Dzisiaj jest 28 sty 2026, 8:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, W grupie miałem na myśli 5 osób ;D

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz, tak się zawsze mówi a potem okazuje się że pół szkoły przychodzi ;)

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hmm a mnie ostatnio coś takiego spotkało... na początku wakacji na festynie xd spotkałem koleżankę z byłej klasy(bardzo dobra koleżanka) i były z nią 2 koleżanki... oczywiście zapoznałem się z nimi i normalnie ta 2 no kurde nie mam jak opisać no zauroczenie/zakochanie może nie ale od pierwszego wejrzenia.. potem gadaliśmy w miarę się kleiło itp festyn się skończył i za jakieś 3 tygodnie poźniej mój no najlepszy kumpel zrobił ognisko i zaprosił znajomych ze swojej szkoły... kiedy się go pytałem kto będzie i zaczął wymieniać i mówi że ona też będzie(zaczął podejrzewać że ja coś tam z nią chce próbować ) no to spoko przyszło do ogniska i wszyscy byli ona też (jak się zobaczyliśmy to nawet zapamiętała moje imię - ogólnie byłem zszokowany bo jakoś do dziewczyn nie mam szczęścia... ) na ognisku też było w miarę ok, ale już nie tak jak na tym festynie ale też chwilę gadaliśmy... pytałem się jej nawet czy będzie na następnym mówiła że nie ale mówię że szkoda itp i żeby się jednak zastanowiła.. gdzieś 2 dni poźniej gadałem z koleżanką (tą co na festynie poznała mnie z tymi dwoma) i mówi że ona coś do tego mojego najlepszego kumpla czuje itp... no to wiecie jak to jest xd pytałem się czy coś o tym wie (może trochę głupie no ale) i jeszcze powiedział że tak że piszę ona do niego sms (co najgorsze on jeszcze ma dziewczynę) Więc ja odpuszczam bo jaki sens jest podbijać do laski która woli innego... no ale cóż znowu lipa... :/ myślałem że wakacjach coś się uda czy coś (mimo że jest jeszcze miesiąc ) nie wiem czy dam radę xd sorry że się rozpisałem i że tak trochę chaotycznie chyba xd

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fighter To faktycznie lipa ,może spotkasz jeszcze fajniejszą :P powidzenia

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd: Ford Mondeo MK4 2.0TDCI 184KM
Fighter!, Ja miałem prawie identyczną sytuacje na swojego rodzaju "Festynie" Spotkałem starą dobrą koleżankę z którą były takie dwie z innego miasta ode mnie no i w jednej od razu się zabujałem :D (tak wiem, pewno to zauroczenie ale cóż, może i warto spróbować, w pysk raczej nie dostane :P) Gdy na tym festynie siedziała sama i widać było że się strasznie nudziła to podbiłem i pogadałem troche, było nawet ok. Potem wieczorem znalazłem ją na facebooku, również pogadaliśmy chwile, dała mi swój numer i jesteśmy umówieni na spotkanie gdy wróci z wyjazdu. Niby spoko wszystko git, ale z tego co patrze na fb czy jakichś photoblogach ma kilku adoratorów i sam nie wiem jak się do tego zabrać. Ci adoratorzy to imo takie pierdółki, bez ambicji, zainteresowań (no chyba że jedynie walenie browarów pod sklepem)i i nie widze w nich jakiejś specjalnej konkurencji, po ich zdjęciach zalatuje mi taką osraną wsią że głowa boli. Największy problem to to że nie jestem zbytnio gadatliwy na co dzień i specjalnie z dziewczynami mi się nie powodziło w przeszłości a fakt że strasznie mi się podoba jeszcze bardziej mnie zahamowuje w działaniach... Mam nadzieje że na pierwszym spotkaniu nie będzie jednak tak żle i może uda się to rozwinąć :D Może jakiejś rady :P

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=160

Tytuł:
**

Pojazd:
eMdoKa, Musisz być pewny siebie, ale też nie za bardzo. Ja teraz ostatnio upatrzyłem sobie pannę i myślałem że jakieś tam szanse bym miał ale jak koleżanka mi powiedziała co robiła z moim znajomym (którego nawet do siebie nie porównuje bo to frajer i taki w ogóle) to nawet bym sobie tego sam nie wyobraził. Niektóre lecą właśnie na takich wiesz, więc musisz uważać. :P

