Dzisiaj jest 09 lis 2025, 22:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 815, 816, 817, 818, 819, 820, 821 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, W gadce lajtowa babka ogarnięta całkiem całkiem. Wczoraj też byłem u kumpla na grilu i ona też tam była to usadowili nas obok siebie z niewiadomych mi przyczyn ;d pogadaliśmy, pośmialiśmy się trochę , nauczyłem ją blanty kręcić :D za tydzień mają do mnie na wioske wpaść zobaczymy jak to będzie , narazie coś klepie esy z nią ale nie chce mi się pisac szczerze mówiąc ;d

nieregulaminowy podpis

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Rafcio825, a komu sie chce ;p ja wlasnie z tego powodu ograniczyłem kontakt ze swoja, troche zle to znosi ale no musi wytrzymac :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, Dawniej była jakas większa frajda z tego a teraz już wgl mi to wisi czy pisze czy nie ;d wystarczy, że się widzę z dziewczyną co jakiś czas , nie muszę mieć stałego kontaktu , że cały dzień pisać. Kilka esów i dość ;d

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rafcio825, mam to samo a moja sie sapie do mnie o to ale coż cos trzeba kombinowac :D

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, Rafcio825, Po co się wczuwać,kocha poczeka. A jak ma dżemor w mózgu to i tak nie warte świeczki nic.

Pyle Oj nie bądź taki skromny ,wyrywasz na aprilie ,sam widziałem jak wczoraj rwałeś :lol: :lol: :lol:

-hej bejbe
+cześć
-mam aprilie
+no to fajnie<kisiel w majtkach>
:twisted: umca umca poszła w ruch gumca :twisted:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
MIMIK pisze:
Rumyk, Rafcio825, Po co się wczuwać,kocha poczeka. A jak ma dżemor w mózgu to i tak nie warte świeczki nic.

Pyle Oj nie bądź taki skromny ,wyrywasz na aprilie ,sam widziałem jak wczoraj rwałeś :lol: :lol: :lol:

-hej bejbe
+cześć
-mam aprilie
+no to fajnie<kisiel w majtkach>
:twisted: umca umca poszła w ruch gumca :twisted:

kurcze wydało sie, musiales o tym mowic tutaj? ;/

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to panowie widze że rwiecie na fury. Ja jak jakiś tydzień temu powiedziałem że idę do hanki to ona od razu że co że jak że zdradzam ją a chodziło mi że lecę robić coś tam przy hondzie. Zdrobnij tu sobie to one tego nie ogarną ale to kobiety.

Co to kontaktów też nie przepadam za pisaniem smsów. Wiadomo że pisać od czasu do czasu trzeba ale wole nawet zadzwonić. Zadzwonię sobie wieczorem pogadam i już mam cały dzień opowiedziany, lepiej się nawet gada niż pisze. Na lekcjach czy coś można pisać ale jak można dzwonić to preferuję rozmowę. Kiedyś też nie wyobrażałem sobie dnia bez zobaczenia swojej a teraz raz na tydzień, czasem więcej czasem mniej się spotkamy tak dłużej kilka godzin aby pogadać osobiście i te sprawy. In człowiek starszy tym woli dzwonić niż pisać smsy.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

bartos212, ach z kobietami jest ciezko ale bez jeszcze gorzej moim zdaniem

a co do pisania esow itp to ja unikam tego, jakich kolwiek rozmow na gg itp, ale jak to delikatnie powiedziec dziewczynie?

jedynie co preferuje to rozmowa przez fona ale tez nie zadluga max godzinke,ale jak sie uprze to moze focha zlapac i po ptokach. co radzicie?

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MAm zaproszenie bez dziewczyny na osiemnastke do koleżanki z klasy. Iść czy nie iść ? Oto jest pytanie

Sprzedam dużo częsci do Morini !

slawek0104 pisze:
pewnie przed jazdą za dużo konia waliłeś i skutki uboczne chyba wiesz że po waleniu trzeba odczekać 30 minut zanim wsiądziesz na motor.

Nie ma lipy ! ;D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Karol34424, zależy jak twoja to odbierze

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobra panowie teraz na mnie kolej.

Znam pewną dziewczyne no już nawet długo z pare lat ale ogólnie nie gadaliśmy ze sobą tylko na czesc czesc ;p, ale tak na prawde od stycznia tego roku zaczelismy gadac poważnie tak ;p.

I jest problem ostatnio jakoś od tyg dziwnie sie zachowuje, jak piszemy sms to tak ona jakoś nie chętnie, nie rozwinie nic itp, a jak sie spotykamy to w ogóle inna gadka cały czas jest jakaś nawijka, śmiechu też dużo, ostatnio to breche z niej robiłęm czyli wiadomo takie końskie zaloty ;p ale ona wiedziała że to w żartach objęte jest i tak jak to dziewczyna podejdzie walnie po plecach aa masz! i w breche ja i ona też ;p kumacie o co chodzi ;p,

ostatnie te 2 dni też pisała że idzie spać o 21 przez sms, bardzo mnie to zdziwilio bo chodzila zawsze okolo 23.

