Dzisiaj jest 09 lis 2025, 0:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 832, 833, 834, 835, 836, 837, 838 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
danielekapka22 pisze:
i ją kochasz

Miłość nie istnieje w wieku 18 lat czy tam mniej.

danielekapka22 pisze:
olej tamtą z fb i ciesz się swoją ; )

Widać nigdy nie byłeś dłużej z dziewczyną niż 3 miesiące. Wszystko się z czasem nudzi.
Potrzeba czegoś świeżego.

Dlatego najlepiej jest się nie angażować , bo po prostu potem jest łatwiej wszystko skończyć , no i nie ma żadnych zakazów, ani darcia mordy o byle gówno.

nieregulaminowy podpis

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja w sumie bym nie ryzykował. Masz fajna dziewczynie zalezy wam na sobie wiec po co takie cos. Wiadomo ze ty nie zdradzasz swojej ale jak piszesz z taka dziewczyna to wiadome ze nie pisze z toba po to aby tylko pogadac. Postaw sie w jej sytuacji. Cieszyłbys sie gdyby to twoja dziewczyna pisala z jakims obcym kolesiem ? To nie jest twoja kolezanka z podworka czy szkoły. Wiadomo nie masz zamiaru jej zdradzic ale znasz zycie i wesz jak sie wtedy druga osoba czuje. Sam pisze z kolezankami tak aby pogadac nic wiecej a moja zazdrosna. Wystarczy ze z jakas ładna piszesz albo na miescie sobie pogadacie to juz kto to ile sie znacie itp. Jak ty piszesz to lajcik ale ona nie jest zadowolona. Sam bylem zazdrosny jak moja odpisala jakiemus kolesiowi co ja na jakis zawodach poznal tak ze wymienili tylko czesc. Od ciebie zalezy co z tym zrobisz ale pogadajcie o tym i jak bedzie potrzeba to odpisz tamtej ze gadac nie mozecie bo masz dziewczyne i wynikla dziwna sytuacja.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, właśnie po tym co piszesz widać jaki masz stosunek do dziewczyn, pozdro z takim podejściem !

bartos212, dobrze gada ; )

APRILIA SR FULL OPTYK NA GLEBIE
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 53#2026053

Ostatnio zmieniony 16 maja 2013, 13:36 przez danielekapka22, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
danielekapka22 pisze:
pozdro z takim podejściem !

Dziękuje za pozdrowienia ;D

Tylko, że z moim podejściem nigdy się nie zawiodę na dziewczynie, bo nic nie oczekuje, a z Twoim raczej to jest bardziej prawdopodobne że prędzej czy później coś się spierdzieli ;)

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No tu już nie chodzi o to, czy tam ją "kocha" czy nie, ale z nią jest. A jeśli mu się nudzi to niech po prostu z nią skończy. Jeśli jednak dobrze mu z nią to ja bym olał tamtą pannę, po co Ci ona? Nie napisała do Cb bez przyczyny, będzie do czegoś dążyć. No a jesli tak fajnie Ci się z nią gada, to olej swoją a bierz się za tą, nie będzie trudno. Dla Ciebie to moze tylko rozmowa, ale widać Twojej się to nie podoba i nic dziwnego, trochę to podejrzanie wygląda, nie jesteście przecież kumplami z podwórka. Ogólnie zgadzam się tam wyżej z Bartos212 Więc radziłbym olać, a jak potrzebujesz wrażeń czy się znudziłęś jak napisał Rafcio825 to zawsze możesz zerwać ze swoją i tą ogarnąć, ale nie baw się na 2 fronty to tak na przyszłość, trochę to frajerskie. I nie mówię że chodzi tu o miłość czy jakieś takie, ale to po prostu chu**we zachowanie moim zdaniem. Tak samo jak się kumplom dziewczyn nie odbija i inne.
Poza tym to gratki dla tych tam szczęśliwców co mają fajne panny :D Do mnie jakoś się schodzą takie nijakie, nie w moim guście i klapa :? Ale teraz studia, nowe środowisko to będzie coś :mrgreen:

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Szczerze to nie macie się co spierać panowie bo to nic nie da :) Zależy też od tego jak kto definiuje związek. Jeden będzie z dziewczyną aby być bo samemu wiocha czy coś, a drugi będzie cały czas coś działał w tym związku żeby go umocnić i polepszyć. Skoro dziewczyna jest zazdrosna, to znaczy że jej na tobie zależy więc nie mówię żeby zerwać z tamtą panną kontakt, ale go lekko ograniczyć :)
Rafcio825 pisze:
Widać nigdy nie byłeś dłużej z dziewczyną niż 3 miesiące. Wszystko się z czasem nudzi.
Potrzeba czegoś świeżego.