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*

DaniuMMz, Zauważyłem właśnie ostatnio że dużo panienek leci na takich cwaniaków czy imprezowiczów itp. Naoglądały się filmów czy kij wie czego i nie wiadomo co im się marzy. Kilka stron wcześniej ktoś pisał że ilość "normalnych" porządnych dziewczyn zanika i muszę się z tym zgodzić... U mnie jest pełno takich co gadają tylko o tym ile wypiły na melańżu, jak to strasznie się naje**** czy z którym chodziła -_-. Kiedyś zerwałem z pewną dziewczyną (czego teraz w sumie nie żałuje) przez to że ja wolałem z nią posiedzieć sam na sam, zorganizować jakieś miłe wyjątkowe spotkanie itp. a ona wolała lecieć na jakieś balety nawalić się jak świnia czy odwalać trzode. Teraz widzę ją latającą za jakimiś kolesiami w wieku 20 - 20 pare lat i zastanawia mnie kiedy w jakiś magiczny sposób ten czas jej pryśnie i zacznie myśleć racjonalnie. Jak był teraz ten festyn siedzieliśmy z kolegami przy stoliku popijając piwko to przyszła wtedy do nas nawalona jak bela w trzy dupy i startowała chyba do każdego, nawet do mnie się przystawiała ale olałem ją po całej linii. Najśmieszniejsze było to że na drugi dzień pytała się mnie czemu byłem taki drętwy itp. myślałem że spadnę z krzesła ze śmiechu xD Zero poszanowania dla samej siebie czy poczucia jakiej kol wiek wartości. Ta z którą chcę teraz spróbować jest właśnie inna niż większość z mojego zadupia, nie pali (nienawidzę tego u dziewczyn i sam nie pale) a alkohol jedynie w postaci małego piwa typu reds czy jakieś inne mało %. Widze że się szanuje i nie wali do każdego pierwszego lepszego kolesia no i niecodzienna uroda (ubóstwiam rude włosy u kobiet :D i zielonawo-brązowe oczy) to tym bardziej mnie pociąga :D Teraz tak patrze na tych adoratorów jeszcze i mam straszny polew z typów xP

Tytuł:
**

Pojazd:
No właśnie tego to ze świeczką szukać. U mnie też normą jest picie i palenie dla szpanu, a potem chwalenie się kto kiedy i gdzie i ile. Masakra. Albo blachary które lecą na matiza. Podbijam ostatnio z kumplem samochodem, no audio ładne. Stały znajome (on je lepiej zna niż ja) tylko go zobaczyły to z tekstem "masuj plecki" ja myślę "wtf?!" a one wparowały na tylna kanapę a ten rozkręcił bass i radio. No i to trwało jakieś 30min. A weź je wygoń stamtąd. Masakra.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zawsze wiadomo że trzeba mieć umiar w piciu mi się lepiej rozmawia po tym jednym czy dwóch piwkach, tak luźniej. U mnie właśnie mało która dziewczyna pije nawet te smakowe takie cnotki że weź. Znam wiele takich co lecą tylko na hajs,fajne fury itp. takie to najlepiej omijać.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
bartos212, fakty są takie, że im starasze klientki, tym bardziej narąbane w głowach mają.
Teraz podbijam do 17tki, to nie powiem, starać się trzeba jak nie wiem.
Pisałem kiedyś o niej.
Wczoraj 6h razem i na koniec zrypałem... Pojechałem po kolegę do pracy(poznali się wcześniej), zaczął mnie strasznie irytować i tak: pierwsze co odwaliłem to wjechałem w krawężnik. Walnęło niesamowicie. Ona wystraszona jak nie wiem(niedawno dość poważną kolizję przeżyła).
Później tamten zaczął jakieś głupoty gadać i mnie wkurzać. No to trochę się posprzeczaliśmy(lekko mówiąc).
Ona strasznie nie lubi jak ktoś bluźni. A wczoraj dałem popis jak nie wiem...

