Dzisiaj jest 09 lis 2025, 22:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, co jak co ale widać że ciągnie Cię do niej a zarazem odtrąca jej charakter.

Kobiety są na prawdę śmiesznymi istotami, przynajmniej te co znam. Kłócą się o takie pierdoły, zawsze jest to kabaret. Obrażają się nie wiadomo o co, widać że mają zły humor to nie powiedzą czemu tylko mówią że jest okej. Moja się kłóci z mamą calutki czas o pierdoły takie w sumie teściowa też śmiesznie się zachowuje.
Moja od jakiś 3 tygodni cały czas ma taki zły humorek. Nie uśmiecha się, nic jej się nie chce, naburmuszona chodzi, wiecznie zajęta. Chcę ją zabrać gdzieś aby się wyluzowała to nie. Już w zimie goniła mnie aby ją na lody zabrać. Jak ją chce zabrać to mówi że nie bo będzie chora. No ogarnij tu dziewczyny. Chciałbym pocieszyć moją dziewczynę ale ona odpiera to. Zachowuje się jakby ją coś ponad to co mi mówi gnębiło ale nie powie. Szczera rozmowa by się przydała lecz nie mamy czasu...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
bartos212, no ciagnie, ale powiedzialem ze koniec, jeszcze caly czas była do mnie pisze ;/ ja do niej od razu z morda ze do czego ona dąży ze i tak nic nie bedzie.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, człowiek się przywiąże i potem przychodzą momenty że sobie obiecał NIE a robi odwrotnie. Życie...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cześć. Od kilku dni codziennie piszę i gadam przez skype z pewną dziewczyną, kilka razy wpadliśmy na siebie na mieście, ale zamieniliśmy wówczas ze sobą tylko kilka słów. Jestem naprawdę zauroczony i wydaje mi się, że ona też jest zainteresowana, bo często pierwsza pisze czy to na gg czy smsy, pierwsza proponuje skype, itp. Ogólnie ok, tylko trochę monotonnie się zrobiło, bo ile można komunikować się tylko na odległość, więc wczoraj wieczorem zaproponowałem spotkanie, ale nie dostałem odpowiedzi, dzisiaj napisałem jej smsa, czy się zdecydowała, odpisała, że ma czas na podjęcie tej decyzji. Z natury jestem cierpliwy, więc dalej nie drążyłem i na razie nie drążę, mam nadzieję, że w końcu odpowie. Wspomniałem wcześniej o monotonii. Przez to, że ona mi się tak podoba, to nie wiem o czym z nią pisać/gadać, często zapada cisza, czasami dłużej pogadamy na jakiś temat, ale jak się wyczerpie, to robi się drętwo, jak temu zaradzić? Dodam, że jest naprawdę lajtowa, nie boi się ostrzejszych tematów, ale mimo to czasami czuję paraliż, że tak powiem. Naprawdę zależy mi na tym, by tego nie spieprzyć, poradźcie coś. Z góry dzięki.

P.S. Dodam, że jestem zajebiście nieśmiały i niezbyt obyty w temacie.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
adam10072, Jak się kończy temat to zaczynaj od razu następny ;) Gadaj z nią o byle czym , ważne byś coś gadał ;) Babki lubią wygadanych gości. Skoro chcesz coś z nią to nie możesz się krępować. Musisz się otworzyć.

bartos212, Z tego co piszesz to wnioskuję, że sa to bardzo złe oznaki ;) Pierwsze musi się ze starsza pogodzić a później dopiero zajmie się całkowicie Tobą , ja tak to widzę. Przeważnie tak jest, matka z córką mają silne relacje wiem z doświadczenia. ;) Daj jej czas i uderz z kumplami w plener na bro :D

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
adam10072, musisz być wygadany. Moja często narzeka że mało gadam ale dużo u mnie zależy od atmosfery jak jest fajna to się dobrze gada a jak mi odpowiada aha, no,fajnie to wiesz aż się odechciewa gadki. Musisz sie odważyć, jak gadacie tak świetnie na skype to w realu będzie dobrze. Ja też nieśmiały jestem ale na pierwszym spotkaniu troche drętwo było ale potem się oswoiłem i gadałem o pierdołach i się jakoś rozkręciło.