Nie wiem jak w Twoim przypadku, ale w moim, sądzę że będąc w związku niezależnie ile czasu, czy 3 miechy czy 3 lata, trzeba jednak robić coś, co tego związku nie zanudza a wręcz odwrotnie :)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Radeck14 pisze:
czy 3 miechy czy 3 lata, trzeba jednak robić coś, co tego związku nie zanudza a wręcz odwrotnie

Kwestia podejścia ;) Powiem tyle, a nawet nie powiem a zacytuję " Kiedyś też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dał bym sobie za nią rękę odciąć, i wiesz co? Bym k*rwa teraz ręki nie miał"

Przejechałem się dosyć konkretnie i nie chce powtórzyć tego samego błędu.

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzięki za wypowiedzi na ten temat :) Tak sobie przemyślałem w nocy i doszedłem do wniosku że ograniczę kontakt z tamta nieznajomą bo nie warto psuć mojego wspaniałego związku ale czasami będę pisał.. :) Bo kurcze widzę że serio moja się tym mocno przejęła.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panas1994, wiem o co kaman. Mojej to samo się dzieje, dzis siedzieliśmy na ławeczce ciepło, rozmawiamy, ona na moich kolanach i szła taka panna w miare fajna ja tak zerknąłem to moja zawsze bierze mnie za twarz i buziaka mi daje. Mówi masz mnie to nie interesuj się tak innymi, jak chcesz innej to sobie zmień na tamtą...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
Rafcio825 pisze:

Dokładnie :)

Ja potem jeszcze wybaczyłem, a później jeszcze bardziej żałowałem :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Szymkalke, wiadomo życie rani. Ja na szczęście jakiegoś dużego zawodu nie miałem, w sumie teraz jestem w pierwszym tak poważnym związku mam nadzieje że nie będę tego żałował w przyszłości.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 pisze:
wiadomo życie rani. Ja na szczęście jakiegoś dużego zawodu nie miałem, w sumie teraz jestem w pierwszym tak poważnym związku mam nadzieje że nie będę tego żałował w przyszłości.

I oby tak było.

bartos212 pisze:
Mojej to samo się dzieje, dzis siedzieliśmy na ławeczce ciepło, rozmawiamy, ona na moich kolanach i szła taka panna w miare fajna ja tak zerknąłem to moja zawsze bierze mnie za twarz i buziaka mi daje. Mówi masz mnie to nie interesuj się tak innymi, jak chcesz innej to sobie zmień na tamtą...

To i tak łagodnie.Bardziej uczuciową mam :D

Rafcio825 pisze:

x2 niestety :roll:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
Chyba większość z nas się przejechała,to dobra lekcja życia ogólnie.Mnie martwi to że praktycznie żadna panna nie pociąga mnie jakoś mocniej,kiedyś była jedna ale to pustak i w ogóle choć i tak do niej mam sentyment..Teraz jest jedna też chciałbym zabrnąc w to dalej ale za miesiąc wyjeżdżam to raz a dwa jest strasznie grzeczna,nieśmiała,najmłodsza każdy o nią sie martwi itd. Ogólnie ma dyscyplinę w domu można powiedzieć choć lada chwila 18 będzie mieć.Ja wolę być singlem niż mieć byle co że tak powiem..A chciałbym się ustatkować w związku,niż co tydzień tylko balet i balet znudziło mi się to,jednak widzę że niektórzy mają szczęście w tym temacie a inni mają ciężko..

Ostatnio zmieniony 16 maja 2013, 22:10 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, rozwiń to co napisałeś "To i tak łagodnie.Bardziej uczuciową mam :D" bo mnie ciekawi co takie sie pod tym kryje ?

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Piszę w sprawie kolegi. Dla mnie to dziwna sytuacja. On ma 19 lat ona 17. Są ze sobą prawie pół roku. Spotykają się to ona traktuje go normalnie,całuje, przytula. On jest jej takim pierwszym prawdziwym chłopakiem. Niby norma. Babka wkurza się na niego o to że zerknie okazyjnie na jakieś inne dupeczki. Ona akceptuje zaproszenia od kolesi których nie zna lub widziała się z nimi raz w życiu. Jakiś miesiąc temu ukryła na swoim profilu informacje że jest w związku, gdzie chodzi do szkoły oraz wiek. Ten jej się pyta ona przypadkiem jakoś to wyłączyłam. Kolega od czasu do czasu doda jakieś zdjęcie inne dziewczyny piszą mu komentarze,lajkują zdjęcie a jego NIC !!
Może to głupie ale ona innym chłopakom lajkuje zdjęcia,pisze im komentarze. Kolegom i koleżankom z klasy na profilu pisze pierdoły jakieś a z nim sobie nawet głupiego zdjęcie nie doda. Koleś napisał jej życzenia na fb w dzień jej urodzin. Pisał że dziękuje jej za wszystko i że jest najlepszą dziewczyną na świecie a ta perfidnie usunęła ten komentarz. On niedawno miał urodziny to ona mu nawet na tym fb nie złożyła. Jej koleżanki które on poznał dzieki niej i widuje sie z nimi jak jest z nią to częściej mu piszą nawet wiadomości na fb, lajkują jego zdjęcia, życzenia mu złożyły... Ta jego panna coś podejrzana. Mówi mu że ona tego nie lubi a z koleżankami co chwile zdjęcia sobie dodaje. Babka zachowuje sie tak jakby sie go wstydziła i była z nim dla lansu, bo jest starszy ma całkiem dobry samochód. Co myślicie o tej sytuacji. Dla mnie to chore nie chodzi o to że nie lajkuje czy nie pisze tych komentarzy ale o to że babka udaje w sieci tak jakby wolna była. Koleś jest miły a ona go jak szmate dosłownie traktuje. Wiadomo fb to zło ale jak już koleżanką czy innym chłopakom daje rade to własnemu chłopakowi nie możesz ?

Dodatkiem jest jej telefon. Na tapecie ma ustawione jakieś bąbelki a nie jego zdjęcie. Smsów mu nie chce pokazywać za bardzo i co chwilka sie jej kasa kończy a niby większość znajomych ma z tej sieci co ona i mają do siebie za darmo. Jej największa przyjaciółka ma niby inną sieć. Na fb mu też wiadomości nie pokaże bo niby pisze z koleżankami sekrety.
W telefonie ma zdjecie z jakimś kolesiem w zakłądkach w ulubione chyba z imprezy przynajmniej tak to wygląda że to ona bo ma mały wyświetlacz i zdjęcie kiepskie.

Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, 5:46 przez Stage6-Roxi, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Stage6-Roxi pisze:
Dodatkiem jest jej telefon. Na tapecie ma ustawione jakieś bąbelki a nie jego zdjęcie.

Uuu... No jak tak można :lol:

Co to ten związek się opiera na fb? Spotykają się oni ze sobą czy nie? :mrgreen:
Szczera rozmowa i tyle. Nie ma co tutaj kombinować. Niech jej powie prosto w oczy co myśli i tyle.

///BMW

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
Stage6-Roxi, miałem bardzo podobny problem, a wręcz prawie taki sam, niestety nie wytrzymałem i kopnąłem w dupę, bo chyba bym psychicznie się wykończył.. :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, Hahahahhahahahaha padne zaraz po tym co napisałeś :D Kto się przejmuje takimi pierdołami jak lajki czy komentarze? :D Telefon to jest rzecz prywatna, też się z nikim nie dzielę nim, to samo z facebook'iem. Powiedz koledze, żeby sprawdził czy czasami nie rosną mu rogi. A jak ma to zrobić? najprościej jak się da. Przyczaić kiedyś wieczorem gdzie wychodzi i z kim i już po kłopocie. Ale ja osobiście nie robił bym sobie takich wyzwań , no bo po co? ;d

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
danielekapka22 pisze:
Rafcio825, właśnie po tym co piszesz widać jaki masz stosunek do dziewczyn, pozdro z takim podejściem !

Mam podobne i co?

Stage6-Roxi pisze:
Piszę w sprawie kolegi.

Rafcio825, bartos212, Otwórzmy MM-Przyjaciółka :O

Pat! pisze:
Uuu... No jak tak można :lol:

Co to ten związek się opiera na fb? Spotykają się oni ze sobą czy nie?

;*

Nie zniósłbym, gdybym miał pod każdym zdjęciem "Och jak pięknie kochanie ;* <<<<<33333"

Czy coś w tym stylu... Zakrawa to o patologię internetową.

Nie żebym za kościołem przepadał, bo uważam się za ateistę/deistę ale:

„Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje."

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Stage6-Roxi, Miałem ten sam problem i jeszcze jeden, inny, zerwałem xd

Też nie przepadam za udawaniem w necie wielkiej miłości i za takim słitaśnym pisaniem, kurde, to trochę jakby się go wstydziła przed szerszym gronem, albo po prostu przed konkretną osobą ; p

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 832, 833, 834, 835, 836, 837, 838 ... 1019  Następna