Dzisiaj jest 28 sty 2026, 10:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
WojtaStunter, Jedna chętna była na to druga niezbyt to ta pierwsza do drugiej "no to tylko Daniel jest :D"

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd: Yamaha DT 50 3MN
DaniuMMz pisze:
WojtaStunter, Jedna chętna była na to druga niezbyt to ta pierwsza do drugiej "no to tylko Daniel jest :D"

aha...Czyli znały Cię co ? :) Jak tak to looz.

Mój simson na:BP

Tytuł:
**

Pojazd:
Znały znały ;D No weź co to by było jakby nie znały :D Hahahahahah nie wyobrażam sobie nawet tego, ale byłoby fajnie :P

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*

DaniuMMz pisze:
Znały znały ;D No weź co to by było jakby nie znały :D Hahahahahah nie wyobrażam sobie nawet tego, ale byłoby fajnie :P

A czemu nie :twisted: Dobra Panowie teraz ja...
mam prawie 15 lat ;D zaraz kończę jbc. Mam pojutrze(czwartek) spotkanie takie z koleżanką(ładną :lol:) z którą chodziłem do podstawówki, taki spontan po prostu ;) Fajnie się z nią piszę, gada, bardzo luźno.nie ukrywam, że myślałem o związku z nią.Często o niej myślę itp. wiadomo jak to jest ;-) Zauroczyłem się nią...Nie chcę zmarnować okazji :D Tylko tak myślę, że chyba na 1szym ,,koleżeńskim'' spacerku spontanie nie będę jej podrywał ani nic ? Normalnie luźno z nią gadać tak? Macie jakieś pomysły gdzie ją zabrać.Bo ja sam nie wiem.U mnie w moim mieście nie ma kina, kawiarnia to chyba przesada lekka ;D nie wiem gdzie.Myślicie, że spacer starczy? i wgl. o ile jej bd. się chciało :D Tylko żebym się nie spiął za bardzo...I też kurde nie wiem bo chętnie bym się poprzytulał chociaż lekko, na wejście to na pewno ją przytulę bo wiem, że ją nie urażę ale czy w trakcie spaceru chwycić ją np. prawą ręką na biodro? Wiecie o co chodzi, po prostu tak objąć...Bo nie wiem czy to lubi itp., czy ją czasami nie urażę :D Bo mi byłoby miło tak :D

Ostatnio zmieniony 31 lip 2012, 22:22 przez WojtaStunter, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hejaa wam mam problem ,podoba mi się dziewczyna. Jest bardzo fajna itp. Kiedy ją poznałem trochę pogadaliśmy i ogólnie było fajnie. kilka dni później dowiedziałem się od jej koleżanki ,że podobam się jej i w tym problem ponieważ ja nie należę do jakiś bardzo śmiałych osób a ona w ogóle jest wstydliwa. Porozmawiać teraz to jest magia. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak przebić tą bariere?:)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, Ten sam problem mam -,-

Cytuj:
ja nie należę do jakiś bardzo śmiałych

Cylek: Stage6 Streetrace
Wydech: Yasuni C16 Kevlar
Gaźnik: Stage6 Be 19mm
Wario: Polini Speed Control
Pasek: Stage6 Pro
Sprzęgło: Rms Racing Pro
Stożek: Hebo
Etc.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DamianekRox To jest problem ,po tym kiedy się dowiedziałem jeszcze bardziej się spinam... :(

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Panowie a mi ktoś doradzi? :D Kilka postów wyżej moja historia ;-)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z tym tekstem można się przejechać tak jak ja z kumplem. Jeździliśmy jego autem po mieście i stały 2 takie fajne a że my należymy do tych odważnych to podjeżdzamy i pytam się tej jednej bo druga rozmawiała przez telefon: Podwieść Cię? Ta się tak patrzy i mówi po 200 to za mało:D My taka beka i dzida dalej:D

Lewy pas to nie kółko różańcowe!

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
WojtaStunter, Najlepiej nie planuj sobie nic. A przynajmniej nic szczegółowo.
Idziesz na żywioł i tyle.
Zabierz ją na spacer, przejdźcie gdzieś do parku (tylko jakiś fajny park, nie gdzie menele śpią) posiedźcie, pogadajcie i sam będziesz widział jak to jest :)
Nie przesadzaj tylko na pierwszym spotkaniu, żeby się nie zraziła.
Sam będziesz widział jak to wszystko idzie i sam musisz ocenić :) Każdy przypadek jest indywidualny.

MIMIK, Przede wszystkim nie wczuwaj się w to gdy nadejdzie ta niezręczna cisza.
Im więcej będzie o tym myśleć, to będzie gorzej - zadziała na Ciebie stres.
Trzeba na luzaka podchodzić do tego. Jest to ciężkie, ale to trzeba ćwiczyć w praktyce.
Od tak jest to ciężko opanować.

