Dzisiaj jest 09 lis 2025, 22:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 816, 817, 818, 819, 820, 821, 822 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
bartos212, no to fajnie masz :D
ja tam wole nie odmieniac sobie, wole zrobic chlodnik,albo przerwe i tyle i napiecie rosnie.
Gdzie ja taka druga glupia znajde co mnie bedzie chciec :D (sam jej to kiedys powiedzielem)

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiesz jak to jest. Mam swoja ale tez kilka jest takich z ktorymi utrzymuje dobry kontakt. Sama napisala jakies 30 minut temu czemu sie nie odzywam o co mi chodzi mowi ze czasu nie miala i takie teksty. Musze byc twardy i nie dac sobie na glowe wejsc.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

bartos212, tez mam kilka takich,ale juz nie utrzymuje znimi czestego kontaktu, a co do wlazenia na glowe to sie zgadzam

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Po egzaminach ,więc już możesz się bawić ,bo chyba jej troszkę emocje zmalały :wink:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, chyba ją jeszcze chwile potrzymam tak do weekendu... nie chce być zbyt uległy. Spytała się mnie wczoraj czy chce zakończyć nasz związek bo tak robie jak bym się męczył tym. Szkoda mi jej ale niech sobie pomyśli co ona robi.
Przeprosić ją jeżeli używałem czasem za wielu słów nacechowanych negatywnie. Nie obrażałem jej ale jak się mnie 3 raz pod rząd spytała o co mi chodzi to odpowiedziałem że o gówno i że nie mam zamiaru z nią gadać. Zawiodła się na mnie bo jak to się tak do swojej dziewczyny odzywać, że myliła się do co mnie i mojego dobrego wychowania.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

bartos212, jestescie siebie warci :D

a tak na serio no troszke ci nerwy pyscily,ale jesli okazesz skruche to juz po tobie, jedynie co mozesz powiedziec ze uzyles niektorych zlych slow i tyle, ale to jesli dojdzie z jej inicjatywy do rozmowy

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, w sumie najlepsze jest się z nią kłócić, ten jej charakter i mój się uzupełniają, w jednej minucie potrafimy się śmiać i kłócić. Byłem dziś u niej i się chciała pogodzić i przeprosiła.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, z tego co piszesz to ta Twoja jest naprawdę fajną laską więc trzymaj ją w rękach, bo teraz ciężko o fajną laskę :/

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Młody328i, raz fajna raz potrafi wkurzyć ale tak już jest sam lepszy nie jestem...

Wakacje już za pasem więc będziemy mieć więcej czasu dla siebie bo teraz mam tyle zajęć że w szkole to mi od 7 do 18 schodzi zanim do domu wrócę to już 20 więc czasu na nic nie ma. Weekend majowy to sobie człowiek odpocznie, gdzieś we dwoje wyskoczymy nawet :)

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
Dobrze, że wam się tak układa :D Ja cały czas myślę o takiej jednej, śni mi się po nocach, ale dobrze wiem, że nie mam u niej szans ; /

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz, mój kumpel do jednej zarywa od wakacji ale on się troche tak boi coś zainicjować mają takie momenty zbliżenia czasem ale zaraz sie wypala im. Próbuj może ją sobą zainteresujesz.

Ja gdyby nie mój kumpel który poznał mnie z moją to bym nawet do niej nie zagadał gdybym ją spotkał przypadkiem.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

bartos212, czeka cie jeszcze mnostwo niespodzianek, wspomnisz moje slowa :D

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, wiem wiem. Ale co to za związek bez kłótni i nieporozumień. Lubie ten jej charakter i czasem te mistrzowski teksty i zaczepki :)

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz pisze:
ale dobrze wiem, że nie mam u niej szans ; /

Nie ma na świecie dziewczyny, której nie jesteś w stanie zdobyć. Kwestia wiary w siebie.

