Dzisiaj jest 15 lut 2025, 23:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
To teraz po wielu krytykach :wink: dodam coś od siebie...Na nie ładuj w siebie za dużo bo mięśnie też muszą mieć odpoczynek...Białko z jabczanem oczywiście.... Nie ładuj w siebie za dużo bo zaś to się odbije w wieku 20-30 lat będziesz narzekał na ból stawów... A pamiętaj podstawa to dieta...Beż niej cieżko, chyba że twój tryb życia i jedzenie jest zdrowy to już dużo daje... Naj wiecej rosną te mięśnie co mają odpoczynek tzn klata zawsze pójdzie więcej niż biceps...Tyle od siebie...
P.S
Ładne wyniki :P

Sprzedam całą Aprilie SR na częsci
gg 1064217

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzięki, białko już mi się kończy. Nie pije żadnych napoi gazowanych, nie jem fastfoodow, kebabow itd. jem tylko słodycze bo od nich nie mogę się uwolnić xD.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Też alkohol dużo przeszkadza jak dużo pijesz to też dużo tracisz..Nie idziesz tak w góre...Podobno cm3 jest dobre;p

Sprzedam całą Aprilie SR na częsci
gg 1064217

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
hey, mam pytanie.. ważę 72kg i zamierzam zejść do 70 i utrzymywać się tak 68-70kg .. mam 180cm wzrostu, ale dalej czuje się lekko gruby... ćwiczę... 37 w bicepsie... nie znam dobrych i efektywnych ćwiczeń na brzuch więc tutaj gorzej... czy jak dalej będę ćwiczyć i utrzymywać się w granicach 70kg przybędzie na tyle masa mięśniowa, że będę dość chudy i po ćwiczeniach na brzuch będą widoczne mięśnie na brzuchu? dodam, że nie biorę żadnych środków typu kreatyna itp

sprzedam NOWE łożyska top racing do dt50 LX/MX
i inne:
-logitech g35
-nokia n82
-MTB prodigy 9.81 + pike 409
-creative gigaworks T40

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No ja mam cm3 Treca, po świętach zacznę brać.alkoholu nie piłem pół roku, w sylwestra na trochę sobie pozwolę

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
metrakit pisze:
Jacek987, wpie**** swoje metkę i zamknij buzie, ok?

Fiołeczku nie spinaj się,bo Ci żyłka w czterech literach pęknie. Zaznaczyłem,że brałem i przestałem tak? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Uwierz mi ,że "siedzę" w tym od 4 lat i nikomu nie udało się nawet na sucho i na zajebiaszczej diecie przybrać 9kg w 2 miechy. Być może troszeczkę tkanki mięśniowej Ci przybyło,ale reszta to tłuszczowa. Ale ok ok,przyjmuję Twoją wersję. Każdy ma marzenia....

Ćwicz sobie ćwicz. " Omka, omka zrobi z Ciebie kiedyś ziomka" :roll:

PS: I odzywaj się z kulturą, bo widać,że całość idzie Ci w mięśnie ,a już do główki nic nie dociera.

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czytałeś posty? Ja nie tylko ćwiczę na silce, w domu i jeszcze pomagam tacie, więc się nie śmiej. Poza tym nikogo nigdy nie pobilem. Prędzej ty chyba

Dobra, nie mam zamiaru się już kłócić, sorry stary za moje zachowanie

Ostatnio zmieniony 20 gru 2010, 23:38 przez metrakit, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3