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Ostatnio zmieniony 31 lip 2012, 22:47 przez seku145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK pisze:
DamianekRox To jest problem ,po tym kiedy się dowiedziałem jeszcze bardziej się spinam... :(

wiem że to jest problem mam dokładnie to samo ale ostatnio coraz bardziej podchodzę do tego na lajcie

Cylek: Stage6 Streetrace
Wydech: Yasuni C16 Kevlar
Gaźnik: Stage6 Be 19mm
Wario: Polini Speed Control
Pasek: Stage6 Pro
Sprzęgło: Rms Racing Pro
Stożek: Hebo
Etc.

Tytuł:
*

seku145 pisze:
WojtaStunter, Najlepiej nie planuj sobie nic. A przynajmniej nic szczegółowo.
Idziesz na żywioł i tyle.
Zabierz ją na spacer, przejdźcie gdzieś do parku (tylko jakiś fajny park, nie gdzie menele śpią) posiedźcie, pogadajcie i sam będziesz widział jak to jest :)
Nie przesadzaj tylko na pierwszym spotkaniu, żeby się nie zraziła.
Sam będziesz widział jak to wszystko idzie i sam musisz ocenić :) Każdy przypadek jest indywidualny.

MIMIK, Przede wszystkim nie wczuwaj się w to gdy nadejdzie ta niezręczna cisza.
Im więcej będzie o tym myśleć, to będzie gorzej - zadziała na Ciebie stres.
Trzeba na luzaka podchodzić do tego. Jest to ciężkie, ale to trzeba ćwiczyć w praktyce.
Od tak jest to ciężko opanować.

Wiedziałem, że mi to napiszecie :D Bo co tu innego...no ok to tak zrobię, byle tylko nie przesadzać -.- MIMIK, cholera...miałem coś podobnego.Kiedyś z taka jedna zaczynałem kręcić, i ona była mało mówna.dziwne bo dziwne, ale skończyły nam się tematy :D Kur** haha pół drogi żeśmy prawie nic nie gadali, ja mocno spocony, jenyś jak dziwnie ;D Na dodatek moja koleżanka z klasy...Ale z tą co jutro to zupełnie inna bajka, zawsze, i właśnie to jest super znajdę z nią temat.Tylko jeszcze małe pytanie Panowie ^^ Na jakie tematy mnieij więcej wjeżdżać? Nie na jakieś osobiste to wiem, ale co nie co możecie mi jeszcze podpowiedzieć? Bo nie wiem, czy jak o szkole czy moja jakaś przygoda, historia wiecie to nie będzie jej nudno ;-)

Ostatnio zmieniony 31 lip 2012, 22:47 przez WojtaStunter, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
WojtaStunter, o wszystkim.Szkola,wakacje,hobby itd.Generalnie jezeli laska bedzie podtrzymywala temat to pojdzie ci to lekko,gorzej jak bedzie siedziala i praktycznie sluchala.Ale wtedy poprostu "czesc" ;)

Tytuł:
*

TZRfan pisze:
WojtaStunter, o wszystkim.Szkola,wakacje,hobby itd.Generalnie jezeli laska bedzie podtrzymywala temat to pojdzie ci to lekko,gorzej jak bedzie siedziala i praktycznie sluchala.Ale wtedy poprostu "czesc" ;)

Że koniec i olać ją? :D
Właśnie kij wie, bo generalnie to laski chyba lubią tylko słuchać.A to mnie wkurza...Mało od siebie :/

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
Zależy. Każdy przypadek jest indywidualny :)

WojtaStunter pisze:
Właśnie kij wie, bo generalnie to laski chyba lubią tylko słuchać.A to mnie wkurza...Mało od siebie :/

Ja bym powiedział, że to raczej laski lubią być słuchane. :P

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Tytuł:
*

seku145 pisze:
Zależy. Każdy przypadek jest indywidualny :)

WojtaStunter pisze:

Ja bym powiedział, że to raczej laski lubią być słuchane. :P

Haha, no i kolejny przykład, że każy przypadek indywidualny :P
Jeżeli dużo gadają, na pewno lubią, a nawet powinny - szacunek do kobiet ;)

Tytuł:
**

Pojazd:
A z tym poziomem rozgadania to jest różnie. ;P Znam takie co nic nie mówią praktycznie, a znam takie co się w ogóle nie dam rady odezwać, a na ogól też dużo gadam :D

Tytuł:
*

DaniuMMz pisze:
A z tym poziomem rozgadania to jest różnie. ;P Znam takie co nic nie mówią praktycznie, a znam takie co się w ogóle nie dam rady odezwać, a na ogól też dużo gadam :D

Mi też się gęba nie zamyka :D A tam ja wole gadac wiecej niz prawie nic...Daniu wolałbym taką co bym nie dał rady się prawie odezwać :D

Tytuł:
*

Pojazd:
Wiekszosc na poczatku jest niesmiala,potem juz nawijaja .. ale mi tam jak sie z laska nie klei to jakos olewam to,nie produkuje sie dalej.

Tytuł:
**

Pojazd:
TZRfan, Ta, mam dokładnie to samo. Jakoś uważam, że w ogóle niezainteresowana jest i koniec :D Aby do końca.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 1019  Następna