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
adam10072, Znaczy na razie nie mam, z biegiem czasu może coś :D

Tylko, że pierwszy raz jestem w takiej sytuacji że tak ciężko idzie ; )

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
DaniuMMz, Znasz ją w ogóle osobiście czy tylko z widzenia ? :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Byłem wczoraj znowu u kumpla z klasy kto czytał temat wcześniej to wie o co kaman :D No i on ze swoją panna siedzieli z tyłu a ja z tą ich kolezanką z przodu więc stwierdziłem, że najwyższa pora aby ktoś skręcił jakiegoś bacika :D Wybór padł właśnie na tą koleżankę bo kiedyś ją nauczyłem no to ok zaczęła sobie dłubać a ja poszedłem się odlać . Wracając stwierdziłem, że wezmę chipsy z bagażnika, otworzyłem bagażnik i powiedziałem , "Dobry wieczór, policja kryminalna" Kumpel odpowiedział dzień dobry i coś tam my zaczęli śmiać wbijam do środka patrze a tamta babka cała blada, telepie się i gada że już miała staf za okno wyrzucać bo sobie wkręciła że to na prawde policja :D hahahaha :D No i niestety nie była w stanie nic zdziałać bo ręce jej nie domagały :D Na początku była o to zła ale później jej przeszło i już lajcik ;d Dziś jedziemy na kręgle , zobaczymy jak to się potoczy ;d

Ale to wszystko jest nie ważne ponieważ jest ważniejsza sprawa, mianowicie jej ojciec ma komis z samochodami i przed jej domem stoi PRZEZAJEBIŚCIE ŚLICZNA oryginalna Audi Quattro w kabriolecie ze składanym dachem :ups: No cudo po prostu, i sprawa wygląda tak, że jeżeli ojciec tego auta nie sprzeda do czasu aż ona prawko zrobi czyli jakieś 3/4 msc to ona dostanie ten samochód w prezencie :twisted: Więc jak sami się pewnie domyślacie zrobię dosłownie wszystko żeby przejechać tym cudeńkiem. I żeby nie było , to nie jest tak ,że traktuje tą dziewczyne jakoś materialistycznie :D Po prostu jest ona częścią mojego misternego planu :D Trzymajcie kciuki :D

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wczoraj siedzę sobie na ognisku ze znajomymi a tu sms od tej laski co z nią kręciłem (kilka stron wcześniej pisałem) co dziś wieczorem porabiam , wyszło tak że spotkaliśmy się w jednym klubie . Ona z koleżanką ja z dwoma kolegami - nie ważne ... Ona jest przecudowna ale nie ogarniam jej :D na początku ani zatańczyć nie chciała ani nic , to mówię spoko poszedłem się odlać i już do niej nie wróciłem . Poszedłem na fajką na taki "taras" palę sobie a tu wchodzi jej były :D już ucieszony haha on wychodzi za chwilę ona wbija , podbijam do niej co się stało itp ... ona mówi że nie chce się spotkać ze swoim byłym i takie tam a ta koleżanka podbija i mówi że gdyby coś to przecież Damian (czyli ja) Cię obroni . Ja mówię no oczywiście , wyrwałem ją do tańca nie wiem czy chciała narobić kape temu byłemu chłopakowi czy co , tak się kleiła ... potem chciałem z nią zatańczyć to tak jak by mnie unikała :d nie wiem olał bym ją ale nie mogę przestać o niej myśleć :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, Wykorzystała Cię , żeby były był zazdrosny :D

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, też mi się tak wydaje :D ale ten jej były był tam może minutę :D wtedy jak ją już wziąłem do tańca to jego nie było ... Myślę że gdyby miała totalną olewkę na mnie to by mi nie pisała że pomyślała o mnie że mógłbym z nimi iść na imprezę - znamy się (jedno spotkanie tylko było) i troszkę pisaliśmy .

Potem jeszcze raz poszedłem zapalić ona wyszła zadzwonić , patrzę podbija do niej jakiś koleś z bojówki z RUCHU no to ja podjazd od tyłu ją objąłem i mówię co tam - koleś zbladł i zaczyna mnie przepraszać o gratulować że mam taką dziewczynę ja mówię że spoko nic się nie stało :D a ona w śmiech i mówi ze nie ma chłopaka ale tamten ją olał i o to też się chyba wkurzyła ^^

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 816, 817, 818, 819, 820, 821, 822 ... 1019  Następna