest lekkim przegięciem : )... Nie mam nikogo na myśli, nie chcę być niemiły.. po porstu wyrażam swoje zdanie :)

Co do tematu.

Jest mnóstwo takich samochodów, poprzez usportowione, sportowe, szybkie limuzyny... a nawet turbodoładowane V8 w SUV'ach. Wszystko zależy co Twój tata chce od samochodu.. czy ma być wygodny i szybki, np. S80 T6, S6, S8, E55AMG, E500, C36AMG, M5, 540, 550, 9-5,itd. Bezkompromisowy, np. Focus ST, RS, Megane to 280Km.. jakoś się tam nazywa :), Type-R,S może Impreza, EVO... czy może coś pokroju jakiegoś SUV'a, np Forestera 2,5 Turbo (jest łogień :D), itd.

Musi poprostu się zastanowić czego chce... Poszukanie ładnego egzemplarza to już nie problem :)

GALAXY pisze:
coś mi sie wydaje że masz 2t (mój derbi ma to samo) :)

quap pisze:
kielbaski z gazowego grilla sa dobre

Sprzedam: http://otomoto.pl/yamaha-yz-125-zarejes ... 93269.html

Tytuł:
Awatar użytkownika

jedrula123 pisze:
Nie chcę wzbudzać, żadnej kłótni, ale chciałbym wyjaśnić 2 pojęcia:
"jechałem/jeździłem/jeżdżę" - poruszanie się samochodem na większych odległościach, z większymi prędkościami
"parkowałem, przejechałem się" - poruszanie się pojazdem w odległości 10m w celu bezpiecznego zaparkowania, ew. przejechanie się kawałekiem drogi

I tu musicie się zastanowić które pojęcie odnosi się co tego co mówicie... Co można poznać po samochodzie jadąc nim 15km/h... Nie wchodząc w zakręt w celu sprawdzenia trakcji... I chodzi tu o każdą nawierzchnię mokro, sucho, lód, śnieg, piach... Nie sprawdzając wszystkiego można gówno powiedzieć o samochodzie... I najważniejsze... porównywanie, np. e46 do D2 jest lekkim przegięciem : )... Nie mam nikogo na myśli, nie chcę być niemiły.. po porstu wyrażam swoje zdanie :)

Brawo, bardzo dobra wypowiedź którą cytuję dla Krychu i Borek96.

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Borek96 pisze:
Może Ty nie masz pojęcia, no ja nie wiem

tekst 14-sto latka do 22 !! :mrgreen:
Kto, kupujący auto, zważy na twoje posty
Borek96 pisze:
Co do tylnego napędu, to jeździłem osobiście nie jakimiś mega mocnymi Betami, ale 318is E36 i 320i E36, dla odmiany w quattro jeździłem A6 V6 TDI (w sumie jeżdżę raz w tygodniu za kierownicą), prawie najmocniejszą 225 konną TT pierwszej gen., A8 3.3TDI i Audi 200 2.2T i więcej frajdy sprawia mi Quattro, szczególnie w TT.

Po trawce lub po podwórku...
Borek96 pisze:
s2000 nie ma silnika 1.6, tylko 2.0 i 2.2 . Audi z silnikiem 1.8 ma do 100 5,9s (TT clubsport)

W tym momencie pisałem o civicu b16a2... Po za tym to TT jest z turbiną, a Civic jest wolnossący...
A Lamborghini Gallardo z silnikiem 4,8 v10 ma 3,5 i co ??
A Audi RS2 z silnikiem o poj. 2.2 rozwala S2000 jak chce, a to przecież rodzinne kombi
poniżej 5s do setki. [/quote]
I dalej jeździ jak tapczan bo to przecież "rodzinne kombi" nic ze sportem wspólnego nie mające... 2.2 20V turbo 315 KM?? no i czym tu się szczycić jak nie ma jak przenieść tego na asfalt?
Szukaj aut podobnej klasy do Civic'a w grupie twojego kochanego VW. Podobnej klasie to znaczy przednionapędowa ośka wolnossąca o pojemności 1,6 która fabrycznie łapie 180KM...
Dziecko przewieź się najpierw jakimś autem... np Mondeo twojego ojca, ale nie po trawce czy parkingu, a potem mów o charakterze samochodu...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 14:32 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marcin194 pisze:
Borek96 pisze:
Może Ty nie masz pojęcia, no ja nie wiem