Rafcio825, z tego co mi się wydaje ona ma teraz gorsze dni (wiadomo o co kaman) i w przyszłym tygodniu egzaminy i tym się stresuje, tak samo było przed bierzmowaniem. Jakoś przeboleję, zajmę się sobą i wytrzymam ten tydzień. Mówi że się nie przejmuje ale ja wiem swoje i ona udaje abym się nie martwił o nią. Jakoś się ogarnie ją. Stresy i te sprawy, wiadomo jak to dziewczyny duszą to w sobie a przeżywają wszystko jak stonka wykopki. Coś tam zawsze można wypić :P Ja każdy weekend zapity a sobie obiecuje że poprzednio był to ostatni raz. Przynajmniej ograniczyłem fajki, już nie palę po pół ramy na dzień tylko jednego dwa na dzień a moja się tylko z tego cieszy.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Dziwne, że palisz jednego , dwa na dzień jak w szkole na każdej przerwie Cię widzę na parkingu :mrgreen: :mrgreen:

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, chodzę też dla zabicia czasu nie zawsze pale. Z rana i czasem około południa :D

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, Monitoring 24/7 :P

bartos212, Daj jej odpocząć teraz ,egzaminy ma niech napisze a potem już lajcik zawsze jest w szkołach :< Pogodzi się z mama bo pewnie gryzą się o ten test ,że się nie uczy itp bo to norma. I wrócicie spokojnie do tego co było

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, dokładnie, nie będę jej głowy zawracał, sam pozałatwiam swoje sprawy przez te kilka dni.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
a ja to mam spokoj z laska ;p

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK pisze:
Monitoring 24/7

Trzeba pilnować porządku w szkole :D w końcu najstarszy rocznik jestem :D

Co do dziewczyn to wczoraj byłem u kumpla z klasy i przyszedł on z panną i jakąś laske przyprowadzili z figury dam jej 8,5/10 :D zapaliliśmy kilka hmm... fajek :D i się rozkręciła gadka :D Powiem wam, że A4 pomaga dupy wyrywać :D

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, a w rozmowie jak panna ? Tak w miare czy budyń w głowie ?

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825 pisze:
Powiem wam, że A4 pomaga dupy wyrywać

szczególnie w S-line ;d

[center]Generic Xor Blue & White :wink:
Cytuj:
Generic XOR z przodu mocno przypomina Peugeota Speedfighta, a projektując tył, wyraźnie wzorowano się na Piaggio NRG.
[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rafcio825 pisze:
Powiem wam, że A4 pomaga dupy wyrywać

Tam pierdzielicie, ja wyrwalem jedną na Punto EVO hahaha :D

w sumie teraz wozik niczego sobie, nie jak te stare punta ;p te przynajmniej wyglada fajnie w srodku jak i na zewnatrz

Obrazek

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2013, 12:25 przez Pyle, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot 308
Pyle, a na eserke pylego to nie wyrywasz?

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
pawelNS, Pewnie wyrywa, ale nie chce się chwalić :D

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
No dobra pany.Kto miał doczynienia z nieśmiałą panną? Poznałem ją na dancingu,trochę potańczyłem,zamieniliśmy kilka zdań.Wczoraj bym się z nia widział to kumpel dał dupy i myślał że mnie w domu nie ma -.- mniejsza..piszę z nią prawie codziennie,proponowałem spotkanie to mi napisała że za tydz najwyżej na dancingu,teraz coś kręci że może dużo ludzi będzie,że pogada z koleżanką(kumpel do niej kręci).A ja chciałem sam na sam..Napisała mi że jest niesmiała,docenia moje starania bla bla..jak ja nie napisze to ona sama napisze..ciekawa dziewczyna,bardzo mi się podoba,boję się troche że będzie jak mumia sam na sam..

Tytuł:
Awatar użytkownika

DaniuMMz pisze:
pawelNS, Pewnie wyrywa, ale nie chce się chwalić :D

Szczerze to może i by sie cos znalazlo ale to raczej ponizej 15 a ja w takich nie gustuje.

Mówisz że nie smiała :twisted: ja z taką byłem i co? cicha woda brzegi rwie, na poczatku moze byc nie śmiała ale jak poczuje oparcie itd to już inna gadka ;p.

Podczas spotkania musisz caly czas cos gadac zeby nie bylo dretwej sytuacji no chyba ze dojdzie do tego to wiesz usmiechnij sie do niej wiesz o co chodzi i wtedy moze ona sama cos zacznie.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2013, 21:22 przez Pyle, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, nigdy nie wiadomo też jaka jest na prawdę. Może jest nieśmiała w poznawaniu nowych osób ale jak piszecie ze sobą to już pokonała jakąś tam barierę i będzie stopniowo się przyzwyczajać. Jak to się mówi cicha woda brzegi rwie. Daj jej czas niech ogarnie że pojawiłeś się w jej życiu,nowa sytuacja, nie chce nic popsuć czy wyjść na łatwą...

Lece spać bo jutro rano do roboty.

TANIO GG 10293344

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820 ... 1019  Następna