Dzisiaj od rana pojechałem do niej z kołem ratunkowym i rękawkami(nie umie pływać), oraz kwiatkiem(gerber czy jakoś tak).
Dostała, uśmiała się jak nie wiem i pojechałem.
Zobaczymy jutro co wyjdzie, bo znowu się widzimy.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ujdzie strasznej wtopy nie było. Ważne że przeprosiłeś, na pewno u niej zapunktowałeś

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212 pisze:
Ujdzie strasznej wtopy nie było. Ważne że przeprosiłeś, na pewno u niej zapunktowałeś

x2

Zdaję relacje ze spotkania: Jedna, ta z którą się umawiałem, w ogóle nie wpadła mi do gustu, taki cwaniak, że to poezja, za to jej koleżanka jedna wpadła mi w oko i tak mi się zdaję, że zainteresowana mną była :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Runner
Jakaś pusta 15stka zaprosiła mnie ostatnio na fejsie, a przed chwilą sama napisała tekstem typu hej<3 co tam słychać? Nie znam jej, ogólnie inteligencją nie grzeszy, jest z mojego miasta. Mówie do niej znamy się? Nie ale możemy się poznać, ja mówie, że nie czuje takiej potrzeby xd Ona to poczuj i ogólnie się narzuca :lol: Na tekst: szukasz kogoś z kim spędzisz fajne chwile? Odpowiedziała, nio, a masz dziewczyne? Twierdzi, że jej rodzice mieszkają 6 domów dalej. Ogólnie chciałbym ją przelecieć i olać xD Albo zrobić to kilka razy. Jakieś wskazówki?

KUPIĘ YASUNI C16 P/G stan bdb

Kontakt: puzon20@gmail.com

Tytuł:
*

Vexoo, 15-to latka to lipa bo to pod molestowanie pójdzie czy jakoś tak xD wiec nie polecam :D

Tytuł:
**

Pojazd:
Vexoo, Dają to bierz, masz okazję to korzystaj :D

Tytuł:
*

Pojazd:
Vexoo, tez mialem ostatnio taka okazjee..zapro "znamy sie?" "no wydaje mi sie ze z widzenia" hahahah sciemniala ze bywa pod moja szkola a ona mnie prawdopodobnie na zabawie widziala..pokrecilem bajere i po dniu "wiesz co,nie interesuja mnie takie zaloty narazie" :D hahah ale dekolt miala dosc fajne ale nie chce 15stki

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
eMdoKa pisze:
Vexoo, 15-to latka to lipa bo to pod molestowanie pójdzie czy jakoś tak xD wiec nie polecam :D

Od 15 można legalnie.

Tytuł:
*

Pojazd:
dobra a jak zapatrujecie na taka sytuacje:
Mam dziewczyne, jesteśmy razem już pół roku. Coprawda ostatnio nie zabardzo nam się układało, ale jakoś koniec w końcu powróciło do "normy".
Ale! właśnie zaprosiła mnie koleżanka na wesele i szczerze nie wie co mam zrobić.
Czy odmówić( a szkoda bo koleżanka naprawde ładna) czy jednak pójść.

co byście zrobili? a może byliście w takiej sytuacji?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK pisze:
Fighter To faktycznie lipa ,może spotkasz jeszcze fajniejszą :P powidzenia

Dzięki może to głupie,ale podniosłeś mnie na duchu... może jeszcze wpadnie na to ognisko(muszę zagadać do kumpla czy będzie, ale pewnie znów to samo ale po prostu bardzo fajnie mi się z nią gada, ale ta myśl że woli mojego kumpla... ;/) ale co z jakąś dziewczyną/koleżanką nie zagadam to się potem okazuje i mówi że ma chłopaka albo chcę spróbować z jakimś tam... no omg...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Runner
Będę dążyć prosto do tego celu o którym mówiłem, jeśli ją spłoszę, albo coś - trudno. Jej szkoda mi nie będzie, bo wartościowa to ona nie jest, jedynie tego "bliższego spotkania" :wink: Jak ją skutecznie podejść, żeby nie spłoszyć? Skończyłem rozmowe na tym, że lece i jak będzie chciała to może jeszcze napisać. Nie chce z nią się poznawać, spędzać czasu czy coś, a jak najszybciej przejść do czynów, bo mentalnie to ona mnie nie pociąga, ani trochę, jej sposób wypowiedzi, pisowni jest wręcz irytujący.

KUPIĘ YASUNI C16 P/G stan bdb

Kontakt: puzon20@gmail.com

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642 ... 1019  Następna