tekst 14-sto latka do 22 !! :mrgreen:
Kto, kupujący auto, zważy na twoje posty
Borek96 pisze:
Co do tylnego napędu, to jeździłem osobiście nie jakimiś mega mocnymi Betami, ale 318is E36 i 320i E36, dla odmiany w quattro jeździłem A6 V6 TDI (w sumie jeżdżę raz w tygodniu za kierownicą), prawie najmocniejszą 225 konną TT pierwszej gen., A8 3.3TDI i Audi 200 2.2T i więcej frajdy sprawia mi Quattro, szczególnie w TT.

Po trawce lub po podwórku...

Nie chce mi się już do takich niedowiarków odpisywać. Widać, pewnie ty masz 13, jak się boisz pokazać ile masz lat.

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Cytuj:
jak dla Ciebie nowa celica to iście sportowe auto

jak dla ciebie rodzinne kombii to iście sportowe auto to pozdro!!!
SILNIK I KONIE MECHANICZNE TO NIE WSZYSTKO!
Patrzysz w internecie na dane pojazdów i mówisz że lepsze ...
Nie musze się chwalic tym ile mam lat by wyśmiewać twoją głupotę gdy wiem trochę więcej niż ty!
Cytuj:
mi się już do takich niedowiarków odpisywać.

chętnie przewioze się do augustowa, a ty podprowadzisz mi te maszyny... skoro w twojej rodzinie i możesz nimi jeździć to nie sprawi to kłopotu?

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 14:43 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marcin194 pisze:
Cytuj:
jak dla Ciebie nowa celica to iście sportowe auto

jak dla ciebie rodzinne kombii to iście sportowe auto to pozdro!!!
SILNIK I KONIE MECHANICZNE TO NIE WSZYSTKO!
Patrzysz w internecie na dane pojazdów i mówisz że lepsze ...
Nie musze się chwalic tym ile mam lat by wyśmiewać twoją głupotę gdy wiem trochę więcej niż ty!
Cytuj:
mi się już do takich niedowiarków odpisywać.

chętnie przewioze się do augustowa, a ty podprowadzisz mi te maszyny... skoro w twojej rodzinie i możesz nimi jeździć to nie sprawi to kłopotu?

Tak tak, moją głupotę ? Na pewno wiesz więcej, dla mnie celica to pseudo sportowe auto, a taka S6 USTPORTOWIONY rodzinny samochód. W domu jest A6 i TT, a reszta jest rozrzucona dalej :). Nawet już mi się nie chce z takimi za przeproszeniem, debilami pisać, którzy wywyższają się, myśląc, że są lepsi i wiedzą więcej.
Jak dla mnie temat został wyczerpany i nie ma sensu ciągnąć go dalej.
Marcin194 pisze:
i możesz nimi jeździć to nie sprawi to kłopotu?

A czy mówiłem, że tymi wszystkimi mogę jeździć na codzień ? raz dostałem, przejechałem się i tyle.
Tylko A6 i TT mogę.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 15:02 przez Borek96, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Marcin194 pisze:

No to w takim razie, ja też wpadnę :lol: Nie sam, bo do prawka pół roku nie całe, ale z kumplem :mrgreen: To kiedy? :<

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 15:07 przez Rowan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rowan pisze:
Marcin194 pisze:

No to w takim razie, ja też wpadnę :lol: Nie sam, bo do prawka pół roku nie całe, ale z kumplem :mrgreen: To kiedy? :<

YYY nigdy ? Nie chciałbym was nigdy spotkać :).

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
Przecież teraz nikt nie ustąpi..
Dajcie juz spokój.

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

boisz się?? :mrgreen: obiecuję że ja ci nic nie zrobię... Ewentualnie mooja ręka ale ona nie chce z tobą rozmawiać...
seku145 pisze:
Przecież teraz nikt nie ustąpi..
Dajcie juz spokój.

Właśnie po to mamy Offtopic... daj się ludziom pobawić :mrgreen:
Rowan pisze:
To kiedy?

W sobotę?? :lol:

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 15:23 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna