Dzisiaj jest 28 sty 2026, 8:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 635, 636, 637, 638, 639, 640, 641 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd: Yamaha DT 50 3MN
DaniuMMz pisze:
TZRfan, Ta, mam dokładnie to samo. Jakoś uważam, że w ogóle niezainteresowana jest i koniec :D Aby do końca.

No dokładnie, też bym tak zrobił.Czyli x3 :twisted:

Mój simson na:BP

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzięki chłopaki. Czy mógłby mi ktoś jeszcze dać jakąś pomocną metodę aby nie spinać się tym tak. Ogólnie to nie jest tak ze siedzę cicho i amen ,lubię rozmawiać z dziewczynami i nie jest problemem zagadać, posiedzieć. Z tą akurat jest problem że podoba mi się oraz głupio mi się z nią gada po akcji z kumplem który jakieś głupoty o moich uczuciach do niej jej gadał :|
Oczywiście wszystko sobie wytłumaczyliśmy i dałem sobie spokój. Po tym wszystkim spotkałem ją ostatnio po 2 tygodniach no i jakoś tak spojrzałem na nią kilkukrotnie ,widziałem ze ona na mnie też i znów mi odbiło :cry:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

MIMIK pisze:
Dzięki chłopaki. Czy mógłby mi ktoś jeszcze dać jakąś pomocną metodę aby nie spinać się tym tak. Ogólnie to nie jest tak ze siedzę cicho i amen ,lubię rozmawiać z dziewczynami i nie jest problemem zagadać, posiedzieć. Z tą akurat jest problem że podoba mi się oraz głupio mi się z nią gada po akcji z kumplem który jakieś głupoty o moich uczuciach do niej jej gadał :|
Oczywiście wszystko sobie wytłumaczyliśmy i dałem sobie spokój. Po tym wszystkim spotkałem ją ostatnio po 2 tygodniach no i jakoś tak spojrzałem na nią kilkukrotnie ,widziałem ze ona na mnie też i znów mi odbiło :cry:

Urwa no stary, widać ziom niedojrzały...jezus maria...że już się tak wyrażę :D
Bo chodzi mi o to, że to nie jest już przedszkole gdzie tam:tej a wiesz, krzychu się w tobie zakochał itp., to już jest przecież zupełnie inna bajka :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
WojtaStunterCzy masz na myśli że jak nie ta to będzie następna ,olać to? czy coś przeciwnego :twisted:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

MIMIK pisze:
WojtaStunterCzy masz na myśli że jak nie ta to będzie następna ,olać to? czy coś przeciwnego :twisted:

nie nie :D wgl. o coś innego mi chodzi.No że kumpel trochę głupio postąpił gadając dziewczynie która odebrała to przecież całkiem serio o twoich uczuciach do niej.I dla przykład dałem, że w przedszkolu to może jeden do drugiego mówić, albo jakiś tam grzdyl do jakiejś dziewczyny:ej, patrz a on się w tobie zakochał itp. wiecie jak to jest...Ale nie w takim wieku, gdzie już prawdziwa miłość się pojawia a nie szczeniacka...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
heh no niestety troszkę bambus kolega ale co zrobić. Jak myślicie dać sobie spokój i czekać jak spotkam inną?

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

MIMIK pisze:
heh no niestety troszkę bambus kolega ale co zrobić. Jak myślicie dać sobie spokój i czekać jak spotkam inną?
hmmm...moze sprobuj jeszcze,ale na prawde troszke postarac,na serio nie za wiele i jak nie to koniec imprezy jej zrób i tyle :D chociaz bylbym sklonny na pewno do szukania innej.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
WojtaStunter pisze:
hmmm...moze sprobuj jeszcze,ale na prawde troszke postarac,na serio nie za wiele i jak nie to koniec imprezy jej zrób i tyle chociaz bylbym sklonny na pewno do szukania innej.

chyba jednak sobie spróbuję odpuścić ,może odzyskam "gadane" do niej wtedy w co wątpię xd :roll:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
Ta..tyle ze teraz krece do jednej i wydaje mi sie ze ma troche za duze "ja" o sobie.Pisac z nia dziwnie sie pisze,nie wiem czy udaje taka bo jak byla lekko podchmielona to po imprezie jak sobie pojechalismy to pisalo sie z nia calkiem inaczej.Zaslepia mi to troche jej wyglad bo jest swietna..i co tu robic.Zobaczymy jak w realu bedzie,bo niby jest chetna na jakis wyjazd sam na sam..

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, Mialem podobnie jak ty , ale dziewczyna zrozumiala , ze kumple to odrazu "wyolbrzymiaja" a ja powiedzialem tylko , ze mi na niej zalezy ... i ona sie od niego tego dowiedziala , ale ja od jej przyjaciolki tego samego , wiec nie bylo az tak zle ... tylko lipe kumpel odwalil , bo powiedzial tak "nie wiem czy dobrze slyszalem , ale sie w tb zakochal i mu na tb strasznie zalezy" no to na drugi dzien do niego mowie "przeciez ci mowilem , ze nic do niej nie czuje , tylko ze jest ladna i mi na niej zalezy" no to chociaz ten kumpel sie dobrze zachowal , ze mnie przeprosil i na dodatek zadzwonil do tej dziewczyny ... no to mu powiedzialem , ze juz za pozno na dzwonienie bo sam wszystko wyjasnilem , ale jak zadzwonil to az moj podziw ... i to sie nazywa kumpel :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Grzechu123w moim przypadku tylko głupiego udaje. Jest człowiekiem który uważa się za najfajniejszego itp. Nawet cieszę się że ostatnio dziewczyna narobiła mu wiochy przed znajomymi. Kiedyś bym go bronił ale za bardzo się zmienił ale co poradzisz ,chodzą i tacy po tym świecie...

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, "sa ludzie i parapety ... " :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Grzechu123 pisze:
MIMIK, "sa ludzie i parapety ... "

no niestety ,szkoda że tak się dowiedziałem że to parapet...

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak już zaczynacie z nową laską to rozmawiajcie tak ogólnie.Jak się spotykam to pierwsze kilka spotkań najlepiej w grupie ze znajomymi grille czy coś. Wtedy to się tak oswajacie ze sobą i potem już nie krępuje was już wspólna rozmowa. Na pewno nie rozmawiaj z dziewczyną o jej byłych czy jej się podobasz czy coś.Najlepiej pytaj o szkołę,co sądzi na dany temat,hobby muzyka.
Ciekawy sposób to opowiadanie historii jakiś tam z życia i tak opowiadasz i wplatasz coś takiego żeby ona sama chciała słuchać np."...to co on teraz robił mnie przeraziło." Wiesz dziewczyna wtedy chce wiedzieć co ten ktoś robił,zaciekawi ją co się działo.

Mi tam się wczoraj spotkanie udało się elegancko że tak powiem. Dziewczyna mi się podoba ale na razie tego nie okazuje.Piszę z nią normalnie spotykamy się jest ciekawie i miło. Ona nie czuje się przez mnie jakoś specjalnie oblegana czy coś. Tak naprawdę zarywać zacznę za jakiś miesiąc bo jej chłopak obecny to jakiś debil podobno i ją olewa a ona robi z nim co chce więc na niego już nie patrzę.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, A żeś sobie wykminił ;D
A to co napisałeś o tym pierwszym spotkaniu to trafne, staram się zwykle też tak robić i ogólnie wychodzi to ;)

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz, bo tak jakoś zawsze jest lepiej. Wiesz oswoisz sie z dziewczyną macie o czym rozmawiać,wtedy poznajesz dziewczynę jak zachowuje się w grupie. Rozmawiasz z nią chwilkę i jest raźniej. Bo jak byś cie mieli być sami to tak na początku kiepsko nie ma jakoś o czym rozmawiać. A jak już się oswoisz z nią to zawsze raźniej z moją robię tak samo spotkania w grupie a potem razem to od razu inna rozmowa taka swobodna na lajcie.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, No ja robię różnie, ale częściej sam na sam. I ja na brak tematów do rozmów zwykle nie narzekam. Dziś jadę na pierwsze spotkanie tylko że w grupie, zoabczymy co będzie :D

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz, powodzenia w kontaktach z dziewczynami

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, Wiesz to takie koleżeńskie bardziej, chociaż nie pogardziłbym nimi :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz, nigdy nie wiadomo kto z kim wpadnie na takie imprezy

TANIO GG 10293344

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 635, 636, 637, 638, 639, 640, 641 ... 1019  Następna