Ogólnie wydaje mi sie że przez sms jak by mnie olewała a jak już z nią sie spotkam to mnie nie olewa albo po prostu nie chce tego mi pokazać.

Nie wiem sam czy mnie olewa czy nie, ostatnio było duże zajście miedzy nią a moim kumplem bo była z nim i teraz jakoś taka nie ufna sie zrobiła czy coś, ale jak napisze żeby wylazła czy coś to bardzo chętnie, tylko od 3 dni teraz coś sie zwaliło bardziej i nic.

Na razie nie chce żadnego związku tylko jakoś odbudować kontakt, dać jej wsparcie i pokazać że jestem coś wart i przy okazji może sie jakoś zbliżyć i przekonać sie czy to ta, bo na prawde jak sie spotkamy to gadka idzie luzem jak koledzy.

I też przeciez wprost jej sie nie spytam że czemu tak pisze itd bo by sie zraziła do mnie.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 1:09 przez Pyle, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Mielochy pomóżcie XD
Tydzień razem, co kupić/zrobić? :D

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Bora VR5 2.3
Creativ3, tydzień razem i już chcesz coś kupować ? ;o ja ze swoją jestem 9 miesięcy i dostała jakiegoś pluszaka na święta i na walentynki i tyle . Nie ma co rozpieszczać , a jak tak bardzo ci zależy to zabierz ją do kina albo na lody

Regulamin ! :D regulamin-forum-t3.html

Polerowanie Felg i Przerabianie lamp

http://imgur.com/a/8DTBO

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Creativ3, Stary nie przesadzaj ,to tydzień razem tylko.

Traczu, No i to popieram ,bo robię podobnie.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, pogadaj z nią o tym po prostuj. Nie wiemy o co jej chodzi. Ale jak się z Tobą chętnie spotyka to Cię nie olewa :wink: .

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, udaje nie dostępną :P

[center]Generic Xor Blue & White :wink:
Cytuj:
Generic XOR z przodu mocno przypomina Peugeota Speedfighta, a projektując tył, wyraźnie wzorowano się na Piaggio NRG.
[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pawliq pisze:
Pyle, udaje nie dostępną :P

tak myślisz? dzisiaj u niej byłem z pare godzin to gadka cały czas nawijka i ogólnie taka nawet zainteresowana była w gadce jeśli chodzi o to, jutro postaram sie ją wyciągnać na miasto :)

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Panny takie są, coś o tym wiem :P

Ostatnio ktoś mnie się spytał czy lokaty są bezpieczne. Parsknęłam śmiechem. Oczywiście tak!

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewka23, Witamy nową osobe w tym pieknym dziale :D

Pyle, sądze ze cie poprostu sprawdza i to wszystko, nie daj sie wpakowac w gierke :D

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, popieram

Haha wczoraj miałem ubaw z moją panną, napisała do mnie pierwsza ja użyłem tzw. chłodnika. Rozmowę prowadziłem w kierunku naszej sytuacji i ona mi mówi że nie widziała co się dzieje, to że odzywaliśmy się do siebie okazyjnie, spotkania po kilka minut w dziwnej atmosferze, ona tego niby nie widziała, że dla niej to było normalne...
Wkurzyłem ją z deka na koniec bo napisałem jej kilka niemiłych słów i powiedziała że nie spodziewała się takiej reakcji z mojej strony, jak mogę się tak odzywać do swojej dziewczyny i cześć...
Nie mam zamiaru się pierwszy odzywać,proponować spotkania czekam aż ona zatęskni a ja sobie elegancko zajmuje się innymi dziewczynami. Fajnie tak sobie czasem odmienić.
Chłopak jej siostry się wczoraj po południu wydarł na moją, pocisnął jej z deczka i że poszła zaraz do sklepu po karte do tela bo nie miała kasy i napisała do mnie. Mówiła mu przedtem że nie pisała bo ja sie nie odzywałem i myślała że potrzebuje przerwy czy coś, że niby jestem na nią obrażony. W dodatku jej siostra widziała mnie jak wracałem z zakupów z taką koleżanką(nie będę ukrywał super ładna i ekstra charakter) i moja jak się o tym dowiedziała to od razu że ją zdradzam że jestem jak inni. Ciekawe czy mi dziś wieczorem zadzwoni albo napisze.

TANIO GG 10293344

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 815, 816, 817, 818, 819, 820, 821 ... 1019  Następna